Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od doby co hejtman Hašek stíhal hejtmanství a teď promiňte poslancování,či senátorování v jednom (nevím,kde všude ,pracuje)bylo mi jasné,že to je obyčejný ,mamoňák, a dnes jsem i zjistil,že leštič klik,který,když má za sebou taťku Miloše,že je ,rovný ,jako vývrtka na vínko-Bohuslave ČSSD nevolím,ale tohle jsem věděl dřív než jsi to konečně pochopil i Ty na vlastní kůži - jo co si nabereme do týmu to holt máme...hodně stěstí. *9*
  • antiparoubku-tak kdy se sejdem a dame to kaficko?
    Hostina bude-neboj! *3*
  • ... vsem je jasne, ze pises o sobe, pritroubla nulo :)))
  • Co ho urážíš, bohužel máme za prezidenta ožralýho trotla. A týpci jako ty ho zvolili. *11*
  • ).(
  • ... ty patříš kilometr pod Ural, troubo :)))
  • On se tak nechová,on jím je!
  • On se tak nechová,on jím je!
  • Ovšem v čele s tebou pako. *11*
  • ... bez tebe by smečka primitivů zde nebyla kompletní, degene :)))
  • ... je milé sledovat, že sem nechodí pouze ubohá lůza, kterou není třeba jmenovat :)))
  • No tebe by zašlapal do země. *11*
  • ... on to nepotrebuje, delaji to primitivni omezenci jako ty, a zde se grupuji :)))
  • Není. To už je zrušeno. A jeho h o v n a smrdí stejně, jako tvoje...
  • ... jsi vygumovany primitiv, s kterym nema zadny smysl komunikovat :)))
  • ... Karel strci hrave do kapsy omezene tupe magory jako Obcana a Not CSSD zde :)))
  • Polib mu lemroucha,ale pozor může bejt mokrej ať se neosypeš.
  • Občane alias Roberte alias... chováš se jak degenerovaný komunistický blb.
  • Schwarzenberg je zase strůjce naší bídy. Krade a hodlá krást dál. Jde si za svým cílem. Ale Zeman také. Tak jaký je v tom rozdíl ??? Ta knížecí trubka si snad myslí, že Zeman smí udělat jen to, co on, ochrápaný blb mu povolí ??? Opravdu IQ jako řemen, kolem 80 ti... Opičák v ZOO je na tom lépe.
  • ... chapani od tebe muze ocekavat jenom stejny vul, ale takovy neexistuje, baliku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit