Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to by mě teda nikdy nenapadlo. U nás je taky videokonference na denním pořádku a i když se mi nelíbí, jak ve videu vypadám, tak by mě nikdy nenapadlo jít na nějaké "zkrášlení". Důležitý pro mě je, že můžu dělat z domu a díky videokonferenci jsem v kontaktu s kolegy a šéfem a můžeme jednoduše řešit pracovní věci. Jako kdybychom byli všichni v jedné místnosti.

  • Také se říkávalo "nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu."

    Jen by mě zajímalo, jak by vypadali na videokonferenci z důchoďáků pánové Novák a třeba sedlák. Kdybych věřil na reinkarnaci, musel by být pan Novák v budoucnu kobrou. Tolik jedovatých slin snad člověk mít ani nemůže. 

    Okouna si představit jako amatérský rybář umím.

  • Může mi prosím někdo prozradit co je ta za zrůdičku na tom úvodním foto?

    Není to náhodou ta křivácká podvodnická zrůdná bestie ..... - komouš.konfidetská čobolácká  ...  jakýsi Bureš/bábiš????

    No to se opravdu povedlo, podle té odporné bestie by si někdo chtěl nechat předělat obličej - do stejné odporně podlého výrazu??????

    To by byl stejně uchyl..ký nápad jako se ztotožnit s ksichtem další zrůdné ..... rusácko-číňanského vlastizrádce, pyžamového sledovače dětského porna v LDN Lány, též konfidenta komouš.STB jakého si zeMANa.

  • Okoune, okouněj někde kolem zadele a neotravuj ostatní. Lepší je ta mumie nejvyšší, a ten čobol který se vrátil ze salaše ve Vrátné dolině. 

    • Vidláku vidláku.Vidím, že i ty webový balast se hlásíš o slovo.Tvůj odredovaný guru ti kvalitně zamotal palici, co? Koho jako ty guma někam posíláš? Si vypláchni z huby, když mne jmenuješ.

  • Třeba vzorově šeredný ksicht má nějaký Bartoš, nebo jak se to odredované od Pirátů jmenuje.A tady tento výkvět krásy někde přednesl a nechal napsat, že i předseda vlády může nosit dredy.Neuvěřitelná troufalost tohoto pacholka.Tento prolhaný demagog se už vidí ve Strakovce?Jo.Možná by tam za technické služby mohl zezadu v oranžové kazajce vyvážet popelnice. Tento nositel Nobelovy ceny za škůdcovství by pořád chtěl na výsluní. Zatím to vypadá, že normální člověk si před ním spíš uplivne. A to i když mu jakože preference lezou.

    • Ještě štěstí, že pomatené žvástavé kecy jakéhosi koblihářského Áááňňoistického Agrofert-kobliháře jako ty bezvýznamný pšouku OKOUNE jsou zcela ...... .

  • tak tohle by mě nikdy nenapadlo, že tady najdu.. :) to je spíše téma pro blesk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit