Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už aby seděla v kriminále, bude klid!!!
  • Častým evergreenem různých rádoby milovníků spravedlnosti jsou rovněž indiánské války v Americe. Jenom připomínám, že ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v první polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile - půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů (Toto číslo je uvedeno v knize Dějiny Ruska, str. 237, nakladatelství LN, Praha 1995), tedy daleko víc než zahynulo Indiánů v severní Americe.

    Velmi brutálně si počínali Rusové i v obou válkách v Čečensku. Například v dubnu 1995 zmasakrovali ruští vojáci více než 100 civilistů včetně starců, žen a dětí v obci Samaški. Do začátku devadesátých let minulého století přitom byla Čečna převážně ateistická, radikální muslimové a teroristické akce začaly teprve po masakrech čečenských civilistů ze strany ruské armády. Za čečenský islámský terorismus si tedy Moskva může sama.
  • Pro každou vraždu je v zákonech adekvátní potrestání, a to je dobře!!!
  • Proč Miloš Zeman tak hloupě lže

    Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát. Takový mimořádně stupidní výrok lze zpočátku těžko pochopit, ale vážně jen zpočátku.

    Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit?
  • Co by chtěla? Milost?
    Prdlajs!!! Bručet bude!!!
  • Vážná obvinění proti Kremlu vznesl v rozhovoru s americkými diplomaty také španělský prokurátor José González, který vyšetřuje případy ruských gangsterů a mafiánů působících ve Španělsku.

    "Člověk nedokáže rozeznat aktivity vlády a organizovaného zločinu," řekl letos v lednu na schůzce s Američany.
  • A vůbec jaký štráchy s vražedkyní -> POPRAVIT!!!
  • Winston Churchill: Komunismus je vzpoura méněcenných
  • Jednoduchý, neměla vraždit a tudíž nemusel přijít spravedlivý trest!!!
  • Sraz neonacistů v Rusku pokrytci Putinovi nevadí

    Federace židovských obcí v Rusku ostře protestovala proti víkendovému srazu evropských neonacistů v Sankt Petěrburgu, kterého se zúčastnili také zástupci Národnědemokratické strany Německa, jež se otevřeně hlásí k odkazu Adolfa Hitlera. Akci spolupořádala ruská krajně nacionalistická strana Vlast, které kdysi šéfoval současný ruský vicepremiér Dmitrij Rogozin. O akci informoval server lidovky.cz

    Jelikož komunista Josif Stalin neblahé paměti opakovaně skládal poklony nacistu Hitlerovi, tak se setkání této sebranky v Rusku snad ani nelze divit. Koneckonců nacisté a komunisté jsou velkým společným rudohnědým zlem. Náckové také Putinovi odsouhlasili okupaci a anexi Krymu,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit