Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://vtipy.netroof.eu/item/8485/mein-gott-dies-ist-ein-tschechischer-politiker-minister-und-prasidentschaftskandidat/
  • Na mnoha příspěvcích se ukazuje, jaké škody napáchali komunističtí zločinci na charakteru lidí. Stali se z nich bezohlední materialističtí sobci, primitivní živočichové, kteří za mísu čočovice jsou ochotni prodat vlastního bratra.
    Soudruh Nečas je Klausův poskok a přebírá jeho zločinecké psychopatické názory. FUJ!!!
    • Áno, Kefalín. Už 22 roků tady ti modří fašisti ....ehm, čo to táram, komunisti ... křiví charaktery lidí a chudák pravice, která by je tak ráda narovnala si ani neškrtne.
      Jen se podívejte do médií a do učebnic, kolik neoliberálního... ehm, čo to táram, komunistického... svinstva v nich je. *16*
    • Zavři klapajdu kikáne Žigo.
  • Všichni to dobře vědí, že se není radno dotýkat Číny, co se týče Tibetu a Ruska, se týče Putina. Že to dělá problémy ví i Obama a Clintonová, takže se těchto otázek chytře vyvarují. Je to prohřešek vůči idiotské politické korektnosti. Samozřejmně, že Čína a Rusko pak trestají co se týče exportu. "Geniální" Havel dštil na Čínu a Rusko oheň a síru, přestali jsme tam vyvážet a na naše místo vyčůraně vlezli USA, Německo, Francie ,Anglie a ostatní. Takže všeho do času. Pussy Ryot jsou úchylné běhny, které si nezaslouží naší pozornost a Dalajláma má prostě smůlu, co kdyby jsme se prostě chovali jako ostatní a ty havloidní exesy nechali někomu jinému.
    reagovat
    • Nepřestali jsme vyvážet kvůli Havlovi , ale kvůli příklonu k západu jak politicky tak hospodářsky, potřebovali jsme valuty , za zboží ..což z Ruska nehrozilo :-))jiné státy také kritizují Čínu nebo Rusko a přesto s nimi obchodují !!
  • S Nečasem moc nesouhlasím,ale v tomto má naprostou pravdu.Pracoval jsem v podniku,kde se prováděl zbrojní výzkum na vysoké úrovni,než nastoupila pochybná sametová tzv.revoluce v čele s humanitárním bombardérem a tím začala veliká zbrojní korupce do těch dob u nás neznámá,kdy ostatní státy v čele s USA obsadily naše světové trhy.Dnešní výsledek všichni známe.A Šlafenberk ať se již k ničemu nevyjadřuje,protože to je nejslabší MZV od dob Chňoupka.
  • Jakápak práva vždyť jsou pošlapávána u nás doma netřeba pak peskovat jiné jsou stejní *12*
  • V té vládě je jeden blb vedle druhého. Jinak bez komentáře.
    • Bane. Ti hloupí nejsou, stejně jako cikáni. Blbové jsou ti, co je tam dostali. Tak se pánové voliči zamyslete.....
  • Už, aby toho XINDLA z Bilderberg Group někdo nakopal a poslal kam patří !! *12* *16* *12*
  • Humanismus je pěkná věc, ale kšeft je kšeft, Herr Schwarzenberg! Humanismus si můžou dovolit právě jen bohatí. A to my nejsme... Máme s tím už své zkušenosti z porevolučních dob, kdy humanista Havel (hebrejsky Mlha neb Marnost - jak příznačné!) sebral Slovensku i Česku vojenskou výrobu, aby se jí s chutí ujaly jiné "humanistické" mocnosti! Takže závěr je - nepodléhejte stařecké nostalgii a nepleťte nám do kšeftu humanismus, Herr Schwarzenberg! Nikdy tam žádný nebyl a nebude! V tomto případě má Píčas (angl. zkratka Pí-tra Ne-čase) pravdu! Jinak je to ale hňup z Hradišča.
    • A.cz: Pre ľudí v niektorých častiach Slovenska sa Václav Havel stal tým, kto im zatvoril zbrojárske továrne a pripravil ich o prácu. Ovplyvňuje tento krok dodnes slovenskú ekonomiku? A bol správny?
      Pravdou je, že zbrojársky priemysel nezastavil Václav Havel. O konverzii zbrojárskeho priemyslu sa rozhodlo ešte pred Nežnou revolúciou. V týchto dňoch sa slovenské médiá venujú tomu, že ešte začiatkom novembra 1989 slovenská komunistická vláda na čele s predsedom Pavlom Hrivnákom pripravovala prechod výroby zbrojoviek na výrobu civilnú, povedané inak - z tankov sa mali preorientovať na výrobu buldozérov.
      Potvrdzuje to aj správa z 13. novembra 1989, ktorá vyšla v denníku Smena. Ročný obrat výroby odhadovali na 40 miliónov západonemeckých mariek.




      Jak dlouho ještě budete vlastní neschopnost svádět na jiné ??
      • To se týká Slovenska. Vaškovy ideje byly možná dobře míněné, ale silně poškodily ČESKÝ zbrojařský průmysl.
    • za Havla bylo dobre vykroceno, ale blbe pokracovano tou mafii u vesla...mozna ma premier pravdu, ale ma to sve meze, demokracie a lidska prava stoji nad kseftama, je na diplomacii, aby v tom opatrne naslapovala, aby to bylo v rovnovaze...
    • Se zkratkou Píčas souhlas, ale do pr-d-le bychom neměli lézt ani Číně, ani Rusákům, jakkoliv by to pro nás bylo ekonomicky výhodné, je to o cti.
  • Potrestani Pussy Riot je, jako potrestani toho s tykadylky !
    • Přesně to jsem chtěl napsat ,ať si pan Šlafenberg zamete před vlastním prahem,že nebyl tak aktivni při totalitním rozhodování Langrovky v případě hrdiny Smetany!Ten by chtěl být president?Nikdy!!!
  • Kníže se trefil pesně, že když jde o kšeft, tak se lidská práva hodí prostě přes palubu. Jenom přes svůj věk nepochopil, že tomu tak bylo vždycky , je dnes a bude i v budoucnosti... Jenom je zajímavé, že se nedotýká svých vlastních předků - Habsburků, kteří u nás ta "jejich" lidská práva prosazovali přes 300 let !!! Inu, v jeho věku už paměť tak neslouží, že ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit