Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak to dopadnout ani nemohlo.Páni papaláši.

  • Naopak jde o dobře živené jedince s nadstandartní péčí  , což se v testování nových léků cení , zpravidla léky testují na jedincích za peníze a zde je to zdarma , já v tom nevidím problém a nedělám si bžundu .

  • Mne jen překvapuje, jak se všichni zoufale snaží dostat se k té vakcíně. Jako by se jednalo o kdovíco. Ve středověku se panstvo cpalo masem a mělo z toho dnu a jiné zdravotní problémy. Nevolníci museli žít o bramborách, zelí a mléku a byli podstatně zdravější. Takže když má vrchnost k něčemu privilegovaný přístup, né vždy to musí být bůhvijaká výhra.😉

  • Doufám, že pan ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP) ing. Zdeněk Kabátek  podá trestní oznámení na  server SeznamZprávy.cz - resp. na  informátora, co tuto skutečnost tomuto "serveru" sdělil (zcela jistě jde o personu z oboru zdravotnictví) - aby tento nesl důsledky pro významné porušení zákonů této země!

    Povinná mlčenlivost ve zdravotnictví se vztahuje nejen na údaje o zdravotním stavu, ale na VŠECHNY informace, které se zdravotník dozví při poskytování zdravotní služby - viz:

    Zákon č. 86/1992 - zákon o péči o zdraví lidu, v platném znění, jasně říká, že:  

    §56 Povinnosti pracovníků ve zdravotnictví

    ...................................................

    d) zachovávat mlčenlivost o skutečnostech, o nichž se dověděl v souvislosti s výkonem svého povolání, 

    ..............................

    • vanhorne

      "jistě jde o personu z oboru zdravotnictví)"

      Proc tak jiste? Co jine osoby ktere se tam pohybovaly a se zdravotnictvim nemaji nic spolecneho?

  • No to je ale překvapení...

    Proč se dobrovolně vzdát přeplněného koryta...!

  • Pul minutky bez hadru na hubu Prymula odchod , miliardové podvody za 30 let Babiš -premiér. Oba mají řidiče z Agrofertu s číslem na Novu a Blesk. Z toho logicky vyplývá že ten u Babiše ani neumí volat z telefonu.😀

  • Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že každý slušný člověk by měl na to reagovat a že Kabátek by měl vyvodit důsledky sám pro sebe.

    Na Blatného a Babiše se to nevztahuje? 

  • Kabátek neporušil... Kdo mi vysvětlí co vlastně v tomto postsocialistickém bordelu platí? Je vidět, že zákazy jsou podvod, když neplatí na všechny. Injekce pro zEmana, Bureše, Polreicha a hlavního šaška zdravotnictví jsou podle jiného zákona? Velebnosti, chce se mi z vás zvracet.

    • obrkašpar Bureš nemam slezinu na očkování nespěchám , na očkováním tak spěchám že všechny předběhnu.

      12/2020 vydržte situace je zoufalá , 1/2021 situace je v poho máme jen třetinu toho co udáváme .Jen nam netestujte te pendlere v Nemecku , pokud to nebudete robit slibuju po obdržení dotácií že zase podrazime korunu na tom jme se dohodli už v  Lanech když jsme menili ty trenyrky , uz nejsou rudé ale co jsme je vyprali v tej Bezve nekam uplně zmizely.

    • Vždyť si TO ovce zvolily. Dostaly koblihu a pár přib.blých bonmotů a slib, že bude líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit