Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Nejlepší sekačka je stejně živá ovce. Ale tak chápu, že to není pro každého. Ale my to třeba tak máme. Ale kdybych měl měnit, tak určitě robotická sekačka za mě super věc stejně jako robotický vysavač nebo robotický myč oken. Prostě to zapojíte, vytyčíte tomu zahradu a nestaráte se o to. Jen tomu nastavíte sekací cykly a čas od času zkontrolujete, jestli je to ok. Ale tak na zahradu stejně chodíte, tak se to nedá ani považovat za údržbu.

  • Nedávno jsem si vybavoval dílnu a pořizoval jsem si i novou sekačku. Nemám rádkdyž při sekání musím tahat kabelem, takže elektrickou do zástrčky jsem okamžitě zavrhl. Druhou možností byla benzínová, ale to mi smrdí, takže jsem se nakonec rozhodl pro aku sekačku a zatím jsem velice spokojený. Baterka jde navíc využívat na další aku nářadí

  • Pokud se chcete podívat přímo na tu sekačku, kterou jsem koupil já, tak se mrkněte na https://www.rucni-naradi.cz/dewalt-dcmw564p2-aku-rotacni-sekacka-na-travu Opravdu velmi výkonná a tichá sekačka, která dokáže sekat i hustou a mokrou trávu. 

  • Kde bych se na ni mohl mrknout? Kde jste ji kupoval a za kolik? 

  • Ze začátku jsem se na to díval trochu skrz prsty, pak jsem si
    o tom ale něco zjistil. Díky tomu jsem vybral aku sekačku s velkou kapacitou
    baterií. Podařilo se mi koupit model, který je výkonný tak, že ho nezastaví ani
    hustá mokrá tráva. Koupil jsem aku rotační sekačku se záběrem 
    48 cm a dvou aku  5,0 Ah. Sekačka má i 55 l koš na posekanou trávu a opravdu pěkně ji dokáže
    brát. 

  • Díval jste se už někdo na aku sekačku na zahradu? Nebo ještě lépe zkoušel jste ji někdo využívat? 

  • Ale mě už toto opravdu štve! To už je po druhé co se snažím najít nějakej eshop second hand, jako třeba https://www.onlinesekac.cz a furt mě to hledá diskuze o sekačkách. Jako já si na tiscali rád něco přečtu, ale tohle tady fakt asi nenajdu :D. No nic, jdu hledat to, co jsem chtěl už ze začátku. Mějte se.

  • No tak to je pro mne tedy opravdu zajímavá novinka :) My jsme si nedávno také chtěli trošičku ten náš trávníček zkultivovat a tak jsme využili zatravňovací dlažby z těchto stránek zde a budeme asi také muset trochu více začít trávit čas na naší zahradě :) Mějte se hezky a starejte se o své zahrady pořádně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit