Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych to neřešil, když Vás někdo vymaže tak to má asi v popisu práce. Třeba za to dostane i prémie.

    Hašek ten je schopen i kandidovat za prezidenta. Kdo chce tam, tak mu pomůžeme. 

  • Sdílíme velmi podobný názor pánové. Také jsem nepochopil za co jsem měl opakovaně vysloven zákaz přispívat do diskuse. Aniž by mi kdokoliv sdělil důvod. Nepochopil jsem ten systém, i když jsem si "podmínky" prostudoval pečlivě.

    Psal jsem třeba příspěvky k Sýrii, ale nikdy jsem neměl tu čest si je přečíst. Prostě každá redakce má svoje "pravidla" a své lidi, kteří dbají o jejich dodržování. 

    Patrně je jedním z pravidel neoslovovat redakci, nehodnotit jejich práci a být naprosto loajální vůči kavárně (teď se nechci dotknout osob řadících se do této skupiny, ale osob, které jejím jménem diskriminují názory ostatních).

    Přitom hulváti, agresivní a patologičtí nositelé nenávisti k jinému názoru, vyzývatelé k vraždění apod.  zde mají volné pole působnosti. 

    Nezlobím se, jen je mi to za sebe i oba výše uvedené pány líto. Snad máme na víc.  


  • Naprostý souhlas. Také jsem měl na týden znemožněn přístup do diskuse a nevím proč. Vulgarismy nepoužívám, jen někdy jistou formu  ironie. Pokud by ji však někdo nesprávně pochopil a cítil se tím snad uražen, není pro mne problém omluvit se mu. Musel bych však vědět co v mém vyjádření nepochopil.

    A to, že redakce znemožní někomu na týden přístup do diskuse, to je nejen porušení Ústavy ČR, která censuru výslovně zakazuje. Diskusní prostor není soukromý, ale je veřejný. Redakce si také hraje na soud a uděluje občanovi "trest".

    Přitom je příznačné, že mnohá vyloženě lživá a propagandistická vyjádření redakce toleruje. Z toho lze usuzovat kým a za jakým účelem je redakce ovládána.

    Pokud jde o zmíněného T. Haška, ten jedinec je ostudou obyvatel jižní Moravy, kteří jsou většinou velice přátelští a vstřícní. Ale nedostatek soudnosti je důsledkem půlstoletí ruského komunistického protektorátu, kdy bylo ze samostatných a odpovědných občanů vychováváno nemyslící poslušné stádo. Stačí se podívat koho si občané volí jako své představitele k "obrazu svému".

  • dzixy
    ...podobně jako nenahraditelný Poche😎
  • dzixy
    ...renesanci?? Spíše pádu😎
  • dzixy

    Demokracie v redakci Tiscali je jaksi podivná. Prostě vás na týden vyškrtnou bez udání důvodu, abych se pro příště nemohl opět mohl "vyvarovat chyb"😎. Podivnější je o to více, že se zde nikdo nesmí dotknout svým kritickým názorem  některého z redaktorů, kteří často píši hoaxy jedna radost. Jiní, kteří vulgarizmy srší na naše čelní představitelé jim zase vyhovují, protože jsou svými politickými názory stejné krevní skupiny. Mně je fuk, zda zde na Tiscali budu moct občas na něco upozornit svým názorem, ač často kritickým právě k redaktorům, ale nikdy se nesnížím používat vulgarizmy, které "vážená a ctěná redakce toleruje". Já mám dostatek možnosti projevovat své politické i jiné názory jinde na mnohem důležitějších místech, než je toto.

       Ale k věci, návrat Haška a jeho "platformy" do vysoké politiky socialistů může Hamáčkovi "zlomit vaz" a socialistům nijak neprospěje, spíše naopak. Hašek a jeho sága je známá  nejenom u spolustraníků, ale celé veřejnosti. Lidi jeho "hamižního" typu v politice nemají co dělat. Pokud si to členové socialistů nechají líbit, o větší propad strany se postarají sami.

  • Dobrý večer pane Palinku. Ano zapomněl, protože ten jim radí pořád a veřejně. Taky kluk do party. 

  • fosilie

    Jen jednou začneš výnosně parazitovat,podvodně vystuduješ,pobíráš několik platů současně a pak by to mělo najednou skončit?!To přece nejde!A hlavně - přijít o pocit moci!

  • Takhle z profilu vypadá to jihomoravský vemeno jako mimozemštan. Takovej nějakej lidsky nesouměrnej.
  • Hašek proslul tím, že měl více funkcí než japonská kalkulačka. Navíc Hašek je zkušený zákulisní intrikán a kvalitní manipulátor. Tak proč by se nemohl podílet na renesanci ČSSD ?
  • Ztráta jakékoliv soudnosti a naprostá neschopnost sebereflexe dosahují u některých politiků závratných výšin. On si ale opravdu myslí, že je povolán radit, zachraňovat a dál sloužit veřejnosti v politických funkcích....

  • Nebo otec CSSD Zeman. Na toho jste zapomnel.

  • Tak ještě do party Jirku Paroubka a jsou z toho oranžoví venku. Kdyby si náhodou nevěděli moc rady, poradí Bohoušek Sobotků nebo z druhého břehu Mareček Bendů (všichni potřebují ČSSD ve Sněmovně, protože jsou jedna parta). 😉

  • Drží se koryta jak houno na botě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit