Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O čem všem ta EK už rozhoduje! Co takhle vystoupit z EU?

  • Na trhu bude prostě to, co rozhodnou soudruzi z Bruselu ! I kdyby to bylo nanic a dražší. 

    • TTIP se v život uvést nepodařilo. Ale našla se jiná cesta, buhužel velmi rychle.

      Ostatně soudím, že EU má být opuštěna.

  • Je navýsost dobré se domluvit.Ale jako vždy,má to i své háčky.Americkou sóju dovážet ve větším množství ANO,je to velmi dobrá,zemědělská komodita,zejména pro míchání krmných směsí pro širokou škálu živočišné výroby.A v USA se sóji velmi dobře daří, již ne tolik v Evropě.Jiná je otázka zkapalněného  plynu.Je to snad"žert"ze strany ekonomiky vozit velkými náklady komoditu přes Atlantik,když ho Evropa má za humny,přímo v Evropě./např.v Rusku/? Tady asi přijde -mimo jiné-ke slovu kouzelnický trik,že se koupí ruský,zkapalněný plyn za evropské peníze USA a přeprodá se Evropě /EU/ za ceny americké.Inu,i tak se snázeji bude splácet přebytkový obchodní dluh EU USA.Takto si to štěbetají "vrabci"na střeše.

    • Co se té soji týče, tak v USA pěstované odrůdy jsou z více než 90 % geneticky modifikované. Z hlediska průměrného Evropana je to zemědělská komodita sporná až nežádoucí.

      Je zřejmé, že jednání ovlivnil Putin na Zemanovu žádost kvůli Babišovi, aby tento mohl ve větší míře produkovat velmi často odkazované sojové uzeniny z Kostelce. Komplot byl připravený asi rok předem - nová hala v Kostelci už je pod sřechou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit