Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    "Stát to pokryje."

    Přeloženo: Občani to zaplatí, akorát jim nepřijde složenka, ale odrazí se to na státním dluhu = škrty, inflace atd., prostě klasický scam zapadního "kapitalismu". A samozřejmě lichvářská spekulantská pakáž si nahrabe tak jako tak. Je třeba okamžitě odejít z burzy a vrátit ČEZ do plné kontroly státu, na akcionáře se*e pes.

    • Bude stačit černá "lepenka" na dřevěný podklad střechy a poté 

      natřít  cca 5x térem . . . 

      A bude "pokryto"

    • Jak řekl pan Kotrba v interview pro Český rozhlas - český občan si musí zvyknout na nové cenové standardy.

      Český občan by si docela rád zvykl i na Německé platové standardy. To už se v kotrbě pana Kotrby nevyskytlo. 

    • Není možné preferovat privátní zhoubné zájmy několika akcionářů před zájmy miliónů občanů. Fialova vláda de facto prosazuje zájmy několika akcionáři a na zájmy naší ekonomiky a občanů zjevně kašle. 

  • KIMCID

    Ukrajinský parlament schválil šéfa prokuratury, který zaměstnával známé a nepřiznával příjmy.

  • mun.go

    Už jdem to tady jednou psal ... je to nesystémová záležitost, která nic neřeší.

    "Půjde o dotaci ze státního rozpočtu ve prospěch dodavatelů energií ... "

    Takže stát z našich daní (protože jiné peníze nemá) bude dotovat (vesměs německé) podnikatele - to je opravdu výplod chorých mozků ...  

    • mun.go

      Senát ve středu posvětil snížení plateb za státní pojištěnce ve zdravotnictví. Snížením úhrad za důchodce, děti, studenty či nezaměstnané hodlá vláda ušetřit pro letošní rok zhruba 14 miliard korun.

      A zrušení EET přinese další love do kasy ... nejméně 4 miliardy ...

      Tohle je podle vlády správné řešení ... a bude na energetické dotace ... 

      • mun.go

        Tady jsem vám trochu zamotal hlavu: zrušení EET přinese (nezdaněné) love do kasy ne státu, ale podnikatelů ... protože ať bylo EET jakkoliv fuj, jistý finanční přínos pro stát mělo. Koalice měla ve volebním programu jeho zrušení - bez náhrady ...

  • To zas vypadla z ministerského pitomina, prý:


    "Síkela řekla, že pokud státy EU dokážou tento podíl spotřeby ušetřit, pak budou schopné vydržet příští zimu i bez dodávek plynu z Ruska."

    A to budeme odebírat plyn napříště od koho a za kolik? To jim jako hrabe? My přeci nepotřebujeme extremně předražený plyn.Jen abychom do Moskvy ukázali svaly.Celá EU běžných lidí je za jedno, co se týká dodávek ruského plynu.Potřebujeme stabilního ověřeného dodavatele. V zavedených neburzovních cenách.Pokud chtějí hlupáci v Bruselu čarovat, klidně mohou. Ale výhradně ve vlastní režii a na své triko.

  • Všechny věci schválené současným establishmentem jsou pro běžného občana nedostupné. Jde jen o propagandu s jalovým obsahem. 

  • Diwa

    Já se jenom divím jedné věci, že se nesebereme a nevyhážeme to z vlády ven ! Už třicet let od revoluce chudí chudnou a bohatí bohatnou ! Zlatí komunisti......to byla také pakáž, ale tohle by si nikdo nedovolil !!!!

  • A nebylo by lepší rozumně tzv.   "zastropovat" ceny energií...?

    Tak, aby nemusel doplácet stát a vlastně ani spotřebitelé...

    Určitě by se našel rozumný kompromis...

    • mun.go

      Jistě. Ovšem to by nesměla být pravicová vláda a loutkový - gumový - fialový ministerský předseda ...

  • Z diskuse v Senátu vyplynulo něco jiného. Kdo spotřebuje méně, bude dostávat více. Zajímavostí polotovaru Slovenského ministra Síkely je také to, že podle znění Nařízení vlády (ne zákona - tedy problematická závaznost) budou vypláceny příspěvky i v době, kdy, náhodou, půjdou ceny energií dolů. A návrh obsahuje řadu dalších problémových míst.

    Takhle nás vláda vede. Děkujeme. Jánošíci naruby - chudým berou a bohatým dávají. 

  • Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. Opakujte si stokrát. Pravicová vláda vždy okrade občany. Pravicová vláda vždy okrade občany. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit