Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Ten na fotce opravdu válkou strádá.

  • Ať už přestanou brát ten bílý prášek!!!!!!!!!!!!!!! Pořád melou jednu větší blbost než druhou. Asi jsou pořád v rauši nebo mají naprosto vymytou palici ušákama.

  • A věří též všichni běžní evropané.

    Věří, že k takovému kotrmelci nikdy nedojde. Věří, že zemi kterou se tomu z Kyjeva nepodařilo ukočírovat v míru, nebude nikdo do EU lákat. Zemi kdy zejména vládli oligarchové s vlastními malými  armádami a policií nikdo v EU nepotřebuje. Země která nás v době míru zásobovala kvalitními kriminálníky nebude nikomu chybět. A další Kriminálníky  odmítala vydat. Země která trvale pochtívá zbraně a pomoc, ale obratem všechny hlasitě  kritizuje že je to málo! Můžeme jí tak maximálně držet palce. Ale fest! 

  • josef.chmela

    Doufám, že Ukrajina bude přijata do EU ihned po "vyhrané" válce a tímto nastane konečně začátek konce celé EU. Už teď jsou teroristické USA vysmáty od ucha k uchu jak se jim podařilo zlikvidovat konkurenta v podobě EU a jak válkychtivé státy NATO horečně zbrojí a nakupují zbraně v USA. To je vítaná vzpruha pro zadluženou a zkomírající ekonomiku USA, protože nejlepší kšeft na světě je výroba a prodej zbraní a pak drogy.

  • tobro

    Fešák (a sympaťák)..

    😂 😂 😂 😂 😂

  • Než se tak stane, tak on praskne od žrádla. Ostatně kterou Ukrajinu myslí? Na mapě žádný takový stát již není.

  • Hmmm, věří. To může. Ukrajina ale nikdy do EU nebude připuštěna. Je to zaostalý, zkorumpovaný stát, řízený židovskými oligarchy a mafiemi, kteří ji vykrádají do mrtě. Naši političtí šašci Ukrajinu jistě budou ke vstupu do EU podporovat, ale západní státy ne. Ony moc dobře vědí, že Ukrajina by byla pro ně koulí u nohy, kde by se musely sypat společné prachy ve velkém, jako do černé díry. Ono ti oligarchové a mafie by rozkrádali i ty prachy z EU. Už teď to dělají a dokonce kšeftují se zbraněmi dodávanými západem na Ukrajinu. K ukrajinským vojskům se jich dostane jen část, zbytek je zašmelen.   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit