Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě..Vždyť stále víc dotiskovaný USD..stojí i padá v současnosti právě a hlavně na půjčkách od soudruhů z Číny a východoasijských trzích obecně..Je jeden z mála způsobů, jak tento poměr hodnoty USD a měn na něm závislých a tím i od něj takto vydíraných.. což je už nyní i to vazalské a protektorátní USA-Euro a dluhy s ním společně napojené zvrátit a dělalo se to tak vždy v historii při kolonizování-rabování na cizím a z cizího.., aby se zase nakradlo pro jinou menšinu nenažranců na nějaký ten čas či dokonce generace k žití...a to je USA-snaha o současné, mezinárodní rozeštvávání zemí, náboženství i lidí mezi sebou obecně v rámci té jejich "svobody a demokracie ala USA"..ve vyvolávání konfliktů po celém světě, protože "války" vždy mazaly staré dluhy,"hříchy" i peníze ke kterým se pak už nikdo nechtěl samozřejmě hlásit, jako ke svým a díky tomu se často podpořil další růst a nové vazalské půjčky tzv. na "úroky"=lichva, které vždy někdo nakonec v něčem a za "někoho" zaplatil a malá, stále víc nenažraná menšina jednotlivců či skupin z toho většinou ještě více zbohatla a zotročila další ostatní okolo ve svůj prospěch, avšak v neprospěch právě té zotročené a hlavně rozeštvané většiny ..
  • Konečně je trklo, že dolar a MMF je v řiti???
  • MFF by se rád připojil, ale Čína ví o koho se jedná. MFF je řízen USA-soukromými bankami stejně jako Světová banka. Je velký předpoklad, že ostatní státy nechtějí být v područí americkcých a židovských bankéřů Rockelferrer a další výtečníci by chtěli ovládnout Asijskou banku. Čína jim na to neskočí. Nu Amerika bude muset ke křížku a je možné, že si to Lagardeová odskáče, pokud to nemá domluvené u amerických bankéřů. Co říkají představitelé USA oficiálně je irelevantní!
  • chi, že spolupracovat... tůdle nudle ... chtějí ji ovládat a proto to doprošování, aby přestali být ostražití
  • Tak to vypadá že se nad financemi USA stahují mračna!I když nevěřím v Boha,ale amerika je poblblá z BOHA s kterým chodí okupovat půlku planety a zřejmě s nimi chodí ten OTYLÝ DUKA!Dal bych na modlení kdyby amerika konečně krachla,ovšem jak se praví:Nejnebezpečnější je umírající pes!A myslím si že USA začnou z posledních sil kolem sebe kopat a ještě bude mnoho národů něšťastných!
  • Tak to já potom taky začnu spolupracovat. *1*
  • potřebuje ještě vyrazit nějaké prachy i dosud? ale daně sama neplatí dosud, že ne *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit