Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neměl jsi platit ze státního prostitutku, voe, nyní se Ti to vrátí.Takže Back to Rozžhnov, obnova zplundrované Tesly a obnovení svazácké skupiny s Reflektorem, aby jsi taky něco užitečného dělal, nejen nasaditi přilbu a nahrát v Barrandově přílet do Afghánu a nasimulovat útok hrdlořezů z Talibanu. v naší hospodě máš titul Fanfán Talibán.
  • ODS bude bojovat o 5 % hranici. Nečas se neumí ani mediálně prezentovat. Desítky poradců to nedokáží změnit. Je na něm patrná nejistota, strach až úzkost z veřejných vystoupení. Dostal se do vleku zájmových skupin. ODS hájí spoustu nepoctivých OSVČ, urputně se brání efektivnějšímu výběrů daní od této skupiny. Odmítá registrační pokladny, které fungují téměř v celé Evropě. Zde v ČR se hledají stále třetí cesty, které určitě k větší prosperitě nevedou. Oranžoví spolu s rudými vyhrají na celé čáře. A modří to dobře ví.
    • Aha, soudruh drze a sebevědomě jako nick použije jméno jedné z největších osobností v dějinách naší země a opakuje tady oranžové kecy o tom, že OSVČ jsou paraziti. Ta oranžová verbež se ve spojení s komunisty už zase chystá "znárodňovat", tj. loupit. To že si tupué stádo zvolí ČSSDKSČ je velice reálné a pak bude cesta k rudým korejským zítřkům otevřená. Slušní schopní lidé z vleké lčásti odjedou a tady zbudou komunistické zrůdy a tupé stádo.
      • Pišto Žigo, tečko, ke které cikánské větvi patříš, respektive ke které se hlásíš?K Rumungrům nebo Olachům?
      • Odjedou jenom zloději a jiní darebáci. To bude jenom dobře. A všechno po nich znárodnit a přerozdělovat.
    • OSVČ jsou chudáci. nevím jaké máte zkušenosti, ale je to normální švarcsystém. Vím o čem to je.
  • Nezatížen členstvím a obavou o vyloučení ze strany si mohl dovolit senátor kritická slova na velkého guru Nečase. Být členem, už by dával Nečas pokyny zrušit organizaci, odkud senátor pochází. Stejně si to odskáče, protože se už nebude moct ucházet v dalších volbách o místo na kandidátní listině. Má smůlu, ale řekl naprostou pravdu tak jak to je a jak to vidí velká část občanů, nejenom ve výzkumech. Obroda v ODS a možné světlo na znovuvzkříšení může nastat až poté, když odstoupí všechno vedení v organizacích "odspodu až nahoru". Jinak ODS již šance nemá, ne zejména s těmi teď "nahoře". *7*
  • Nestraník za ODS... Co je to za kočkopsa a za koho pak kope...???
    To je přesně to, že každý chce rozhodovat ale nikdo si nepřipustí nést za něco odpovědnost...
    A ještě si k tomu pro jistotu přizpůsobí zákony a tváří se nevině...
    Půjdeš dolů i s celou slavnou ODS, protože problém není v jednotlivci ale celé skupině... *16*
  • Hodit to všechno na jednoho je zbabělé.Když Nečas tak všichni a hotovo.Nezastávám se nikoho,ale jednoho se zbaví a druhý blb přijde.Takže všichni korytáři,tuneláři,zloději,lháři a vlastizrádci ! *12* *12*
    • Takový blb jako je Nečas už nepříjde,protože není,zavinili si to voliči ODS že jej zvolili a nyní musí být hrdí,jak přivedl tuto stranu do záhuby a České republice ani nemluvě
  • Myslím, že na normální odchod je příliš pozdě. nyní je to na žalář i s jeho komplici
    • Musel by je ale soudit pracující lid před lidovým tribunálem. Současné soudy by je neodsoudily. Ty jsou jimi dobře placeny, ovšem za naše peníze.
  • Ty průzkumy jsou pro ODS vysoce nadhodnocené, protože už ODS žádných 10 procent ani nemá. Skutečně platným průzkumem jsou až volby. A podle prezidentských voleb dostal kandidát ODS Přemysl Sobotka pouhé 2 procenta hlasů. A tolik hlasů by dostala přibližně i celá ODS ve volbách. Nečas je si toho vědom a proto neodstupuje, protože pokud by byly volby nyní, ODS se do parlamentu vůbec nedostane....Proto to protahuje, každý plat a náhrady dobré jsou. Ostatně o tom svědčí i jeho činnost. Aby nemusil řešit domácí problémy a jít "do jámy lvové", tak si raději odjede do Afganistánu potěšit naše vojáky... na co ??? Přece aby protahoval čas !!!
    • Soudruhu s ukradenou tečkou, do senátu nekandidují politické strany jako do poslanecké sněmovny, ale osobnosti.Jestliže některý kandidát do senátu je členem nějaké politické strany, doplňuje to jeho charakteristiku.
      Ale je pravda, že ODS je nevolitelná pro pravicově zaměřeného voliče, protože to není strana pravicová, ale kryptokomunistická. Modří soudruzi měli dostatek času, aby se vypořádali alespoň s lumpárnami, kmotrovstvím, kamarádíčkování, vlivem politiků na policii a justici. Neudělali nic nebo téměř nic a jedou stále jako za komunismu kdy o všem rozhodovala "rodná strana". A Nečas to podělal podepsáním té Klausovy prasácké amnestie za zády vlády. A ono se nic neděje.
      • Jak by se mohli vypořádat se samotnými základy, na kterých byla tato strana založena "čestným"předsedou Klausem?
    • Máte úplnou pravdu.Oni potřebují tuto agonii ještě chvilku podržet,jelikož už se do parlamentu nikdy nedostanou a potřebují se ještě udržet u koryt.To samé bude i s Karolínou.Kalouskova Ťop se drží pouze silou vůle,protože existuje ještě skopina vlez-prdelků,která pochlebuje knížeti.Až ten natáhne brka,tak dopadnou stejně jako ODA KDUČSL a další v propadlišti dějin.Oni kradli a ještě k tomu moc mlaskali. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
      • kníže pán za chvíli poletí také,nebo nepřežije to,že je Zeman presidentem,stále huhňá nějaké nesmysly,které nikdo nechápe,haní Zemana a sám mu hazí klacky pod nohy.Že by to dělal ten motýlek?
  • Skončit by měla celá naše vláda, né jenom Nečas.
    • Vašek s Plzně (inkognito má pravdu předsedo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit