Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že je to tu opět samá nenávist spojená s hloupostí. Urážky a demagogie jsou opravdu výsadou jen morálního bahna. Žába ještě nikdy nespolkla čápa...
  • ... tebe jebu, nudíš svou ubohostí :)))
  • Z tebe ho udělá každý školáček. Tak se moc nekasej korektůrku. *1* *1*
  • No ne, ten Kcharl to je ale elegán, hned bych ho svedla!
  • ... máš ubohou slovní zásobu, ale není divu, jsi skutečný chudák k vytírání podlahy :)))
  • ... bože, se asi poseru smíchy :))))))))))))))))
  • ... tobě dávno ulítl mozek :)))
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!!,
  • ... ty prý strojek místo mozku, degene :)))
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,,, *14* *14*
  • ... ale já se primitivů jako ty nebojím :)))
  • Kchárl prý používá pampers, no to je pěkné!!
  • ... zapomněl jsi snad už jenom na Sládka, Švejka a Straku, ty přihloupé pometlo :)))
  • ... od primitivů jako ty by nechtěl hlas ani přihlouplý Paroubek, ty vemeno :)))
  • ... léčiš si tupě své komplexy zbytečnosti na někom, kdo z tebe udělá kdykoli debila :)))
  • Pomočenej Swarcblb s čírem perlil
  • Fón degen nedouk Žbrbla,kdo tohle může volit?To je neštěstí...
  • Jediná volitelná strana je TOP 09. Protože existence této strany nejvíc dráždí lůzu. *14* *14* *14*
  • Co si myslet o člověku, který přislíbí diskusi (Němcová na Primě) , pak se omluví pro nemoc a v tu samou dobu kecá v jiném médiu.
    Lháře a podvodníky tu nechceme pane Kníže !
  • Vyhul

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit