Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem například byl rád, že jsem se alespoň nějaké kompenzace ze strany státu dočkal. Ze začátku to například vypadalo, že žádné kompenzace nebudou a když ano, tak na ně nikdo nedosáhne. Je ale pravda, že peníze, které jsem od státu dostal jsem rychle vrátil zpátky do své firmy. Pomohlo mi to zafinancovat nové šroubové kompresory.

    • Tak to jste určitě jeden z těch šťastnějších. Mám kamaráda, který měl vlastní s.r.o. a právě covid ho úplně položil. Nějaké kompenzace také dostal, ale bylo to málo. První vlnu sice ještě tak nějak přečkal, ale druhou už bohužel ne a nakonec se mu nevyhla ani likvidace společnosti. Místo podnikání si tedy musel najít práci. 

  • Třeba  STANákům , jako partaji chodí aktuálně slušné penízky z Kypru. Příspěvek který strana moc potřebuje.Už došlo okolo 3 ml. korun.Rakušan jako statutární vůdce se k tomu nehlásí.A taková to byla čistá, přečistá strana.A ejhle pikolík, oni si za bukem vesele přilepšují.Ale navenek jakože nic. Jééé to se nám to zas rozjíždí. Příspěvek a přilepšení potřebují všichni! Ne jen podnikatelé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit