Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H...l! *16*
  • Jak již bylo konstatováno Íránem: "USA mají ruce od krve".
  • Byl to určitě islámský terorista z džihádu.EU a USA je musí zničit
  • Rudí Pepkové Vyskočové tady zase mají stranickou schůzi. Ti komunisti se nezměnili, stále vedou ty přiblblé řeči o "zlých západních imperialistech" ako před padesáti lety. *1* *1* *1*
  • Nenechme se ohlupovat - dvojí metr USSá na Blízkém východě, na Ukrajině, i v té Jugoslávii proti Srbsku. - pořád stejný scénář. Evropu ohrožuje USSá nikoliv Rusko.

    Pokud se podíváme na sekulární arabské režimy, které se staly hlavním terčem takzvaného arabského jara, to znamená Libye, Egypt, Sýrie, do jisté míry Irák – na ten to přišlo kvůli americké invazi již o několik let dříve, tak v zásadě arabští vůdcové, kteří tam vládli, nevládli o nic méně demokraticky, než vládnou monarchové v Saúdské Arábii, Kataru, Kuvajtu a Spojených arabských emirátech, kteří Američanům nevadí. Takže pokud voláme po zavedení demokracie a lidských práv na Blízkém východě, musíme si položit otázku, proč se to má týkat pouze sekulárních režimů, které se stavěly proti islamismu, a proč se Spojené státy z nějakého důvodu vyhýbají této otázce u monarchů arabských zemí.
  • Kdy bude Obama viset? Islamističtí teroristé jsou bez toho, aby to věděli, globální spojenci USA
    http://radek-velicka.cz/?p=18857

    Teroristé a separatisté vyhlásili Deklarací nezávislosti i globální válku všem
    Islámský stát ví co má na pokyn USA dělat
    • Útok 11. září provedli Američané sami, pád Dvojčat nezpůsobila dopravní letadla a USA pomohly vzniku Islámského státu, říká znalec Blízkého východu
      Petr Markvart, který se dlouhodobě profesně pohybuje v oblasti Blízkého východu (hlavně v Iráku a Sýrii), říká, že vznik Islámského státu (ISIS) podpořil spojenec USA Saúdská Arábie a Američané o tom minimálně věděli a nic nepodnikli. Naznačuje, že přímo ISIS podpořili. Navíc 11. září označil za „inside job“. Vysvětlil spoustu zajímavých vazeb týkajících se geopolitiky a ekonomických zájmů na Blízkém východě.

      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Utok-11-zari-provedli-Americane-sami-pad-Dvojcat-nezpusobila-dopravni-letadla-a-USA-pomohly-vzniku-Islamskeho-statu-rika-znalec-Blizkeho-vychodu-337417
      • Jasná práce USSá a toto jsou výsledky - mrtví, zničené a rozvrácené státy a ekonomiky, mír v nedohlednu -. toto chceme i v EU?

        Tunisko se zmítá v nepokojích občanských i vojenských již po tři roky. Libye je takzvaný padlý stát, failed state, je rozdělena na několik regionů a jednotlivé kmenové gangy prodávají ropu na vlastní pěst. Egypt se ještě nevzpamatoval a nebýt silné armády, tak by se nevzpamatoval nikdy. V Egyptě to dopadlo, zaplať Bůh, tak, že od moci byli odstaveni důstojníci vzdušných sil a převzali si to důstojníci pozemních sil. Pokud jde o Sýrii, tak země je rozvrácená občanskou válkou v podstatě stejně jako Irák. Je to země, kde se centrální vláda zoufale snaží zajistit nějaká bezpečná útočiště pro obyvatelstvo a na zbytku území se prohánějí různí islamisté a šílenci. Takže toto jsou výsledky, kterých bylo dosaženo v procesu arabského jara, jež Západ podporoval a jež Američané podporovali politicky a sponzorovali finančně.
  • nejmírumilovnější víra a náboženství předvádí světu a všem svou lásku k bohu a její patolízali konají vše pro blaho jiných aby byli všichni ihned u jejich boha,ať se to jiným líbí či nelíbí !!! Ostatně někdy je náhlá,nečekaná smrt milosrdnější než jejich podřezávání a řezání hlav dětí,žen i můžů!!!
    Na tyhle bezohledné vrahy platí pouze kobercové mírumilovné bombardování ochuzeným uranem !!!! Splňte jim prosím jejich touhu být rychle u jejich aláha a vybombardujte to tam ,ať zde již nemusí konat dobro jiným uřezávání jim hlav !!!!
    Jednají stejně jako oddíly SS na ukrajině,v rusku a jinde....hromadné popravy,mučení .....
    • Jsi mimo pamětniku - obrať se do Fashingtonu, jsou to jejich lidé, jimi placení a řízení. Slované jsou pro ně odpadem, tedy i ty.

      Původ vzniku islamistických teroristů se datuje někdy do doby sovětské války v Afganistanu. V rámci studené války každý konflikt, do kterého se zapojila jedna strana, tedy USA nebo SSSR, byla tamní opozice podporována druhou stranou studené války. Islamisté by sice nikdy nepřijali podporu z USA, jelikož to byli taky nepřátelé, ovšem CIA na to šla od lesa. V rámci islámského světa měla dost spojenců, kterým dodávali zbraně a finance, které končily v rukou islamistických teroristů. Al-Kajda a jiné odnože jsou tak vlastně cizinecká legie USA na globální války, které mají vést k nastolení Nového světového pořádku (NWO).
  • "Lidumilné náboženství" je jako mor.Doufám, že muslim se ozbrojuje proto, aby šířil svoji víru, tu mu nikdo nebere tak proč imámové chtějí bojovat proti jinověrcům?.
    Kdo s mečem zachází,jím také schází. *9*
  • http://www.youtube.com/watch?v=_uN-5lPqySM
    • Fuck Off USA! Ostuda, trapas a hnus!
    • Hooodně dobré *1* *1* *8*
  • Podle statistik je u nás 4 X více sebevražd než za socialismu, lidé měli práci žili spokojeně a sebevraždy páchalo jen pár lidí hlavně z nešťastné lásky.
    • přesně tak ILONO,o mrtvých jen dobré-i ten osel Palach to udělal z nešťastné lásky k holce,shoda času a okolností a dnes z něj dělají odbojáře,kdyby byl bojovník,odpálí se i s tankem bo rusákem.....
      no,ale už je to tak napsaný v dějepise,tak se to tak bude tlouct všem do hlav !!!§
    • Za komunismu nebyla účelná a užitečná práce pro všechny, ale všichni museli "chodid do práce". Lidé museli žít spokojeně, kdo nebyl spokojený, toho si StBáci pozvali a "vysvětlili" mu, že "musí" být spokojený. A ti co to ani potom nepochopili, tak šli do kriminálu, kde učili jak být "spokojení".
      • V podstatě bych souhlasil. Vy jste se měl, když jste zažil KOMUNISMUS. Já si nevzpomínám, kdy byl zde v mé vlasti instalován.
        Je to asi dáno tím, že nějaký "Plzeňák" ve své horlivosti označil bývalý režim jako komunismus
        a všichni to hned papouškují po onom nedoukovi. (Asi aby se zalíbil páně Klausovi).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit