Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vtip ne hodina češtiny a v hebrejštině či němčině bys tomu nerozuměl
  • To R: hezké, jenomže Kohn a Roubíček si onikali, a tak proto si dovolím R opravit začátek jejich vyprávění:

Potká takhle jednou Kohn Roubíčka a povídá mu: Poslechnou Roubíček, slyšel jsem, že se stěhujou na Kubu, co jich k tomu vede? Ále, povídá Roubíček, vědí, to takhle jednou čtu...

*2* *15* *3* *2* *15* *3*
  • bléééééé..... *7* *10* tak dnešní normu ve zvratcích jsem splnil, jsem spokojen že jsem opět něco bezvýznamného v životě dokázal..
  • Jsi pomatenec?Kde jsem co teď psal o zemanovi či rusku? ti jsi normální cvok TA holka.

Až budeš mít nějakou zkušenost s komunismem,sovětským svazem,či totalitou tak napiš jinak nepiš o ničem co neznáš. *3*
  • tak teď jsi tvojí drzosti nasadil pověstnou korunu Serjožo.
    Měsíce tu Simoně koníte jméno, kradete ji jméné, špiníte jí a její rodinu,
    a pak jste podiveni že je na vás sprostá? Ona je na vás jen taky sprostá.
    Jak vy k ní tak ona k vám.
  • Simona je proamerická demokratka,. soudruha Zemana z KSČ miluješ jenom ty Ivane.
    Na rozdí od tebe já s ní jsem v kontaktu na facebooku.
    Pro slušné lidi je k dispozici na chatu, na telefonu i na živo.
    Neďivím se že ty u ni nemáš šanci. Když jsi na ní sprostej tak holt máš smůlu.
  • Simona je Ta holka a ta holka by měla být sllušná tak si TU holku představuji.Ne opilce jako ty simone co tu jen každého urážíš.
  • Potká takhle jednou Kohn Roubíčka a povídá mu: Poslyšte Roubíček, slyšel jsem, že se stěhujete na Kubu, co vás k tomu vede? Ále, povídá Roubíček, víte, to takhle jednou čtu noviny a tam se píše o tom, jak se spolu můžou ženit homosexuálové. No, za Rakousko-Uherska to bylo trestný. Za první republiky to nebylo trestný, ale nežádoucí. Za komunismu to bylo tolerovaný, ale nikdo o tom nemluvil. Po revoluci to bylo vyhlášeno za rovnoprávný s heterosexualitou a mluví se o tom všude. No a já se tu nechci dožít doby, kdy to bude povinný.
  • Simona je Simona. ty jí jen koníš jméno ruskej gaunere .
    Do řad teploušů spadáš zase jenom ty, když ti tolik vadí holka Simona.
  • ... na něco tak ubohého není důvod reagovat, trotle :)))
  • tak se nakopni a dej pokoj *15*
  • ... hlavně, že já vím, že mám jedno varle :)))
  • Ano Simona má jména, pod kterými jí známe zde, na diskuzích serveru Tiscali a to Simon Simonovič Bukvice dále Semjon Gayínek a nebo americká filcka Simona. Jsou velmi výstižná jména a velmi často používaná přívádějíc Simonu k šílenství a to nás zde velice rozveseluje.
  • Simona se jmenuje Simona, né 8 atd.Tak že tě soudružko budu oslovovat jak já chci.Pro mne jsi nick za kterým je třebas tlustej chlápek.
  • tak to prostě je..

YEAH !!!
  • Simona se jmenuje Simona, To je věda co ruský pšouku.
    Když lidem na tiscali nicky kradete tak pak neprotestujte že je střídají vy prasata,
    Střídání nicků je jediná obrana před jejich kradením.
    Ona tapetuje a vy Zemanovci tu zase Semjonujete a teploušujete
  • chtěl bych se milovat s mladým čečencem *14*
  • Lidi nicky mají, problém je v tom že ty jim je pravidelně kradeš Zemanovský prase.
  • simona žádné jméno nemá je to cvok co tu tapetuje pod stovkou nicků
  • Fajn teda žijeme v čssr a nemáme jim co vyčítat. zameťme si tedy nejdříve před svým prahem.pardon to nemůžeme Havel jim dal milost a dovolil aby existovali a roztahali se do všech stran.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit