Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chování miliardáře je pěknej HNUS, vono taky umět používat EsTéBácKý metody v podnikání vyžaduje dobrej výcvik....přiznám se že už ten mečivej kozí hlas nemůžu ani slyšet!
    • Zas jeden blb, co absolvoval politické školení mafianského sdružení ČSSDTOP09ODSKDUČSL. Hlavně aby ses z toho hnusu nepoblil. Máte asi v rodině esbébáka, když znáš tak dobře jejich metody. Stejně tě ten "mečivej kozí hlas" rajcuje, když ho furt posloucháš. Koho budeš volit? Dokončil jsi nějaký základní vzdělání?
  • Jen hodně naivní člověk si může myslet, že multi miliardář, který vlastní majetek za 50 miliard Kč je v politice pro blaho společnosti. Agrofert ( vlastní Babiš) je největším příjemcem eurodotací v ČR. EU vyhrožuje ČR, že pokud nebude ČR přijímat migranty, tak omezí dotace. proto otázka migrantů do ČR je v ANO nejasná a Babiš o tom moc nechce hovořit. Babišovým největším zájmem je nepřijít o dotace.
    Závěr: Babišovi nevěřím, proto ho nevolím.
    • jako anonym....Ty jsi zřejmě vyškolen politickým školením buď komunistů nebo Dua Sralbotka a Kradlousek. Určitě budeš volit jednoho z těch dvou tvrdejch antibabišovců neboť je to tvá krevní skupina.
    • ... nikdo se neptal, koho (ne)volíš, čéče :)))
  • Když se dva kohouti perou SPD se směje, Babiš vítač migrantů(nebo tichý tolerovač podle toho co voliči ještě skousnou) nemá ve volbách šanci
    • ... budeš o volbách čumět, ty ubohá trosko :)))
  • člověku! Babiš patří mez lháře. Lhal že neví komu patří čapí hnízdo. Pak přiznal že
    jeho dceři. Lhal že noviny neovlivňuje. máme důkazy že ano. Tak to nesváděj na média.
    Ostatně dobrou polovinu médií v ČR spolknul právě Babiš.

    Tady vůbec nejde o boj dobra se zlem. Ale pouze o boj dvou mafiánských konkurenčních
    skupin. Traduiční politické mafie s mořem skandálů se bojí protože jim klesají peference
    nástupu Babišovské mafie která má stejné moře skandálů ale lepší reklamu.

    Babišovská i Antibabišovská parta mají rozdělenou policii. A Babišovi se vrátilo co jak se šušká on udělal pro svržení Nečase - tajné nahrávky, úniky do médií, kamarád šlachta zatknul bez důkazů hromadu lidí. Nyní to použila druhá strana na Babiše. Toť vše.
  • Ono jde především oto,kdo říká pravdu.Veřejnost velice dobře ví,že naši pisálkové píši podle toho,kdo je platí.Momentálně,aniž bych někoho bránil se vše svede na Babiše.Ono to velice dobře zapadá do scénáře socdemáků,kalouskovců i lidovců.Gazdíkovci jelikož neví jak dopadne jejich "svatba" s lidovci raději nikoho nešpiní.Sobotkovcům jako prolhané a podrazácké partaji je dobré vše proti Babišovi.Snad nebudou voliči jen horda hloupých ovcí a vše žvanilům z ČSSD v příštích volbách spočítají.Chovanec možná ještě "pověří" policii a tajné služby vyrobením nějaké "jobovky".Až se budou blížit volby,to se možná dočkáme ještěpodrazů.Kdyby ministr spravedlnosti byl socdemák,tak už Babiš určitě hostoval na pankráci,nebo ve valticích. *16* *16*
  • Nejsem zastáncem Kalousků ani Sobotků ani Babišů. Jen někteří ničí život více lidem ČR než jen aby hrabali.
    Já jsem Babiše obdivoval, ale asi 6 let před zvolením když jsem se dozvěděl co dělá tak už ho neobdivuji, nesnáším ho.
    Vy co jej tu vychvalujete tak buď jste na hlavu nebo AGROFERT PR.
    Podívejte se na toto a dojde Vám to:
    https://www.youtube.com/watch?v=0Io_Jbj080o&feature=player_embedded

    XPEP
    • Tu máte ješrtě jedno z Německa:
      https://www.youtube.com/watch?v=WNvxlm9CQ_U
  • Na Babiše se nic nesvádí. Pouze konečně začala vyplouvat na povrch pravda o tom, jaká je to bezcharakterní zrůda.
  • No, "Pepi" Bican, to byl jiný střelec, než autor článku. Jinak pane autore, sám jsem členem několika s.r.o. a a.s., tak laskavě nechte na hlavě, minoritní spoluvlastník má vždy problém a nedomůže se spravedlnosti ani u soudu, když mu zničí "jeho společnost" jeho vlastní majetky. Přijďte, dám Vám námět !!!! Jinak jen sebevrah se uváže ke spolupráci s jednou jedinou firmou, pak bude vždy jen nádeník a bude manipulovatelný. Ani já to ve vlastní profesi nedělám. No a zamyslel jste se také nad cenou kuřat z Polska, Brazílie atd, a za jakou cenu je sem dodávají? Asi ne!!!! Zamyslel jste se nad běžnými obchodními praktikami, že dodávky ve velkém = výrazná množstevní sleva???? Asi ne. No, ale holt jste se připojil do "jednoho šiku" kopání do pana Babiše. Holt i dnes platí, Kdo nejde s námi (ČSSD a její přisluhovači včetně ČT) jde proti nám! Je to od vás všech humus, do někoho jen kopat a sám nic nedokázat.
  • jediné trestí oznámení nebo soud? Proč TO nešetří policie? Aha, ono vlastně není CO šetřit, jsou jen plky jednoho zadluženého zemědělce, pravdoláskařů a novinářů... Tak zase nic. A přitom se Kalouskovci tak moc snaží *5*
  • Stále více vyplouvá napovrch, že konfident StB Babiš je psychopat, všehoschopná zrůda usilující o to, aby se v zemi stal diktátorem. Chová se jako Hitler. A bohužel je dost nesvéprávných, kteří mu tleskají. A nejsou to jenom ti co mu chtějí dělat poskoka za maličký podíl na moci, ale především ti nesvéprávní, co za koblihu jsou schopni všeho. Není bez zajímavosti, že se Babiš spřáhl se Zemanem. Jestli tady chcete mít opět rudý koncentrák jako v CCCP nebo dokonce v Turecku, tak ty dva volte. Anebo se spíš odstěhujte k Putinovi nebo Erdoganovi když vám ta totalita tolik chybí. Anebo rovnou do severní Kim-Koree.

    On ten gauner ani nebyl schopen vytvořit politickou stranu s jasným programem, ale vytvořil jakési "hnutí". A o co usiluje? Co nabízí občanům? Jaké hodnoty chce prosazovat a hájit? Jedině to, že chce řídit stát jako (svůj) podnik. a tupé ovce mu na to skočí. Za koblihu a nesmyslné kecy. A mnozí se také těší, že se na jeho "babišo-komunismu" přiživí.
    • oháněl nějakým rozhodnutím soudu. Takže bys měl vědět, že rozhodnutí soudu je i na to, že Babiš s STB nespolupracoval. To jen abys měřil všem stejně a ne jen podle toho, jak se ti to momentálně hodí. Ale to vy havloidi děláte naprosto běžně a všude. Vždyť jsou toho ty vaše noviny plné *1*
      • vanhorne
        "že rozhodnutí soudu je i na to, že Babiš s STB nespolupracoval."
        Vzdyt to potvrdili u soudu dva dustojnici od STB, takze je kristalove cisty.Kazdy mu jenom krivdi a ublizuje,takovemu lidumilovi ktery vlastnorucne vali testo na koblihy, jen aby nakrmil hladovy lid.
    • A ty jsi provařenej, blbej Simon z redakce Tiscali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit