Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to složitejší.
    Když člověk ani neví, že něco takového existuje tak ho nikdy nenapadne to hledat. A také k interpretaci a vyhodnocení toho co nalezne potřebuje často nemalé znalosti. Na to aby člověk zjistil jaké bude počasí , nic víc než internet nepotřebuje. Ale aby pochopil obecnou teorii relativity mu bude internet úplně nanic.
  • Poznal jsem mnoho lidí, kteří vystudovali předválečné školy - klasické gymnasium, reálné gymnasiu, reálku a jejich úroveň vzdělání byla vysoká. Když se o někom řeklo, že vystudoval gymnasium a měl maturitu, tak to byl Pan Někdo. To školství jak ho zmršili komunisti a postkomunisti je vhodné tak do těch východních stepí. Samozřejmě vývoj je nutný, student by měl mít určitou úroveň faktografických znalostí, ale zejména by měl mít schopnost informace hodnotit, vyvozovat z nich důsledky a zejména je také vyhledávat. A k tomu je dnes nezbytné umět pracovat s počítačem a internetem.
    Vzpomínám si na jednoho moudrého pana profesora, který nám říkal: "vy toho nemusíte moc znát, musíte ale vědět kde to naleznete a umět to rychle vyhledat."
    • Já mám VUML a ty sy hloupý antykomusta protože ses dobře nemohl učit protože si kapitalista!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit