Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tedy Depardieu aspoň zhruba ví, jak se kosa nese, Lukašenko o tom nemá potuchy
  • francouzske prase zdrhlo do techto koncin z duvodu danovych uniku , neplaceni dani tedy. Jestli dostal nejaky ten obal od pirohu coby jejich obcanku bez cekani , na tom nic nemeni . Stejne to s nim musi za chvili seknout jak je vyzranej. Tak cert s nim , co ineho.
    • ty se starej o své daně a o svoji vyžranost, bude to rozhodně případnější
  • Krasivyj prazdnik. *3*
  • Taky jsem byl v Bělorusku (asi před 10 lety), měl jsem tam částečně podobné pocity, jaké popisuje Tess. Čisto, příjemní lidé, nesetkal jsem se za pár dní s korupcí. Celkem proti ukrajině velký rozdíl. Nicméně v životní úrovni zase tak velký rozdíl nebyl. Na Ukrajině byly novostavby rodinných domků mnohem častější. A taky jsem poznal, že ta čistota v Bělorusku není všude. Jel jsem po jedné velmi kvalitní silnici, a rozhodl jsem se, že zabočím a podivám se do nedalekého městečka. Tam paneláky, uprostřed prašná cesta, všude od ní prach.....Zásobování v Bělorusku mne připomínalo dobu před r. 1989.
    • já zase vím, že běloruské zboží je v okolních zemí mimořádně ceněno, jejich boty jsou lepší než bývaly čsl a rozhodně lepší než italské, jejich dětské hračky a oblečení je hned rozprodáno, protože je hezké, praktické a kvalitní, také domácí potřeby a jídlo
    • I to Německo.je to tak tři roky co jsem musel z Mnichova nočním rychlíkem a nádraží ?!?! Po lavičkách různí pobudové v hale poházený odpadky ale hodně kdyby byla někde v rohu plechovka tak bych o tom se nezmiňoval.Takže to nebudu víc rozebírat.
    • Jistě to tam není ideální, ovšem kde je, že. Nicméně si myslím, že se za těch 10 let mnoho změnilo, alespoň co vyprávěl kolega, který tam byl tento rok. Uvidím, snad příští rok.
  • Ještě něco o "totalitním" Bělorusku *3*

    http://www.hedvabnastezka.cz/zeme/evropa/belorusko/9105-dva-dny-belorusko/
  • Lukasenko = Putin , Kim vsechno umi jen pred foto,nebo kamerou. Depardie bez komentare.
  • Bělorusko je krásná země. Kolega tam obchodně pobýval asi měsíc a nemohl si tuto zemi po návratu vynachválit. Dle jeho slov je tam výborný pořádek, ulice čisté, nové silnice, infrastruktura a přátelští lidé. Výborné tam mají také jídlo, uzeniny, sýry a víno. Viděl jsem pár fotografií a byl jsem vážně překvapen. O této destinaci uvažuji příští léto na dovolenou.

    Jestli je Lukašenko despota, egoista? Možná ano, v zemi má však pořádek a pokud jej chce udržet, nic jiného mu nezbývá. Většina Bělorusů s tím však nemá sebemenší problém, až na pár "disidentů".

    Z nalezeného článku -

    "Na nádraží v Brestu jsme byli opravdu hodně překvapeni. Je totiž nádherně upravené, čisté. Podobně to vypadá v celé zemi. Na ulicích nejsou vidět odpadky, žádní bezdomovci, špína, a reklamy i zboží jako u nás. Vystoupili jsme v Brestu celí vyděšení na základě informací, co se u nás šíří a z toho, co bude, a to úplně zbytečně!!! Nebyly problémy za celou dobu pobytu, naopak všichni jsou milí, ale i tak jsme se báli ještě tři dni a při cestě zpět. Takový vliv mají sdělovací prostředky. Popadl nás vztek na to, jak se u nás o Bělorusku lže a chtělo se nám brečet ze šíření nenávisti k nim v našich médiích. Oni za celou dobu nepochopili, čeho se bojíme a neví, jak se o nich tady mluví.

    Teď bychom tam rádi jela znovu a vychutnali bychom si to lépe. Je ještě spousta míst, které bychom chtěli vidět - památky UNESCO - zámek Mir a Nesviž, muzea v Minsku, jízdu autobusem po Bělovežské pušči..."
    http://www.novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=375:relaxovali-jsme-v-blorusku-v-zemi-istoty-a-poadku&catid=59:spolecnost&Itemid=200002
  • Výborní komici *1* *1* *1* Následuje dlouho trvající potlesk a vyprodaná kina *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit