Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Hosi senatori, povazoval jsem vas za neco rozumnejsiho, nez je ten spolek kramaru v poslanecke snemovne, ale vidim, ze mate stejne kapesni zajmy jako oni a jste stejni, zadarmo drazi kapsari. Mozna vas k tomu vedla uslechtila snaha pomahat svym vnoucatum, nebo vas palilo dobre bydlo? To se asi nikdy nedozvime. Ale at je to tak nebo tak, jiste jste dlouho bojovali do posledniho muze, nez jste rozhodli tak, 'jak cest a zakony otcu kazaly vam'.👎👎👎

    • Jako uvažuj logicky......kdybys byl v Senátu, měl imunitu, jediný kdo by na tebe mohl tlačit, byl nějaký malý stranický sekretariát a ty by sis čtyři roky (v případě Senátu šest let) mohl dělat o chceš, mohl deseti milionům lidí komplikovat život svými fantasmagoriemi, TY BYS TO NEDĚLAL? 

      Když podvodník okrádá člověka, samozřejmě je v první řadě vinen podvodník. Ale nemá svůj podíl viny i ten člověk, když podvodníkovi na základě tupých keců dobrovolně vydá klíče od svého domu?

  • Tak se nám tady plně realizoval/udělal  Pepek Vyskoč Novák. Termiti ve sněmovně mu přirostli. Vesele budou parazitovat dál. A Novák zaslepený zlobou nám tady prasí stránky koninama. Není mu pochutiž, že pan A.B. je faktickým vítězem voleb.

    Ovšem výkvětem novácké blbosti je prskanec "zrůdná bestie".Máš naprostou pravdu pepane. Je to bestie.Ale spokojená a vysmátá. A ty s tím nic neuděláš. Jen tady nekonečně a bezmocně prskáš. A to je na tom to nejkrásnější. Ta tvoje naprostá bezmoc. Bezmoc obyčejného prasiče zdejších stránek.

  • Jaké překvapení.......kdo by to byl čekal, že...? Všichni dáváme na čtyři roky neomezenou nekontrolovanou moc nad svými životy a majetkem soukromým partám cizích neznámých stranických aparátčíků, nikdo nepožaduje změnu systému na kontrolovatelný například ZRUŠENÍM IMUNITY A ZAVEDENÍM REFERENDA a pak se všichni diví. 

    Mně to přijde, jako by u dveří zazvonilo pár cizích lidí, majitel domu otevřel, oni by mu nakdákali spoustu jakýchsi podivných keců a nesmyslných slibů a majitel je na čtyři roky pustil nekontrolovaně do svého domu, dal jim klíče od auta, domu, přístup k svému bankovnímu účtu a pak za čtyři roky by se "majitel" divil, jak to že je bezdomovec a kde zmizel jeho dům auto a bankovní účet? 

    Zajímalo by mne, kolik lidí, co si na tyhle praktiky stěžuje, aspoň  zkusilo něco jiného, třeba volit někoho s programem Referenda?

  • Kapříci  si vlastní rybníček nevypustí. Póvl ať si třeba chcípne hlady, ale my si schválíme vyšší platy. Kdyby aspoň tak blbě nežvanili, že prý populistické gesto. Ani špetka odpovědnosti, ani špetka špatného svědomí, kam tenhle stát přivedli. Kdy už tenhle Augiášův chlév někdo vyčistí, ale pořádně!

    • Nikdo ho nevyčistí.!!!! Dnešní šlechta svoji moc drží pevně v rukou. A tenhle humus odstartoval Havloid se svojí lží - láska a pravda zvítězí.

    • A co jiného než populsitcké gesto té zrůdné bestie Babiše se svojí Áňo-istickou smečkou. Že na to nepřišlo to podvodné, gaunerské, megazlodějské odporné .... komouš-konfident Babiš třeba před rokem, ale čistě náhodou pár dní před volbami.

      Plně je možno věřit tomu, že pár prosťáčků se nechalo nachytat a za tento jeho další žvástavě lživý canc mu to ve volbách hodilo.

      M.j.: koukněte se na hlasování - ani jedna z těch Áňo-istických zrůd k tomu nezvedla souhlasně ruku.

      • Je to s Vámi pane Nováku bohužel horší, než by se mohlo z Vašich příspěvků zdát. Pokuste se kolem sebe nalézt alespoň jednu věc, která Vám udělá radost.

        Babiš není celý svět a dnes už zaměřte svou pozornost na nové vládce. Snad tu vlnu chvály z Vaší strany nějak uneseme. Děkuji

      • Kolego, to si nevyberete. 4 roky ANO žvanilo o přidávání platů učitelů. A skutečně k němu docházelo. Jenže ministr školství Plaga to vždy o 50% učitelům ořezal s tvrzením, že ne každý učitel je dobrý učitel. Takže teď ty peníze mají v rukou ředitelé a dávají jen těm, s kerými jsou na dobré vlně. Vrcholem pak bylo, že když všechny strany chtěly prosadit ve sněmovně, že platy učitelů budou navázány na určité % průměrné mzdy, aby tak konečně přestalo to handrkování, tak NIKDO z ANO pro to nehlasoval. Prostě ti političní šmejdi se domluví, ale veřejnosti budou lhát přímo do očí. S tím nic neuděláme. Celosvětově jde společnot k ledu.

  • Závist! Závist! Závist!

    Ale že si ovce volí jakési "hnutí" (čeho? Hnutí mysli?), které ovládají  ti "bývalí" (komunisti, konfidenti StB) v převlečeném kabátě, to nevadí?

    • Že se ty nenažranci ze senátu nestydí.Zvláště ta nestydatá Němcová,která celý život se akorát válí v Parlamentu a my na ní musíme dřít.A to ještě za peníze daňových plátců

      si dělaji výlety na Tajwan a dalších letovisk.

    • Kdepak vážený Občane. Všechno je v pořádku. Senátoři a poslanci v potu tváře obětavě dřou na tom, abychom se měli všichni dobře a za tuto práci jim odměna jistě právem patří.

      Přeci nemůžou chodit do Senátu a Parlamentu hladoví a vymrzlí, když se tak všechno zdražuje.

      Já jim přeji každou korunu. 

    • josef.chmela

      Jako vždy - úplně mimo.

  • Vždyť to také je populistické. Lidé to chtějí, tedy vox populis.

    Chudáci hladovějící senátoři, kteří dřou v potu těla za naše dobro si nějakou tu ubohou kačku ke své almužně jistě zaslouží. 

    Třeba potom nebudou závidět pracujícím lidem jejich horentní 20 000 platy. 

  • josef.chmela

    Co si stádo tupců zvolilo, to má. Jen doufám, že spousty voličů zdivočelých koalic zamíří do chudoby a začnou padat na držku. Možná, že pak někteří z nich procitnou z předvolebních blábolů a slibů těchto zlodějů.

    Zaplaťte si své nenažrané politiky v PS a senátu sami, já je určitě platit ze svých daní nebudu.

    • Náš Áňo koblihářský prosťáček Chlelík se opět vyzvracel. Óóóó jak je krásné číst jeho žvástavé cancy a vidět jak s ním cloumá zloba, že ta zrůdná bestie Babiš má odzvoněno.

      Chmelíčku, ta hlavičko magorská pozor na cévku. Až tě ošetřovatel odvede do klece dá ti určitě studenou sprchu, to na takové mogorské .... jako ty pomáhá.

      A že nebudeš platit - no to přece víme. Vždyť chovanci ústavu pro mentálně vyšinuté nemají z čeho, že Áňo, neb všechno utratili za plesnivé koblihy.


    • Demokracie je nastavená tak, aby volby nemohly změnit - kromě kosmetických maličkostí - vůbec nic. Jedna parta Pro-EU vítačů migrantů, si předává moc s druhou partou Pro-EU vítačů migrantů. Kdyby jiná strana, řekněme SPD, začala dostávat příliš mnoho hlasů, okamžitě by ji zakázali, jako Dělnickou stranu. Kde je tu jaká volba?

      • Kdyby mohly volby něco podstatného změnit, tak by už dávno byly zrušeny. 

        Je to jen krmení pro pitomce, kteří se zalykají zdáním demokracie. 

  • Jó, ti šmejdi si na platy šáhnout nedají. Když se jedná o jejich zvýšení, tak je to bez zbytečných řečí schváleno přímo bleskem. Když ale se má přidat třeba důchodcům, to mají řečí jako opice chcaní a protahují to, kecají o nesystémovosti, zadlužování příštích generací a dalších bla bla bla. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit