Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Zbytečný a předražený senát opět chce dokazovat jak je důležitý. Nemají nic jiného na práci a tak vymýšlí ptákoviny a zbytečnosti. Senátoři jsou zadarmo drazí.

    • Jen si vezměte činnost senátora ˮLoveˮ, kterýžto dnem i nocí shání podpisy a kompromitující dokumenty, aby byl umožněn ˮinpíčmentˮ. To si nedovedete představit tak těžkou a namáhavou práci procházet Blesky a Hromy, Šípy...

      Jinak, když sleduji britský parlament a český... namísto práce se čtou noviny, paní ministryně čumí do telefónku a se smíchem sděluje své sousedce určitě ˮvážné pracovníˮ informace. Část si řídí pomocí mobilů asi WiFi domácnosti. Nebo mají ˮstopercentnůˮ neschopenku. Málokdo se věnuje řešeným problémům 





    • Když už si senátoři nechtějí plnit své povinnosti, tak aspoň ať neškodí a nesabotují zájmy ČR.
  • Termiti chtějí zas být vidět. Kolik bylo komisí za poslední roky. Nikdy žádná nic nevyřešila.Nikdy. A paraziti přicházejí se svěží novou myšlenkou. Aby se nahlédli do papírů kterým nerozumí. Aby se naparovali ve zprávách s výlevy své vlastní blbosti.
    • Jestlipak se slavní auditoři věnují také politikům třeba z Lucemburska, Německa, Francie, Itálie? Nebo tam jsou samé hvězdy cti? Babiš jistě není v Evropě sám. 

      Nějak mi to nevoní. Objednávka? 

      To nemáme svůj ÚHOS, Policii, hospodářskou kriminálku, státní zástupce a soudce? Musíme jít žebrat o spravedlnost k ouřadům do Bruselu?

      Ti to "vyšetřili" aniž by zvedli své tlusté zadky z bruselských křesel. No tak díky. 

      • Babiš je v Evropě sám. V demokratických státech by se podobný expert k takovému lízu nedostal. 😍


  • Tak určitěěě. Taková komise - a hned je všechno jak má být 😂

    Škoda, že těch senátorů není alespoň 500. To bylo trafik pro "tradiční politické strany." 

    Příště už budou korýtka Pirátů a že ti si jich umí užívat....

    • KIMCID

      To bude ta samá sranda banda senátor 21

  • Tady "Občan" to zase všem natřel. Dokonce přidal i velká písmenka. To jako že umí. Jo nepochybně patříš k té propocené chátře z ulice. Smrdí to potem, huláká to kraviny a umí to psát trapné transparenty. A domnívají se ,že něčeho dosáhnou. Chátra z ulice má svůj velký sen. A jak pěkně formulovala třeba  viníka sucha. Prý velkostatkář pan ministerský předseda.Ještě srandovnější je její oblíbené balamucení, že EU mu nepřispěla na nákup pekárny. Tak prý se ministerskému předsedovi musíme složit. Všichni.Hoši to je na ambulanci.
    • Podle sebe soudím tebe, že, rodrigu. 😛

      • KIMCID

        Že Občané na tebe to plati taky

  • SENÁT PARAZITŮ KTERÉ NIKDO NECHCE ,bohužel tím že nechodíte volit senát obsadily havloidní zlodějské struktury kdy udělají komisi ke zlodějině dotací ods,topstan,kdu? čas 1:40: česká republika musela vrátit EU dotace za 26,4 mld korun ,2007- 2013 .za vlády ods, topstan,kdu https://www.youtube.com/watch?v=5BcJfi2Q7Ww

    ,proč to lidem novináři zatajili, a místo toho drze řvou ,jaká je to hrůza 450 milionů, když  vlády ods topstan,kdu musely vracet za 26,4 svých mld zlodějen , a co politik Jurečka z KDU která přepsal farmu na manželku a klidně pobírá dotace dál  ,to je zajímavé jak bakalo masmedia 

  • Senátoři opět a opakovaně potvrzují, že stávající Senát ztrácí svůj účel a význam v duchu Ústavy, že se tato horní komora českého parlamentu mění v zaopatřovací ústav pro parazity a všelijaké zkrachovalé existence, ale hlavně v záškodnické středisko kolaborantů ve službách Bruselu. Senátoři též preferují sabotážní činnost proti našim nejvyšším ústavním činitelům před smysluplnou činností členů Senátu. Senát je hnízdem intrik a sabotáží proti našemu polistopadovému demokratickému systému a proti zájmům občanů ČR. Senátoři jsou královsky placeni z daní občanů ČR. V poválečném Spojeném království se stal W. Churchill členem Horní komory, tedy Sněmovny lordů, za jednu libru ročně.  Proč naši senátoři též nepracují pro blaho vlasti za jednu korunu ročně ?
  • 6. června 2019 Komunisté prosadili usnesení, že privatizací ukradly mafie ods,topstan,kdu,čssd majetek čr  za stamiliardy Usnesení Sněmovny1. Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky konstatuje, že v letech 1992 až 2005 došlo při privatizaci majetku státu k velké řadě excesů, chyb i zločinů, které způsobily České republice a jejím občanům škody na majetku v řádech stovek miliard korun a které vlády České republiky dosud nedořešily a jejich následky neodstranily.Pro usnesení hlasovalo 108 ze 123 přítomných poslanců. Vedle zástupců KSČM pro usnesení hlasovali členové dolní komory za hnutí ANO a SPD Tomia Okamury, Piráti, sociální demokraté a nezařazení poslanci, kteří dříve byli dříve v klubu SPD. [odkaz na stránku]https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/komuniste-privatizace-snemovna-zlociny.A190606_114140_domaci_kopproti bylo 12 poslanců ods , zbytek nehlasoval nebo nebyl přítomen, pro nehlasovali další zlodějské strany top09,stan, kdu, ods, topstan,kdu měly zájem na prolmlčení zlodějin za stamiliardy 

  • Agent KGB-StB soudruh xxdef je zase ve službě. Zase za jeho "moudra" dostane butylku vodki a možná mu i přibudou na konto nějaké rublíky.

    • josef.chmela

      A co ty dostáváš za ta svá a jedině správná "moudra"?

      • Dostávám za ně napadání a nadávky od rudokožců a ruso-řiťo-lezců. 😍

        • Občane,jenom pro kontrolu,že jsi gramotnej.Kolik je 3+2 ? Možná Kalousek to ví,ale napovídat se nesmí.

        • dzixy
          Většinou zaslouženě.
          • To nechť posoudí Nejvyšší Spravedlnost. 🙂

            • KIMCID

              Už se před ní chystáš?

  • Je úsměvné číst tady ty komentáře BUREŠových koblihožroutů. Asi jim cvaká rectum při pomyšlení, že by na BUREŠe mohla dopadnou ruka spravedlnosti. Kdyby byl BUREŠ čestný chlap, tak by se stáhl z politiky do ústraní a teprve pokud by se očistil, tak se mohl opět ucházet o veřejnou činnost. Ale co bychom ale mohli čekat od "bývalého" komunisty a konfidenta StB.

    Bývaly doby, kdy čest a morálka byly hodnoty.

    • dzixy
      Občanem jsi směšný, protože jsi předpojatý. Proč k čestnému jednání nevyzveš politiky ze svých milovaných pravicových stran??!! Těch je habaděj.
      • Příteli, nejde o žádné jednání, pouze vyjadřuji své názory. A pokud se mýlím (jsem jenom člověk), rád se nechám poučit. 🙂

    • KIMCID

      Prosim cituj nějaký ten komentář?

  • miliardové zlodějiny havloidů pokračují

    Pravda o vodě: Vlastizrada a česká voda v rukou koncernů

    http://www.novarepublika.cz/2019/06/pravda-o-vode-vlastizrada-ceska-voda-v.html#more

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit