Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik těch ... vůbec ještě přežívá?

    I kdyby jim sebrali celý důchod a nechali je ve starobincích na státní útraty,

    těm statisícům okradených jejich "mzdovou politikou" a "výpočtem penzí",

    by to pomohlo v halířových hodnotách    

    Euthanasie na těchto ... provedená by byla ale lacinější!

  • Spíš by mě zajímalo kdy začnou brát prachy našim zlodějíčkům na nejvyších vládních postech...
  • Předpokládám že to bude geniálně propracováno aby to byl současně návod jak postupovat snad v blízké budoucnosti se současnou garniturou. *1*
  • Kho chtěji odškodňovat ??? Dnes každý kdo za komančů seděl je býv.politický vězeň,kdo bude dohledávat v 60 letých dokumentech kdo byl a kdo kecá ?? Na jedné straně dle vlády máme holou zadnici,ale neustále se utvářejí nové úřady,pochopitelně x zaměstnanci.Nepochopím koho vlastně budou odškodňovat ?? Politic.vězni jsou lidé na sklonku svého života anebo již na nás hledí z nebe.Býv.president Havel měl ideální možnost v době svého působení všechno provždy vyřešit a bylo by to O.K.Rozhodně si nemyslím,že komanči mají na svědomí všechno zlo,ze své prac.činnosti jsem se setkala s nekomanči ale donašeči,vlezdopr... a udavači táto garnitura byla na pracovišti horší než kovan.komanči.Dnes pracují v jedné straně a mohutně bojují proti bývalému režimu a zapomínají,že jejich minulost neni zapomenutá.Každý za králování komančů se musel nečím živit pokud nechtěl sedět v kriminálu(nepracovat bylo trestné) a některé profese ,právnici,stát.úřed.školství atd. silně byly prokomunistické.To zaměstnanci těchto profes.skupin budou taky platit něco na odškodnění občanům kterým zničili budoucnost.
  • Jeden s organizátorů genocidy kdy jeho soldateska střílela do obyvatel na václaváku v 69 má pěkný důchod , není oběšen a chechtá se jako další komunisté
  • Můj otec ho učil na průmyslovce ve Zlíně, kam přišel po vyučení pletařem v Písku. Otec byl členem ČSSD do nedobrovolného sloučení s KSČ. Potom v práci - ve Svitu ve Zlíně byl autorem více než 20 československých patentů,ale protože odmítl přestoupitdo KSČ, tak měl důchod malý. Bývalý elektrokonsttruktér ze ZPS v době ved.tajemníka KV KSČ Aloise Indry se stal předsedou KV ČSM a se zrušením krajů v roce 1960 odešel s Indrou do Prahy. Za škody, které způsobil ale bere důchod, na který by neměl nárok ani akademik Jaroslav Heyrovský - nositel Nobelovy ceny za fysiku. Vysoký důchod má snad jen za to, že uměl včas poslat k zásahu LM proti lidem a za své kabaretní výstupy na zasedáních.
  • Proti zákonu,aby se odebírala část důchodu,těm komunistům ,kteří měli za komunistů vysoké postavení bych nic nenamítal.Ale bude to ve skutečnosti skoro k ničemu.Pokud jim uberou část důchodu ,tak se budou mít stále dobře.Ale nepostihne to ty darebáky,kteří sice tehdy,v KSČ nebyli,ale komunistům dělali ,toco jim na očích viděli.Za to je komunisté odměňovali dobře placenými posty.Právě tito darebáci,po údajné revoluci,pak začali "hrát první housle,"ve vytvářených pravicových stranách.Pro budoucnost,by měl tento zákon tu výhodu,že by se po další ,skutečné revoluci ,pouze poupravil,tak,že ti ,kteří se od ,údajné revoluce podíleli na zbídačení této země,nemají na důchod nárok vůbec,případně jim vyplácet důchod,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit