Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pondělíčku a další, proč na rozdíl od anglicky mluvicích rozdávačů červených karet tady neběhají rusky mluvící rozdavači? Vyvozuji, že ti ruští nám do pana prezidenta nekérují, jako ti američtí. Zasahování do vnitřních záležitostí cizích států je specialita USA. Jo, pondělíčku, už i Blesk přejal tu zaručeně pravdivou AISA informaci o Zemanově propadu. vysoce intelektuálně vybavení odpůrci prezidenta Zemana to jistě nedočkavě shltnou a s "pokřikem Kníže Karel na hrad!", za pomocí shnilých vajíček a červených kartiček nechají průchod svým emocím. Tonda Blaník má jistě z toho velkou prču. A já taky. *1* *1* *1*
    • Tak se dobře bavte.
  • Blahopřeji rusofilnímu zemanovskému cenzorovi - opět zasáhl včas, aby někdo tu "všemi zbožňovanou, neomylnou, pravdomluvnou, .... ", kteraturní bestii z hradu na stránkách zasvěcených výhradně k jejímu velebení nemohl uvést v pravém světle.
  • Jak třeba vypadá manipulace?

    Novinky uvádí v nadpisu, ....že na základě průzkumu agentury, která oslovila 1300 respondentů, se od Zemana odklonila celá třetina jeho voličů!!!

    Zajímavé, jedna třetina Zemanových voličů je totiž "cca 1 milion" voličů. Ale agenturní průzkum dotazoval pouhých 1300 respondentů... *1* No Comment!!! *1* *1* *1*

    Živá diskuse pod článkem - kupodivu *1* hovoří poněkud jinak, než agenturní průzkum. *1* *1* *1*
    • Myslíte si, že se tedy mají zeptat všech cca 2 700 000 voličů?

      Na živou "diskusi" (pokud se to tak dá nazvat) pod článkem bych se raději neodvolával. Úroveň příspěvků většiny zemanových obdivovatelů - voličů je nechutná. Nedivím se, že je těmto lidem Zeman sympatický.
      • Ale kdeže, to není na agenturách, to je záležitostí voleb. Tak drahou a složitou záležitost, jako jsou volby, žádná agentura není schopná provést a bylo by to zbytečné. Myslete, pondělíčku, nejste přece zemanův obdivovatel... *1* .Živá diskuse dala jasně najevo, že žádné anonymní hrátky nějaké agentury je nezajímají, že to vidí jinak. Je zajímavé, že si usurpujete to právo "hodnotit" příspěvky zemanových obdivovatelů - jako nechutné. Já si totiž myslím podobně to stejné o těch některých-ne všech, vašich názorových odpůrců M. Zemana, ale, nemám potřebu takto urážet všechny ty, kteří mají jiný, slušný (!) názor, z mnoha důvodů. Já na nikoho vejce nemetám...já šel a volil. Dle mého přesvědčení. Placky s čírem a podobné rozlišovací předměty nenosím, nejsem puboš. Postačím si s názorem ve své hlavě. Anglicky mluvící rozdavači červených karet zde nepobíhají jen tak, že? Máte na to nějaký slušný názor?

        Volby vyhrál Zeman a volby nebyl žádný převrat, Přímá volba byla svobodná a demokratická. A to je to podstatné. *1* *1* *1*
  • http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni.html

    Takto pracují agentury, které nedělají nic jiného, než "svou práci" - za peníze.

    Kdo je vlastní? Kdo tahá za nitky? Komu to slouží? Myslíte si, že vám, občanům? Není to náhodu jen prostředek na cestě k dosažení konkrétních zájmů zájmových skupin, které si tyto "průzkumy" zadávají?

    Jste schopni vlastního úsudku? O-pravdu? *1*
  • Jakou naši národní politiku mohou zaručit ti politici, současně adepti v posledních volbách na prezidenta republiky, kteří mají více než jedno občanství? Například Schwarzenberg, Dienstbier....? Čí zájmy budou hájit? Proč se neumí jasně vymezit, když chtějí "pracovat" pro naši vlast? To pochopitelně také nikomu nevadí? No jistě, takovou zakázku si nikdo u agentur zabývajících se "průzkumy" neobjedná.

    Nikdo, naprosto nikdo není dokonalý, ale není morální upozorňovat pouze na někoho a jiných si "nevšímat" a nehodnotit, nepoměřovat stejným metrem! Pokud tak hodně chce někdo moralizovat. Pokud to je záměr, tak se nedivím... *16*
  • Krásný příklad o manipulaci "veřejného průzkumu" Zemana. je to na novinkách a současně, v tuto chvíli, o tom stejně manipulativně kváká Moravec, jistě "smysluplně", k věci, při diskusi o "zemědělství" s Jurečkou a dalšími. Průzkumu se zůčastnila množina 1300 "vybraných (!!!) respondentů".

    Jenže!!! K tomuto "průzkumu diskutují lidé, kteří se vyjadřují zcela v opačném směru. Stačí navštívit tyto stránky.

    Takže, rozleskávači "proamerických demokratů", jděte se bodnout! *1* *1* *1*
  • Když nestřídmě popíjí alkohol například-nejen Mirek Kalousek a je to na kamery TV, nevadí, je to "něco jiného", když proplaskne na veřejnosti studenta přes ústa, "je to něco jiného", když se před kamerami poblije "je to něco jiného", když před TV kamerami nadává občanům do kokotů, je to "něco jiného".

    Když se prochází s pouliční pussynkou Karel Schwarznenberg na veřejnosti, kupuje jí večerní róby, apod., ač je ženatý a praktikující katolík, je to "něco jiného". Proč se tento "noblesní šlechtic" nikde neobjevuje se svou zákonitou manželkou? Proč se tahá s kurwou?! To nevadí? mně to vadí! Takového nemorálního politika já nechci! A už vůbec ne za prezidenta.

    A tak to by se dalo pokračovat - ale proč? To "něco jiného" je opravdu v pořádku? Není hodné naprosto stejné kritiky? Proč? Zloděj Pepa je zloděj, ale zloděj Lojza zlodějem není? I když oba byli chyceni za ruku zcela prokazatelně?! Co to tady někdo zkouší podsouvat za podivnou morálku? Jakým právem? Qui bene? *16*
    • Souhlasím s tebou,je jen málo lidí tady,kteří přemýšlí v širších mantinelech a nejsou osobně zaujatí vůči jedné osobě,máslo na hlavě má spousta politiků a veřejně činných lidí,holt někteří mají hodně krátkou paměť jen doufám že ne úmyslně.
  • Pro jiříka: Ty údaje o obsahu alkoholu v krvi jsou lež, Nemáš k tomu jediný důkaz. Takže ke lžím nehodlám žádnou diskusi rozvíjet, se lháři se bavit nemíním.

    Takto trapně lhát umí každý podvodník. Nesnížím se na "tvou dosaženou úroveň pravdy a lásky, svobody a demokracie". Kdo tě vodí, loutko? Nebo tě za ty lži někdo dokonce platí? A co svědomí, nic? *1* *1* *1*
  • Bylo by dobré si uvědomit, že tzv hlavy pomazané-umělci, státní zaměstnanci závislí na financování svého života právě státem, že v případě ztráty trhu a vymezení se proti tzv. nedemokratickým zemím je neuživí. Měli by s povděkem kvitovat snahy prezidenta o zajištění vývozu a obchodu mimo naši republiku a tím také plnit státní kasu, ze které jsou také placeni . Protože naši ,,umělci,,-jejich většina- jsou závislí hlavně na tom co dostanou od obyvatel tohoto státu. Samozřejmě, když lidé nebudou mít na základní životní potřeby první co budou omezovat bude i kultura......No a že by kvalita našich umělců byla na vývoz to ve většině případů určitě není. Tak že dál pracujte na izolaci naší ekonomiky a prohlubujte naši závislost a nařízení EU určitě nám všem bude líp.....
    • Máš pravdu, bohužel, ale zdejší pokřikovači a metači vajec tohle teď slyšet nechtějí!!!

      Vysoká nezaměstnanost, korupce, podvody s daněmi, se zakázkami, podivné exekuce, mizerné platy a drahé služby a zboží, neschopní politici napříč celým politickým spektrem, tedy ti, co to vlastně tady "řídí"od desíti k pěti, a další nešvary ve společnosti, - tohle nevadí!!! Vadí Zeman!!!, Ale, každý stejně dobře ví, že za ty všechny citované a další nejmenované problémy Zeman, coby prezident, nemůže!!! Takže se ptám proč? pro čí zájmy se tady někteří - menšina, takto projevuje? Čím si asi pomůžete? Proč nejste natolik vyspělí a uvědomělí i proti těm, kteří nám všem, tedy i vám, dělají strašné zlo?! Odpovězte, věcně, ...máte li na to. *16*
  • Podle negativních hodnocení je zcela jasné že zde píší lidé na něčí objednávku přesně v duchu jak si zadavatel přeje.Protože jsou zde lidé,kteří ve dvou komentářích zásadně odporují,píší jen líbivě a pomlouvají což je smutné a smutnější je že ne objektivně a všechny ale jen vždy z určitého okolí.Někteří lidé jsou absolutně bez morálky a čest je pro ně cizí slovo,český človíček byl vždy prodejný.
    • Jenže ta prodejnost je bohužel pro tyto ubohé čecháčky něco mimo jejich chápání. Jsou ovlivněni, zmanipulováni a ještě si myslí, že to jejich názor.

      Omyl! Stačí se podívat na situaci okolo volby prezidenta, kdo, co a jak v té době se předváděl.

      To, že překvapivě (?) vyhrál Zeman, a ne někdo z přede vytipovaných proamerických kandidátů bylo znát. I tehdy Zeman vadil a vadí dodnes, protože nesplňuje to, co měl splnit proamerický kandidát. větší polovina těch, co přišli volit, zvolila. menší polovina to nepřijala, nepřijala to demokraticky. a teď se objevují klasické manipulace v tom, že média chrlí nesmysly:
      "Popularita Zemana klesá, co vy na to? Líbí se vám, že Zeman chlastá? Co vy na to? Jak asi na tyto otázky reaguje "předem vytipovaná skupina dotazovaných? Hádejte! Proč se na tyto otázky nikdy nezeptá nikdo mne?!
      Takže, tyle známé hříčky na někoho platí, na někoho méně, na někoho vůbec. O vo tom to je.

      Apropos,Jmenujte mi tady politiky, kteří jsou bez chybičky, potažmo jejich bez chybičky politickou stáj a navrhněte jména, která by byla přijatelná pro občany naší ČR! Taková, která budou sjednocovat naši společnost, ne rozdělovat, taková, která zaručí, že nebudeme v něčích análech, taková, která budou opravdu k úctě a obdivu nás občanů. Děkuji!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit