Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento problém by měli řešit státní úředníci placení z našich daní.Ale ono je jednodušší nadávat na cikány, cizince a nevím koho,ale tím se jen odvrací pozornost od své zodpovědnosti. Mám čerstvou zkušenost s Policií,soudy,atd. a zjištění jsou šílená. Jeden to svádí na druhého,tak dlouho,až do promlčení...
  • Kdyby zde (v ČR) byly jenom dvě politické strany, a to, ODS a KDU-ČSL, tak já bych nikdy nemohl volit KDU-ČSL, přestože ODS k smrti nenávidím! *1*
  • Jsou lidé hloupí jako např. Marty618 a jsou lidé, kteří se nenechají manipulovat tak snadno. Řešení je, sice na delší dobu, ale je. Musí být více peněz mezi obyčejným lidem. Více peněz znamená rozjetí poptávky, kupovat především České výrobky, znamená to tedy výrobu v Česku, pak budou pracovní místa, pak bude poptávka po pracovní síle, uzákonit to co Rakušané, tj. stejná mzda i zahraničním pracovníkům. Tím se nevyplatí podnikatelům přivážet cizí pracovní sílu, Nezaměstnanost poklesne, zvýší se výběr daní, likvidovat švarcsystém a likvidovat firmy které neplatí daně (jsou v tzv daňových rájích) a neumožnit jim zákonem provoz a práci v Česku na veřejných zakázkách, neb prakticky využívajívýhod daňového systému, tím že je stát ochraňuje policii, armádou a justicí zcela neoprávněně na náklady plátců daní v Česku.
  • On pan Bělobrádek je zrovna tak lidovec jako pan Čunek. A na proticikánské vloně se to jede velmi dobře. To se hlasí sbírají jako po másle. Na druhé straně - on má pravdu v tom, že Cikány už v nic nedělání následuje řada bílých. Je to prostě moderní hodit se na pracák a brát dávky. Přitom se válet doma nebo dělat na černo.
  • ..to vykládej dětem školou povinným. Kdo v té době žil, velmi dobře ví o čem to bylo a každopádně i přes všechno špatný, to vehementní značně upachtěné srovnávání s Koreou je totální blábol. Co švédi, ti tam taky maj Koreu, že pravicový všeználku..
  • Tak jako US ve stádiu zániku legalizovala drogy,aby získala hlasy,aspoň mladých lidí,tak tento nácek chytá lidi na cikánské téma. A co třeba začít zjišťovat kolik cizinců tu dělá načerno a třeba by na jejich místo mohli legálně nastoupit cikáni,atd..Ale to je práce a navíc tzv. český podnikatel snadněji okrádá Ukrajince,Rumuny,než české cikány....
  • A co kdybys ty táhl, třebas do severní Koreje? Tam ti komunisti všechno "vyřeší".
  • pane vy jste patrně spadl v mládí na hlavu že? *12*
  • To nemohl napsat normální člověk! Volbou komunistů se problémy vyřeší tak jako si Němci po 1.sv. válce "vyřešili" problémy volbou NSDAP a podporou Hitlera. Socialismus hnědý nebo rudý, jakýpak je mezi tím rozdíl?
  • tak táhni, třebas za Brejvíkem do pravicového ráje *1*
  • Komunisti nikdy nikoho nenaučili pracovat, možná tak někam chodi a hrát si na práci *16*
    Já kvůli idiotům jako vy a pár cikánům nebudu žít v komunismu
  • *11*
  • Tento problém, stejně jako mnoho jiných, vyřeší volba komunistů. Jen je potřeba co nejdřív, protože v čase řádných voleb by mohlo být už pozdě.
  • hmm a co pí.. Parkanová a její lví podíl na nákupu supermoderních velepotřebných letounů Casa za miliardy? nebo pí.. Šimonovský a jeho majoritní úloha při podpisu smlouvy mezi našim státem a firmou Kapsch která je pro stát EXTRÉMĚ nevýhodná? To myslíte pane Holobrádku že lidi jako neštve, nebo zapoměli a opět honem poběží dát hlas vaší skvělé vlastenecké partai aby nás spasila??? Jo, tak leda Tůůůůůůůůůůůůdle *1* *1* *1*
  • Lidovci se snaží nalákat obyčejného českého blba na novou písničku.Při tom oni svým podílem na vládnutí,také pomohli současný kapitalistický svinčík vybudovat.Je to politický dobytek.
  • Mezi námi žije spousta romů,kteří se přizpůsobili,řádně pracují a žijí,ale stále převládá většina těch ,kterým se nechce,protože jim to naše zřízení umožňuje.Devastují byty,kradou v obchodech a chodí si pro dávky o kterých se našim lidem jenom zdá.Není divu,že je tady nenávist k této komunitě a s rostoucí bídou našich občanů se bude projevovat ještě víc!
  • Patří ...které se podílely na vládě.
  • V době mého mládí cikáni hlavně kočovali a živili se tím co ukradli.Komunisté z těchto kočovných zlodějů udělali pracující občany a plátce daní.To stádo politických lumpů,které se dostalo po údajné revoluci k moci,ve snaze po komunistech vše přeorat udělalo z cikánů lidské stádo,povalující se většinově na podpoře.Proto by bylo třeba znárodnit majetky celých politických rodů,straníků ODS,KDU ,ČSSD a ostatních malých stran ,které se od údajné revoluce podíleli na vládě.Takto znárodněné prostředky použít na obživu cikánů a následně cikánům zajistit práci,aby živili své rodiny z výsledků své práce.Pak barva kůže ,alespoň ,těm rozumným,vadit nebude.A rasismus by se takto mnohonásobně snížil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit