Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mc Cain je nevrlý na Putina protože např. na australském summitu G20 Putin udělal a zařídil to co bylo potřeba v zájmu Ruska a pro zrod vícepolárního světa. To hlavní tam bylo sejít se na společné schůzce se státníky zemí BRICS, která byla věcná srdečná a koordinovala cíle, ty se týkaly i ohledně převzetí zeměmi BRICS společně s Německem, Francií a Tureckem částečné moci nad Mezinárodním měnovým fondem a dále o posílení Banky rozvoje zemí BRICS Pak se do hotelu kde bydlel Putin objednali na návštěvu k Putinovi pánové Hollan.. a Camer.. a paní Merk... Povídali si docela dlouho. Jinak předtím s australským vedoucím představitelem si Putin pochovali medvídky Koala a udělali tak radost Australanům především. No a pak asi párkrát zacvakal u nejmocnějšího muže světa osobní Geiger-Müllerův počítač a dal mu znamení, že by se měl vzdálit. Vždyť po podobných setkáních se již dostikrát v minulosti u některých pro někoho asi nepohodlných účastníků projevilo onemocnění rakovinou. I jedna šéfka z velké země Latinské Ameriky pravděpodobně asi po jednom summitu náhle onemocněla. A např. šéf Venezuely asi na to pak dokonce doplatil životem. Do Putina se na australském summitu snažili šít představitelé anglosasů - USMeriky, Kanady, Velké Británie, pak i z některých zemí EU. Putin je užasně pracovitý člověk, vždy jde k věci, nikdy nemarní zbytečně čas. Tím že odletěl dřív dal najevo, že je pánem svého času a nemarní ho zbytečnými řečmi, kterým ho jistí představitelé některých zemí chtěli poslední den schůzky vystavit. A pak ten přístroj co nosí při sobě asi reagoval na náhodně projíždějící sanitku s pojízdným rentgenem tak raději nastoupil na Russia bort nomer 1 a odletěl. A to jak slušně vše odůvodnil, řekl že se musí vyspat, má to daleko a musí do práce - tím jen diplomaticky vzkázal těm co do něj chtěli šít, že australský summit není až tak běh světa určující, že Austrálie je daleko od světového dění a že vše důležité v Austrálii už zařídil a nyní se musí vyspat, aby byl fit na další důležité věci. Jeho prezidentský IL 96 nalétal lety na summit, tam a zpět více jak 36 tisíc kilometrů...
    • Hezké, rozumné! Dík.
    • tvl. chytrej jak rádio Jerevan *12*
      • furt lepší než kdyby byl hloupej jak ovce - ty *5*
  • Karty jsou jasně rozdané!

    Amerika kolabuje a další oslabování dolaru nepřežije. Proto musí vyprovokovat válku
    Rusko EU a zničit své konkurenty.
    Putin válku nepotřebuje protože jeho blok - Čína Brazílie Indie Rusko - zničí USA
    ekonomicky. čas hraje pro něj a přes provokace Západu do války nepůjde.

    Smutné je že vlastizrádné vedení EU nás žene do zkázy jen pro blaho mafiánů z USA.
    V případě války totiž odvetný Ruský úder dopadne v prvé řadě na nás.
  • A je to tady zase *8*
    Za komoušů jsem nemiloval Sovětský svaz a byl jsem vlastizrádce.
    A nyní nemiluji USA a jsem vlastizrádce zase.
    • tak to jsme na to stejně. Miloval jsem před tím ameriku. Nenáviděl cccp. Nyní, když jsem poznal pravou tvář amíků. Tak je nemám rád a nemusím ani rusa. Jsem pouze na straně práva a ne znásilňování. *5*
      • Jenže ono nám to právo někam zmizelo , stejně jako většina ideálů. Nechápu, že se neotevře země, když někdo z těch lumpů vypustí z pusy slovo demokracie. Ta dostává pěkně na ..... , hlavně právě tím, co provádí USA po celém světě
      • Takže milujete podle situace jo? Raději se pojmenuj prospěch a ne demokracie. Ale tohle přesně nedávno říkal můj kamarád...všichni se mohli z USA potentovat a teď na ně budou nadávat. Je to jako v tom fotbale, dokud se vyhrává je to super...jak se prohraje je konec.
        • já nemiluji podle situace. Jen jsem poznal pravou tvář toho koho jsem zbožňoval. Asi jste přehlédla to, že nemiluji ani usa ani rusa. Což jsou podle dnešních vymývačů mozků nepřátelé.
          Já soudím jen podle pravdy a ne podle toho co je mi servírováno.
        • Ano,vystihl jsi to celkem přesně,podle situace.A ta se skutečně o 180° otočila.Za komunistické cenzury a v zadrátované republice jsme si nedokázali udělat správný obrázek o "nejlepší demokracii na světě". V dnešní době i přes tuhou USA-EU cenzuru ten kde chce a má mozek tak si informace najde a nemusí poslušně papouškovat co mu nalejou do hlavy naše média a může si milovat-nemilovat koho chce !
          • Přesně jste pochopil a napsal to, co jsem neobratně napsal já. Souhlas s Vámi. *3*
        • Možná soudíte podle sebe, ale já tvrdím, že je to jedna mince, akorát jedna strana té mince je navoněná bída. Oběma jde o vlastní prospěch - viz např. Afgánistán. Jen ti první už zjistili, že Afgánce nikdy nedostanou a ti druzí si myslí, že budou úspěšnější a zatahují do toho "spojence", nebo spíš vazaly. Jo, túhle, tam šanci uspět nemá nikdo!!!!!!
  • Už jsou to skoro dva roky po svobodných volbách hlavy státu a pravdoláskaři otravují a otravují. Zamindrákovaná část národa se zase "vyznamenala". K blití!
    Při projevech V.H. jsem studem zalézala pod deku, abych neslyšela ty příšerné bláboly, sice slušné, ale...Až poletím na dovolenou tak vždy jen z letiště Ruzyně.
    • Je úsměvné, jak lidem jako je Justícia, Chrobok a ostatní, dávno došly argumenty a tak se zmohou jen na sprosté nadávky. A to chtějí kritizovat Zemana.
    • Hezké , opravdu, také létám z Ruzyně !
    • Havel byl na Ruzyni za živa a je na ní i poté.
    • To vlastenka: To víš, že jo, ty Natašo Krupská... *3* *1* Klidně jeď do Kremlu anebo do Pchongjangu a nemusíš se už vůbec vracet, alespoň o jednu posvátnou krávu méně... *1* *1*
    • doufám že poletíš do Ruska ty kravko. navždy
      • Abys tam neletěl ty, na americké jaderné hlavici, tupče!!!
  • McCaina je třeba v řetězech předvést před mezinárodní soud pro válečné zločiny.
    Část jinak otrocké EU neskáče jak USA píská a proto se ten protektor tak vzteká.

    Když měl SSSR základnu na Kubě USA křičela že je to nepřijatelné ohrožení její
    bezpečnosti a pokud Rusko rakety nestáhne bude válka.
    Dnes se v rozporu se slibem který dostal Gorbačov od Západu sune NATO
    přes 20 let vytrvale k Ruským hranicím.
    A pan Putin jen jasně řekl že ohrožení Ruských hranic tolerovat nebude.

    Jaký je rozdíl v případech Kuby a Ukrajiny? Žádný!!
  • McCain je hlavně nemocný člověk, má papíry na hlavu. Né, to není vtip, myslím to úplně vážně.
    Je to hrdina vietnamské války, kde v zajetí trčel rok a půl v "díře". Prostě ve vykopané jámě, kde musel žít, jíst i vyměšovat. To nelze absolvovat bez následků. Je to chudák regulérní blázen. *7*
    • Tak jej maji strcit do blazince a ne do Senatu USA! *8*
  • A už je to tady. To přece všichni víme dávno, odkud fouká vítr. Teď nám to tento pán jenom potvrdil. Amíci jsou pokrytci, nic víc a sledují pouze svoje zájmy. Šťourají jenom tam, kde by z toho něco mohli mít.
    • no no, my jsme v obrannem paktu NATO a mame strategicku pozici, takze to zas tak zcestne neni...prezident se chova tak aby vsechny dezorientoval, necti politicke postoje vlady, chodi opily na jednani, vyjadruje se vulgarne, dela trapnosti na zahranicnich cestach...a kde jedine ho chvali? v Rusku...to mluvi samo za sebe...
      • No víš bite12 s tou obranou to máš asi tak, jako kdyby k tobě do baráku vtrhla horda chlapů, oznámili tě, že je ohrožuješ, trošku by tě propleskli a vykopli tě do kolny. To je ten obranný pakt podle tebe.
      • Pravdivé příspěvky které vystihují současnou situaci od IRONIKA a VENCY, není nutné nic dodávat. Jenom se musíme obávat aby v USA nezvítězily názory válkychtivých politiků a neudělali si i z naší země dopadovou plochu pro rakety.
      • A o tom útočným paktu NATO to všechno je!
  • Tak tohle silně zavání vměšováním! Ať se pan Mc Caine stará o problémy USA, mají jich dost.
  • Nějakej americkej senátorskej blb nám nebude vykládat co máme dělat! To si soudruzi v USA musí odpustit. V USA je hodně blbů v politice a taky to podle toho vypadá ve světě. Že se jich lidi nezbaví, prokázali by normálnost v myšlení!
  • A já jsem zase velmi znepokojen tím, jak se Americká vláda otevřeně se*re do svrchovanosti jiných států a svých spojenců, diktuje jim, jak mají postupovat a jak se mají chovat a pokud se chovají jinak, tak v těch zemích podporují protesty, nepokoje a revoluce a snaží se narušit jejich stabilitu. Viz toto pondělí a fanatickej dav proamerických zaplacených komunistů s červenými vlaječkami. Kdo jinej než komunisti používá takto červené vlaječky??
    • Máš recht Mařenko, je to hnus!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit