Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Závěr: ODS  a STAN vyhrála senátní volby, o které  neměl občan zájem. Nejspíš ale i o ten senát.

  • Senátory jmenovitě volilo 16% oprávněných voličů. Zbývajících 84%
    oprávněných voličů bylo líných zvednou zadek od televize nebo od piva a
    jít do volební místnosti odevzdat svůj hlas. Vyjádřili tím
    své rozhodnutí, že budou akceptovat takové složení senátu, jaké za ně
    zvolí oněch 16% jejich "zástupců".

    Takže senátory volilo 100% oprávněných voličů. 😛

    Chápu,
    že koblihářům senát vadí, protože Vrchní Koblihář, rádoby Führer či
    vožď nemůže řídit senát jako
    (svůj) podnik.🤮

    • Tedy opravdu podivuhodný závěr. Hodný mistra. No nezlobte se. 

      • Co je na tom mém názoru nelogického? 😯

        • Nelogické je jak jste došel k závěru, že 84% oprávněných voličů tím, že jim taková sbírka kuriozit, jakými byli uchazeči o Senát, nestálo za to, aby k volbám šli tím vyjádřili souhlas.

          Osobně jsem u těchto voleb nebyl (a mluvím sám za sebe) tímto postojem jsem nijak a nikdy nesouhlasil s tím, aby tyto figurky vykřikovali odněkud z Jízdárny. To vkládáte uměle do úst lidem něco, co neřekli ani neudělali. 

          Neúčast neznamená automaticky souhlas. To je Vaše vymyšlená účelová konstrukce.

          • KIMCID

            Občan šel volit tak že je ovce té strany co jí dal hlas.

    • josef.chmela

      To je logika dítěte z mateřské školky.

      Jinak dobrý. Alespoň přesně víme kdo ty nesmysly píše. Cítím s každým nemocným občanem.

      • To je dobře že sám se sebou cítíš Chmelíku. To víš tak težké duševní postižení které z tebe tryská při každém tvém výblitku není žádná legrace. Tak si ještě jednou oběhni pokoj a pak tě pan ošetřovatel zase zavře do Bohnické klece.

  • Senát je prostě jen partička parazitů, která má podporu cca.16% voličů a 84% voličů jsou naprosto ukradení. V očích většiny obyvatelstva je i metař nebo hajzlbába pro společnost podstatně užitečnější než senátor.

  • Ten pokřik proburešovských koblihářů proti senátu, který Bureš nemůže řídit jako (svůj) podnik jak činí ve vládě jen dokazuje nezbytnost senátu.

    • Proti takovému Senátu, jakým disponujeme my jsou nejen proburešovští kobliháři.

      Nenálepkujte každého, kdo nevrní blahem z této podivuhodné instituce. Prosím. 

      • Máme takový senát jaký jsme si zvolili.

    • Ty tomu tak rozumíš, kornoute...ha...ha....

      • Kornoute, o tom čemu rozumím tady nebudeme diskutovat. Možná bys ale byl překvapen. 😉

  • Nevolil jsem žádné z "vítězných" stran ani tzv. úspěšné kandidáty do Senátu, ale všem, kteří se prodrali k moci přeji hodně zdraví, síly a úspěchů ve prospěch alespoň těch lidí, kteří je do funkcí prosadili.

    Obávám se, že to bude opět jen jedno velké JÁ. Budu se moc rád mýlit. 

  • TheGGG

    zbytečná, nepodstatná a bezzubá instituce, která většinu lidí ani nezajímá... deblbblob se tam navolil sám... zrušit senát, ušetří se.

    • A co takhle zrušit celý parlament a nechat pouze ne(z)odpovědného MANa v Lánech a k ruce mu ponechat řidiče státu jako (vlastního) podniku BUREŠe. To by se teprve ušetřilo. Ovečky by dostávaly koblihy a k tomu pár sprostých rádoby "bonmotů", musely by ovšem pracovat, aby se jejich vládci měli dobře. A bylo by líp.

      • Netuším, proč každý odlišný názor od Vašeho neumíte akceptovat.

        Pan TheGGG jen pronesl svůj občanský názor, že považuje Senát za nadbytečnou a zbytečnou instituci. Nic víc a nic míň. 

        Dělá Vám, kteří sami sebe označujete za demokraty problém slyšet jiný názor? Pokuste so o to alespoň prosím. 

        • Pane kolego, a Vy akceptujete mé právo na odlišný názor?

          Pan The GGG zjevně nezná nebo nechápe principy parlamentní demokracie. Zjevně netuší, že oslabení parlamentní demokracie vede nutně k jednomu: k diktatuře.

          A už jsme zažili dvě diktatury: "hnědosocialistickou" a "rudosocialistickou". A důsledky obou těchto diktatur byly strašlivé.

          Ta rudosocialistická napáchala mnohem větší škody v důsledku toho, že trvala desetkrát déle, byla mnohem zákeřnější a z občanů vytvořila ovladatelné ovce.

          • Jistě. Viz. můj příspěvek před hodinou. Akceptuji názor pana TheGGG i Váš. Nakonec z diskuse to dobře víte.

            Nositele jiných názorů nenazývám zásadně hloupými a omezenými ovcemi. Jsou to nositelé odlišných názorů. 

  • Hlas lidu. Je to prostě tak. Jejich voliči nebyli líní zvednout zadky a jít volit. 

    Mělo by to být poučení pro ty, kteří se teď drbou za ušima.

    Ve "velkých" volbách to bude ale jistě docela jinak.

    Tam budou současní "vítězové" s 8% podporou paběrkovat a horko těžko skládat vzdor koalice proti Babišovi. Tohle je jenom legrace a je vidět, jak obyvatelé berou "vážně" tu sbírku impotentních gerontů - Senát." 

    Nakonec i to, že ODS do této trafiky odložilo profláknutou a unavenou němcovou odměnou za dlouholeté služby je toho jenom důkazem.

    • A těch voličů tedy bylo! celých 15 % z oprávněných volit! To je mandát "jak sviňa".

      • Těch 85% (nebo 84% podle KIMCIDa) svou ignorancí voleb vyjádřili předem svůj názor, že souhlasí s jakýmkoli výsledkem, kterého bude dosaženo.

        • josef.chmela


          Těch 85% (nebo 84% podle KIMCIDa) svou ignorancí voleb vyjádřili předem svůj názor, že senát je zbytečná instituce.

          • Chápu, že BUREŠovi senát vadí, protože ho nemůže "řídit jako (svůj) podnik. A samozřejmě burešoidní ovce ten blábol proti senátu opakují.

  • KIMCID

    16% :D

  • Propad ČSSD????

    Jen odměna za to že se spolčili s něčím tak odporným, podlým a křiváckým jako ta STB-cko komoušská kreaturní prolhaná imigratská křivopřísežná kr.e.t.ra jako Bureš-bábiš nepochybně je.

    • ZatímBabiš-Bureš národ neokradl ani o setinu toho,o co ho okradla ODS v čele se svým otcem zakladatelem, který když viděl, co napáchal, tak prchl ze své strany, ve které se shromáždili všichni co převlékli kabát, všichni co do strany nemusali, potože to za ně zařídili rodiče či strýčci a tetičky.

      Ono ani není co už krást, když je všechno rozkradeno či prodáno do zahraničí.

    • Nováku Nováku.Krásně se tady vztekáš.Ty jsi jeden z těch umouněných křiklounů z Letné co? Ale jsou to kotrmelce, že? Rezavá košile vám posbírala naposílané penízky a bude za ně volební kampaň.Jeho vlastní.A už nebudou žádné výkřiky blbosti ani hladové pochody po Praze.On za vodou a ti z ulice se realizují hulákáním konin tady.Krása co?Krásná je též tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Tak zas něco veselého prskni.

    • A která z "nespolčených" politických mafií se těší Vaší osobní podpoře pane Nováku? Vy jste jistě zažili konečně žně a vyhříváte se na Slunci politické moci. 

      Vaše nenávist k Ondřeji Babišovi je přímo hmotná. On Vás asi vyhodil z Kostelce, že jste v práci popíjel ne? Jinak takovou zášť ani není možné pochopit. 

  • Senát už dávno nemá žádnou legitimitu, (pokud ji tedy vůbec někdy měl) poněvadž 80 procent voličů dlouhodobě  dává najevo svůj nesouhlas s touto zbytečnou předraženou trafikou ztroskotanců. Neůčast ve volbách do Senátu je v podstatě referendem, kdy lidé dávají najevo svůj nesouhlas s tímto politickým mrzákem. Co by asi politruci říkali, kdyby se nějakého jiného referenda zůčastnilo pouhých 20 voličů? Neřvali by straníci jak tuři, že ono referendum je tím pádem  "neplatné a zbytečné"?  Chtěl bych se dožít časů, kdy tady skutečně zavládne DEMOKRACIE tedy vláda a kontrola Lidu (a ne jen svévole a diktatura dvou procent malých soukromých zájmových stranických spolků.

    • vanhorne

      "DEMOKRACIE tedy vláda a kontrola Lidu"

      Lid ma to co ma, za to co ma muze podekovat jenom sobe a za hloupost se plati. Po predvolebnim boji, ktery nabidne lidem bohaty vyber ruzovych snu a sladkych slibu, lid jde k volbam, odvoli a tim to pro neho hasne. Pak uz jenom zase utrpne ceka, ze bude lip a utesuje se, ze po pristich volbach uz urcite bude lip. Volebni pravo zarucuje lidu, ze muze svobodne volit sveho zastupce, ktery ho bude representovat a hajit jeho zajmy. Tak jak ma Lid pravo volit, tak ma take ale povolebni povinnost. Vyzadovat po svych zastupcich, to co tak velkohube slibovali aby plnili. Na sve zvolene zastupce musi ustavicne davat pozor, jako na zlodeje, ohen nebo jiny zakerny zivel. O ohni jedno prislovi rika: 'Ohen je dobry sluha, ale zly pan'. Ustava, hned na zacatku vam jasne rika, kdo je pan a kdo je sluha. Ze je dnesni narod v posici sluhy, muzete dekovat jenom sami sobe. Cau lidi, bude hur, to vam cervena cepicka nerekla. Ja a zbavte se Senatu a udelate tim velkou radost panu Zemanovi, Buresovi a dalsim jim podobnym zivlum.

      • Pokud si vzpomínám, když končil socialismus, NIKDO SE LIDÍ NEPTAL JAKÝ SYSTÉM TADY CHTĚJÍ ZAVÉST, tedy zůstal starý stranický systém "nekontrolovaných a nekontrolovatelných zástupců" s tím že se výběr ze strany komunistické, lidové a socialistické rozšířil na možná dvacítku (dnes až stovku) různých stran a hnutí. JINAK VŠE ZŮSTALO PŘI STARÉM. A tenhle kočkopes byl lidem vnucen jako údajná "demogracyje". Pamatuji si, že tehdy vystoupil někdo, kdo navrhoval systém POLOPŘÍMÉ REFERENDOVÉ DEMOKRACIE a všichni korytáři se na něj osočili  "drž h..bu, tady nejsi ve Švýcarsku". Jméno dotyčného odvážného už si nevzpomínám, musel bych ho někde v archivech vyhledat. Když tě přivede kat na jatka a dá ti možnost "svobodně si vybrat, zda chceš zemřít oběšením, utopením nebo zastřelením", to má být jako ta svoboda a demokracie? Trochu zkreslené vnímání, ne? Jakou máš kontrolu nad svým katem????? MÁŠ SNAD PRÁVO VETA, (referendum, možnost stíhat kata bez politické imunity) možnost anulovat jeho rozhodnutí o tvé popravě? Nevšiml jsem si......


        Správně změna režimu měla proběhnout takto: milí Občané máme na výběr ze dvou základních variant

        A-stejný stav jako za socialismu, jen rozšíříme počet stran

        B-zavedeme polopřímou demokracii, kde budete volit své zástupce, ti nebudou mít imunitu a vy budete mít právo VETA díky REFERENDU. Podobně jako to funguje ve Švýcarsku. (on i ten švýcarský systém je možno ještě zdokonalit, ale i tak je desetkrát lepší, než ta fraška, co má zbytek světa)


        Teď si hlasováním vyberte co chcete a to zavedeme. Ale stávající režim byl vnucen podvodem a neinformovaností a neznalostí veřejnosti. Tudíž je nelegitimní....Ovšem má mocenské páky na své přežití, ty ale měli i feudalismus, otrokářství, nacismus a socialismus. TAKŽE JE VŠE PŘI STARÉM....vymalovali jsme starou shnilou ratejnu novými barvami (ale pořád je to stará shnilá ratejna).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit