Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám,že letí malaijskými aerolinkami! *1*
  • To se sejde TROJKA:SOBOTKA se citi byt DULEZITY,p.ZEMAN bude na vazkach a RASMUSSEN prichazi s hotovou VECI.Jak to muze dopadnout?!
  • Rusko je pomlouváno všude jak jen to jde. Nezůstane na něm kapky suché. EU je řízena tupci v Bruselu, kteří na ně uvalují sankce za sankcí. Vše je naprosto neobjektivně prezentováno. Jednoduše řečeno co udělal nebo dělá Kyjev je správné a co dělá Moskva je zlé. V podstatě v médiích nenajdete jedinou výtku proti současnému samozvanému Kyjevskému vedení, které spolupracuje s fašisty. Každý ať si na to udělá svůj názor. Já jen vím jedno. Rusko si do nekonečna nenechá srál na hlavu. Zatím žádné odvetné akce ze strany Ruska nenastaly, protože ruské vedení na rozdíl od tupců v Bruselu je chytré. Ale ono přijde tak rychle, že to EU nerozdýchá. Zaslechl jsem na RT, že se schyluje k obrovskému kontraktu na plyn mezi Ruskem a Čínou. Až bude podepsána tato dohoda, tak Rusko bude mít garantovaný přijem z Číny, který naprosto nahradí příjem za plyn z EU. V tom okamžiku Rusko ohlásí, že zavírá kohoutky na západ, protože nemá tolik plynu pro obě strany a že se rozhodlo posílat plyn místo do EU, do Číny. A JE VYMALOVÁNO. EU má rezervy plynu tak na půl roku a pak jaksi začně být všude v evropě zima jako na Sibiři. Pak teprve začne v EU palermo. Továrny a podniky bez energie, propouštění atd. A zase to Rusko bude viníkem. Rusko je prostě Rusko a to nemá právo si samo rozhodovat kam bude nebo nebude posílat svůj plyn. Nebo má na to právo? V každém případě tupci v Bruselu nemají potuchy co se děje a co může nastat. Až to nastane, tak ale my s tím již nic nenaděláme.
  • Od Zemana to beru tak že dá vlkovi nažrát a koza zustane celá. Putin totiž nemá zájem zasahovát na Ukrajině , má sice armádu u hranic Ukrajiny vždyt s ní sousedí ale to jen pro případ že by se NATO přiblížilo k Ukrajině které tam nemá co dělat , jedině kdyby chtělo válku. Od Rusu to je prozíravé a nanejvýš nutné .
    • Putin je inteligent, zatímco Zeman je opilec jako Jelcin a stejné IQ se stejně nesmyslnýlmi nápady, kterými mnohdy šokuje všude, většinou negativně. My jsme zadlužení cca 2 biliony a na tom má lví podíl i Zeman. Nic nemáme vlastnit jako stát a proto rozprodal vše až na úspěšně se bránící Budvar, který nyní z probrání se z virozy, pro změnu brání. Díky tomuto diletantovi - makroekonomovi a prognostikovi stejně ubohé vypovídající hodnoty , tak vlastníme akorát astronomický dluh, který nemáme čím spácet . Zeman nikdy nic neřídil, ani auto, snad tu tříkolku v předškolním věku a jal se řídit náš stát a dobřídili to tu s Klausem a jeho Jakešovou věštírnou do banánové republiky a to ještě bez banánů a neustále tu blinká svoje moudra hodnoty toaletního papíru. .
  • Zemane, Zemane, jsem nucen souhlasit se Sobotkou. Vzpamatuj se a nedřistej tolik !!!
  • Pokračuje přesná taktika USA. Vnést rozkol, nenávist a my za mořem z toho budeme jenom v pohodě těžit .To je cíl cesty tohoto člověka, který se nejdříve musí podívat na mapu kde ČR vůbec je a co to je zač.
    • Rozděl a panuj to je heslo USA - o tom už psal Niccolo Machiavelli v 16 století.
  • Amerika produkuje do Evropy jen homosexuály tak co jiného by měl být i šéf OSN ?
    • leštíč bambusu *1*
  • Z OSN se stala onuce s kterou prozápádní politici smýkají tak jak se jím zlíbí .Pro současný svět je bezvýznamná , nedůvěryhodná a nežádoucí stejně jako EU kterou řídí jen prozápádní politici . Rusko jejích pozice značně oslabilo a tak jím nebude zbývát než pokorně přistupovát k férovým jednáním a nejen s Ruskem.
  • Rozhodně by se NATO do toho nemělo plést, Ukrajina není součástí NATO a ta směs různých kultur nikdy nedělala nikde dobře tak ať si to tam vyřeší sami. S případným vstupem NATO na Ukrajinu se zcela jistě naplní vize známých věštců a to sice 3.světová!!!!!! A zase to obserou obyč lidi, kteří nemají nato se sebrat a odletět do jiných krajů. \toto si dovolí pouze smetánka a lidé s úsporami a ti ostatní tu exnou kvůli několika debilům co právě na ten únik v případě 3.světové mají :=(. Jaká to spravedlnost??! *10
  • ať raději nelítá
    • Až Rasmussen odletí, tak si může s sebou vzít celou hvězdnou Srálbotkovu pěchotu i s celou PS a Senátem včetně Viroviče Becheroviče nyní ze Slivovic-Vizovic , který nutně potřebuje neustále někde bombardovat a bojovat tak ať ho posadí jako Švejka na invalidní vozíček lmade in USA , nějaká Mullerová se jistě v USA najde, může to být známa válečná bojovnice, jinak humanitárni bobmarďačka v Srbsku jako Viroza Miloš - Albrightová a na Afgánistán Madlen, na Afgánistán může dávat příkazy Virozovič Zemanovič. . Může si tam klidně hrát na vojáčky, než ho v zinkové rakvi přivezou na Vysočinu. Bude alespoň v české kotlině klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit