Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento člověk se zasloužil o mnoho dobrého,co letka dokázala a zachránil a pomáhal zachránit hodně lidských životů!V žádném případě to není alkoholik, co by řídil opilý, jak auto, tak dle mediálních spekulací vrtulník...to je holý nesmysl!!!!!Vím, že tento člověk opilý neřídil a vím také, že není čirou náhodou, že ho na cestě domů po polní cestě za vesnicí, kde není žádný provoz nezastavilo jen tak náhodou osm aut z inspekce MV!!!Je to cílený odstřel za účelem dosazení nějakého vhodnějšího bezpáteřnějšího člověka z MV!!!Tento člověk si to skutečně nezaslouží!!!!
    • Naprosto s Tebou souhlasím. To, že řídil opilý je neomluvitelné, ale tento člověk se podílel na mnohém dobrém a spousta lídí, ke kterým přilétl včas je tu dnes mezi námi. Osobně jsem se s p. Panenkou několikrát setkal a pro jeho práci si ho vážím.....
  • Pomahat a chranit,
    ten ksicht je oteklej z chlastu.Divim se že ho chytli až ted´.
  • IQ šéfů policie dělá nepěkný obraz celého sboru , Ti nejlépe placení nemají na odvoz modrým andělem nebo želvou ? Každý živnostník v oblasti i technické ochrany musí dokladovat bezúhonost tak proč by ramena spravedlnosti ode mne placených měli mít odpuštěno ?
  • rozdíl je v tom, že alkohol za volantem není přestupkem, nýbrž tr.činem, nově přečinem a ono to klidně tak může být i u jiných profesí, dedek tedy nemusí být daleko od pravdy. I soustružník v továrně může přijít o práci kvůli alkoholu za volantem, neboť jej zaměstnavatel může z práce vyhodit, pokud zjistí, že je trestně stíhán. U policisty by to asi šlo těžko dohromady, tr. stíhání a služba, dedku nemyslíš?
  • každej jinej pěšák okamžitě jde do civilu bez všeho, tak proč by to nemělo platit i na tohoto, toho si musel být vědom že by to mohlo tak dopadnout, byl prostě v blbý čas na blbém místě to se stává. (pokud je stejný metr na všechny přísl. policie)
  • Oni ho vyhoděj-jeden z mála slušných půjde, bohužel
  • Alkohol za volant nepatří,to je fakt,ale že může být propuštěn ze služby za tento přestupek mi připadá
    neadekvátní.To by taky mohl být propuštěn z práce taky např.soustružník,který řídil podnapilý.Asi ale máme dost kvalifikovaných pilotů vrtulníků,a když ne,tak si necháme v Pardubicích vycvičit jiného za
    drahý peníz,jako činí například naše bohatá armáda.Škoda,že pan Panenka nemá poslaneckou imunitu!
    • těžké...v první řadě je zde nějaká přísaha, v druhé řadě to je dospělej chlap který ví co se má a nemá (a ještě k tomu policista) a rozhodně asi nejel autem do nemocnice kam vezl rodící manželku že..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit