Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže k úplné dokonalosti už zbývá jen Agrofert přejmenovat na ANOfert. Vedoucí motto :"ANO, bude líp." může zůstat a bude trvale platné na věčné časy a nikdy jinak. *2* *2*
    Libujeme si, že jsme se zbavili ODS, TOP09 - tleskám, ještě se tak zbavit ČSSD a věčné korouhvičky KDU-ČSL a máme tu vládu jedné strany. Těm předchozím to trvalo 40 let než pochopili, že se přežili..... mám všem obavu, že ANO 2011 to bude trvat podstatně delší dobu a nebudou to chvít pochopit nikdy - peníze přeci nesmrdí, zvlášť když jsou ze státního rozpočtu a eurofondů.
    "Cui bono" - tázali by se latiníci. A Babiš by odpověděl:" Moci vládnout jen za pár koblihů - no, nekup to, když to bylo tak levné." *1* *1* *1*
  • Tolik pitomců na jedné stránce se hned tak nevidí,jen tak dál debiilové.
  • Nedalo ti to a zas tady bliješ výlevy chorého mozku.To je nejhorší co může být když v sobotu odpoledne si lopata od popelnic sedne ke klávesám a dělá chytrého.Ještě s takovým nickem.Ale zas je příjemné přihlížet nad tvým prskáním a bezmocí s tím vším něco dělat.
  • Babiš byl sice můj kolega z estébé, ale moc ráda ho nemám
  • Děkuji za odpověď a informaci. A omluvte mě, jsem už prostě takový mačo, dlouhodobě ... *3*
  • V létě chodím naostro. Muže ale ráda dráždím a na to se víc hodí sexy prádélko . *3*
  • A víte, kolik aktivních bonzáků StB se úspěšně vyvléklo a dnes jsou tzv. oficiálně až "křišťálově čistí" ?! *7*
  • Jardo už jednou jsem ti to psala ale ty jsi zbaběle od odpovědi utekl.

Dokaž že tvůj Tečka existuje nebo navštiv psychiatra. V podobném klubu jsem nikdy
    nebyla ale ty se tam orientuješ až moc dobře.
    Pokud máš peníze jsem příští měsíc volná. Pak poprvé v životě uvidíš pěknou holku!

Holky prostě kalhotky nosí víš. Tak se s tím smiř a přestaň závidět. *3*
  • Promiňte jistou indiskrétnost - chodíte někdy "naostro", tedy bez kalhotek ? Někdo říká, že je to zdravé a praktické ... *3*
  • To je možné, ale nastanou SKUTEČNĚ ony "světlé zítřky a lepší časy" (zejména pak pro obyčejné občany) ?
    Nevidím, že by se tzv. kradlo méně a už vůbec ne, že by někdo opravdu uklidil ten bordel v ČR. Korupce ? Asi vesele pokračuje dál, jinak by se opět nevymýšlel další, nový zákon o veřejných zakázkách ... *7*
  • Už jednou jsem ti psala ať dokážeš že tvůj Tečka existuje. Pokud to nedokážeš
    tak musíš zajít za psychiatrem. On už ti ho z hlavy vyžene. *15* *15*

Jsem holka a tak nosím kalhotky. Nevím co je na tom divného. *7*
  • tečka prý nosí kalhotky, to proto že dělá mámu v gay klubu. *3* *3* *3* *3*
  • Takže s koblihářem "na věčné časy a nildy jinak". To už tady bylo, pamatuji, jen v jiném zabarvení ... *3*
  • Nosíš kalhotky, pitomo tečko, tak se ti to už v té palici pomotalo úplně, máš malého frantíka tak ty kalhotky nosit můžeš.
  • Kéž by se ty staré časy vrátily, vzpomeň si jak bylo dobře, hrome.
  • Souhlas, plně schvaluji Babiše a ANO, ti vykouřili zloděje z ODS.
  • Sice mají rezervy.Ale nebýt jich?Tak ODSácká chátra bude plunrovat zdejší kotlinu.Systémově arogantně a drze.Pokud si premier pořídí píchačku na vládě peleší se s ním a strká jí veřejné peníze měl dostat pár facek.Veřejně.Poku si z nás ODS dělá srandu a dosazuje si tranzistorové trpaslíky do vlády, tak měli dostat výprask.Opravdový.Nelze zapomenout na plukovníka Kubiceho.Ministra vnitra.Všem i u PČR pro srandu.Neumělo to mluvit komunikovalo to především posunky mělo to 5 prokazazelně ukončených tříd ZŠ.Ale požívalo to respekt opravdového ministra. Až tam jsme se dostali.
  • Z vaších reakcí už je mi zcela jasné jakou máte představu aby náš stát fungoval.Lhát,pomlouvat atd.Nezastávám se Babiše,chci jen aby každý své tvrzení každý něčím doložil ale vy nejste pro mně partneři na komunikaci,hloupému jen hloupé.Lžete si klidně dál do kapsy.Já jsem za vodou a vy jste mi ukradeni pitomci.Až někdy pochopíte-což nehrozí-o co mi jde tak si snad můžeme pokecat.Omlouvám se všem rozumným.
  • jako za bolševika 100 procent.navrat starych času se vraci.....je to fraška..komedie kralem..
  • Milý hochu,něco si přečti o tom,jak začínala NSDAP, alespoň nebudeš vypadat tak hloupě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit