Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám radost z té "O" která svítí u TOPáků - hlupáků.
  • škoda Janáčkové. Docela by to tam oživila pěkným obličejem. Na ty tuneláře se už nedá dívat. *2*
  • Stačí si poslechnout tady toto a je jeasno :-)) http://www.youtube.com/watch?v=izPsKi1dc7w
  • Hlavně tady tyto co mají podíl na tom zvěrstvu co se zde odehrálo:-) http://www.youtube.com/watch?v=izPsKi1dc7w
  • sebranky z ČSSD, ODS a KSČM se nezbavíme přeběhli do ANO
  • Jedním slovem - komunisty.
  • Zbohatlíci se možná hrnou
    ale dosu zde kradli ČSSD a ODS a to jak na státní, tak největší množství členů na obecní úrovni. Vždy společně oproti republice se na místní úrovni dohodli v rozkrádání, bez ohledu kdo byl z nich ve vedení.
    Takže nejvíc by se měli bát Tito rozkrádači.
  • Jen už nééééééééééééééééé sebranku z ČSSD a ODS.
  • A fašisty z KSČ nikdo nevolil, nebo co?
  • Nechapu to Uherske Hradiste:bejvali tam docela rozumni lide. Ze by je tak doblbl chlast?*16* *16*
  • To tedy ma Erzika i Bc. Kak kliku, ze Alzheimer neboli. *1* *1* *1*
  • To "za druhe" me vubec nevadi. A jsem docela rad, kdyz se se svymi "moudry" k Erzice prida
    Bc. J. Kak: to se obcas i pravicak zastydi, ze by mel volit stejne jako on. *3* *5* *5*
  • Neblbnout Zaoralek s Ukrajinou a s krajany -Volynskymi Cechy bylo by to nejmin o 3% lepsi, socdem. Dost to socdem pos.al. Jesteze jej Sobotka alespon trochu rovnal do late. Ale mel by
    na nej "pritlacit"! *3* *4* *4* *4*
  • Zbohatlíci se hrnou do politiky doufají, že se jim podaří ochránit své nakradené miliardy, ale všeho dočasu!Konec zlodějů se blíží mílovými kroky už brzy.Lidi už mají dost lží podvodů a začne to ještě letos!Senátorský křeslo vás neochrání xindle zlodějskej.
  • Alzheimer se mnohem víc vyskytuje u hlupáků
  • Proboha to jsou moudra! Eržiko, není již čas něco udělat s hlavou a hlavně s obsahem v ní? Zatím ven padají samé plevy. Nebo aspoň absolvovat kurs slušného chování. Tyhle pravicové výkřiky za prvé definují co je to pravice a za druhé jí škodí.
  • Dneska si zobák můžeš svobodně otevřít Eržiko ale co z toho máš? Panstvo si
    z nesouhlasu nic nedělá a dál vesele krade. Dokud nepůjdeme hromadně na náměstí
    a před radnice nezmění se nic.

    Okamura může prosazovat jako jedinec referenda ale když ho masově nepodpoříme
    my jako občané budou ho dále jen ignorovat.
  • Podle Zemanem navrhovaného systému se budou sernátoři volit samovolbou.

    Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví burešovští bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Ano, ti s komunistickou minulostí! Tos nepostřehl. Víme o nich!
  • Ty tele Telle! Za bolševika bys držel rudý zobák, ani bys nemek! Rudý bastard Klaus
    by udělal dobře, kdyby se zdržel projevů, jakýchkoli. Jeho éra skončí, až se bude ko-
    míhat - semo tamo - na metronomu na Letné! A nebo bude najednou pověšen za hrdlo,
    nebo si to užije na hloupačce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit