Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby se ti kozomrdi a psomrdi s hadrem namotanym na palici prezrali krkovici a naprali do sebe dvanact kusu a ctyri maly tak by byl svatej  klid a pico vole svetovej mir !!!!

  • goyim

    ISIS nereprezentuje Islám. ISIS jsou proxy žoldáci Saudů, US a Izraele. ISIS nikdy nenapadl Izrael, přesto, že je mají na hranicích. Naopak se jim omluvili, za střet s IDF. To je švanda:

    https://www.newsweek.com/isis-fighters-regret-attacking-israel-apologize-defense-minister-591020

    Zatímco Irán (generál Soleimani) pomáhal likvidovat ISIS v Sýrii a Iráku. Zasmějme se.

  • mun.go

    Na druhé straně - pokud přestoupíte na Korán, můžete jen získat ...

    "Pro poctivé je zde nádherné místo posledního pobytu – zahrady věčnosti, jejichž dveře budou vždy otevřeny. V nich budou řeky nepomíjící vody, řeky mléka jehož chuť se nikdy nemění, řeky vína, lahodného k pití a řeky čistého medu. V nich jsou pro ně ovoce různých druhů a odpuštění jejich Pána. Alláh se zmínil o mnoha dalších věcech Ráje, ale nejdůležitější je, jeho nekonečnost. Toto je největší ocenění."

    „A v ten den budou tváře jiných blažené, úsilím svým potěšené, v zahradě vyvýšené, kde neuslyší tlachání plané; v ní prameny jsou proudící a pohovky zvýšené a poháry rozestavené a podušky v řadách vyrovnané a drahé koberce rozprostřené.“

    Viz Islámská výzva

  • Pro islám typické -když někoho neobrátím na "svou ideologii" (neplést si s vírou)

    tak ho zlikviduji ekonomicky či morálně - nebo i zabiji... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit