Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako byl bych rád, kdyby se teď hrad fakt otevřel naplno. Rozumím tomu, že tam nejde dát křídlová brána a k tomu třeba prostě nějakého vojáka, ale ty kontroly jsou fakt trapné. Byli jsme na hradě někdy v lednu, nebo tak nějak to bylo? Ne, vlastně to byl březen. Ale přišlo mi, že se vůbec nic nezměnilo. Podotýkám, že to bylo už po inauguraci. ;-) 

  • ale zase vstal z mrtvých, když už nevěřila ani Džamila.. To před ním myslím dokázal jen Ježíš... a pak ještě teda nějaký ožralý Rumun, když ho rodina chtěla po rodinné oslavě, kde přebral, pohřbít.. To jsem četl kdysi v Hromu..
    jestli ještě ex-panovník vstane v Lánech z toho Švejkova křesla a začne zas chodit, budeme ho muset prohlásit za svatého.. To už bude 2.zázrak, přes to děcka nejede vlak..

  • Žel se mi přihodilo sledovat včera v televizi kousíček vyjádření nějakého tuctového politimpotenta, který se snažil občanům předložit své hodnocení Zemana. Zeman prý překročil červenou linii svou orientací na Čínu a myslím, že uvedl i Rusko. Na tom je vidět manipulace s fakty a typickou omezenost politimpotenta. Zeman tehdy v souvislosti s návštěvou svou a velkého množství podnikatelů v Číně jasně uvedl, že je pro spolupráci i s jinými zeměmi, třeba i s USA. Byl tedy multiazimutový. Navštívil i USA. Mnoho zemí světa a jejich podnikatelů se snaží uchytit na perspektivních obrovitých čínských a ruských trzích. I po sankcích USA vůči západním firmám, které by nechtěly opustit ruský trh, jich trh opustilo jen 9 %.  A s takovýmito manipulacemi se v rámci horizontálního řízení (které je nejúčinnější - viz kolik občanů nakonec po demagogiích samo propagovalo například vakcinaci biologickou zbraní zvané vakcína) budeme setkávat, dokud nebude vláda nahrazena civilizovanější, ne sionNWO. Ještě k těm červeným liniím. Ty několikrát vzpomínal Putin, když chtěl zabránit militarizaci Ukrajiny a možnému vojenskému střetu. Kolektivní Západ jej nebral vážně.

    Názory známých
    proamerických bolševiků s gustem ani nezačínám číst, natož abych na ně
    reagoval. To už by bylo smysluplnější vodního hada učit reakci na flétnu, jako to umějí v Indii s brejlovcema.

  • Tady už bývalý hradní konečně zapadl co propadliště dějin...

    A když se podíváme na foto u článku - skutečně není čeho litovat...

    • A pak jsi se probudila s rukou v nočníku 

      • Aha - tvoje vlastní zkušenost...

        Nesuď ostatní podle sebe...

        Ale je hezké, že už umíš chodit na nočníček...

        Však ti to také trvalo...😉

        • Ne píšu o tobě .Ale to bys z diskuse pochopila,kdybys neměl v hlavě místo mozku ho.no!

          • No - tak si ještě jednou a pozorně přečti, co píšu...

            A pak si oprav svůj příspěvek...

            • 🤣🤣

              • Reakce na příspěvek:

                Jj - KIMCIDE, jen se směj nad svou hloupostí...

                • Reakce na příspěvek:

                  Ne nad tvou

  • A na hrad nastupuje,guma,komunista 🤣🤣

    • Diwa

      Jo jo Zdeny......to najednou nikomu nevadí.......Každý se po celou porevoluční dobu haněl komunisty, každý plival kudy chodil a dnes najednou komunista a ještě na hradě nevadí ? Krom toho ta druhá věc s gumou, tak to bude ještě fičák, proto všude kde byly tito lidé tak to nikdy dobře nedopadlo.......Můžeme se jenom modlit....

  • Jeho první výhra už v té době zaváněla velkým problémem, když svého oponenta pana Schwarzenberga lživě obvinil z něčeho co se nezakládalo na pravdě! Už v té době bylo zřejmé, že ten člověk nemá kredit být hlavou státu! A bohužel jeho smutné účinkování v této funkci to jenom potvrdilo.

    • kuk

  • Každý vyšší věk prožívá jinak. Tento pán byl dvakrát zvolen lidmi prezidentem republiky.
    Můžu k němu mít tisíc výhrad, ale není slušné kopat do někoho, kdo už se bránit nemůže.

    Odešel jeden prezident, nastoupil jiný. To je všechno. Ale v Česku je asi tak 9,7 milionu politologů s ostrými odsudky pohotově.
    Chce to soudit napřed sebe a potom druhé. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit