Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviděl jsem ani jeden díl a vůbec mne to nevzrušuje. Sám si určuji, jak relaxovat a vzdělávat se, ale že by to měla být televize se stupidními seriály nebo novodobé české kriminálky? Vždyť jsme překonali dobu protektorátu, kdy se natočilo nejvíce filmů za nejkratší dobu a ještě dvoujazyčně ! Slyšel jsem názor filmařů, že mají málo peněz na roztočené filmy, proto žádají státní kasu o příspěvek na kulturu.  
  • Nikde nenajdeš v literatuře mezeru před čárkou a žádnou za ní, primitivní Cikáne.

  • Já neříkám ani tak, ani tak - ale na moje slova dojde!

  • KIMCID

    pichoviny z čt nesleduji už řadu let

  • Wolfcastle

    Vtipne jak zabavny serial nepochopili nejvic "intelektualove" slunicka a hledaj v tom neco co tam neni a nikdy bejt nemelo :D

  • Vážení pánové Strosi a Vorbsi, doporučuji Vám strávit chvíli na tomto diskusním fóru.

    To je fakt legrace a pobavíte se. Asi pět lidí tu pořád zvrací dokola to samé a je jim ale úplně jedno o čem jsou ty články. Mají každý dva až tři nicky a poznáte je spolehlivě podle toho, že dokola melou naučené fráze. 

    Jsou to většinově frustrovaní, nevychovaní hlupáci a potřebují to ventilovat. Když si tyhle kreaturky odmyslíte, tak to docela jde. 

  • Godla má exekuce a dluhy hlavně kvůli tomu, že je negramot. Já chápu, že když ho média naservírují v apartním svetříku, se zlatými hodinkami a pornobrejlema, jeví se jako inteligent.

    Bohužel tomu tak není, sám se vyjádřil, že se těší jak ho stát oddluží. Nepřemýšlí, že by své závazky uhradil, ale jak se jich zbavit.

    Takže klasickej cigoš, na kterého se nebudu dívat v televizi a to ani v seriálu s "nadsázkou" !!!!

  • Tebe je tady škoda!  Měl bys vystupovat v tom seriálu. To by teprve byla legrace!

  • Horšní je ta doba "posthavloidní" kdy "bývalí" komunisti a StBáci převlékli kabáty a jede se dál. Daleko horší byla ale doba "předhlavloidní". Ta doba, kdy jsme byli sovětským protektorátem ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika) byla horší než období Protektorat Böhmen und Mähren. Od těch budovatelů "hnědého" Sozialismu se alespoň vědělo co se od nich dá čekat a kdo držel h.bu a krok mohl nějak přežít. Kdežto ti budovatelé "rudého" socialismu byli a jsou nevypočitatelní, náladoví, záleží na tom kolik vodky vypijí a jakou mají náladu. To půlstoletí "rudého" socialismu alias komunismu napáchalo škody, které budou napravovat ještě naši potomci.

    Největší chyba, jak se ukázalo, bylo to "Nejsme jako oni."

  • Na televizu se nedívu ani na cigána Babiša s jeho straníky už jede cigánit do New Yourku cesta letecky zadarmo a udělá si kšefty pro své firmi jako  boby soje  dati do těch pomáznek  vegetariánů po pollskem mase od cigánů z POlska s jeho salmonelou firem cigáni když  zdechnul kud prasete a hospodáři jej zakopali kde je v současnu cigán z nizozemí Lew Otto co podvody ziskali majetek ,keterý měli vrátit v restituci jen cigáni komunisti si jej rozpradali cizincům ciganovi z Nizozemí ,tak ti puvodní cigáni co tam byli vykazani snědli i to zakopané prese nebo  krávu a v zimě neměli ani otop ani boty ,Za vudce cigána Hitlera je nechali zlikvidovat ,tak nechápu že jim Angličani nevyčlenili cigánský stát jako židovském co přežili zlovuli a krutosti stupidních neandrtálců germánů ,kterým dali židovský stát na uzemí cigánů pravlasti Palestině a cigani zostali v Čechách .

    Nic proti nikomu nemám žádné rasistické výroky neuvádím a Laska nezná hranice jak řekl biskup americký na stadionu fotbalu  k davu který prohlašoval v roce 1943 s jejich vudci  v americe rasismus vůči židům a černochům vite  v současnu yvstříleli sinagogu američan německého původu ,aby nedošlo ještě k likvidaci cigánů,kteří nemohou zato že byli kočovníci v schudlem stavu bídy přicházející z UHerska a nemeli ani výchovu k spravnosti neb byli cizí anikdo je nechtěl kvůli jejich temperamentu a  dalším navykům .

    JInak cigáni i televize že musí být poplatky Dvořák to je velký cigán s mega platem tak jak si tam protlačují nejaké věci co natočili tak si davají částky peněz o kterých se nesní člověkovi za honoráře Pošty  pro Tebe vyslechu estb Prsaté Ester tak tam si vznikl nápad batočit úořad MOst největší cigáni jsou hokejisti s jejch  finančním příjmem Jagr i ti ostatní aby se neřeklo tak tam vzali cigána  z Rumunska za mega plat jo kapitalismus je cigánstvo

  • Měl by jste skočit k Chochlouškovi,určitě Vám pomůže.
  • souhlasím
  • Když tady čtu ty komentáře, tak čumím. Snad ani jeden diskutující nepochopil o co jde!, a jaký vše mělo smysl. Smyslem byla zábava, když to někoho nebavilo, tak prostě přepnout a ne sem tahat Havla, Babiše a závist, že někdo něčeho dosáhl a všichni stoprocetně vědí jak kradl, podváděl, byl falešný, nevzdělaný a primitiv! Mnozí z vás se nedokáží ani podepsat svým jménem, to se to beztrestně a anonymně nadává, co?

  • jaká zrůdná havloidní doba, taková zrůdná zábava

  • felix.julec

    Toto téma nebylo pro mně natolik zajímavé abych se zrovna musel dívat.

    Pod vlivem Troškových seriálů,jsem se v pátek z nedostatku jiné činnosti pár minut díval na Kameňák I.Je to určeno diváku,který vydrží vše.Podobný názor v mém okolí jde i o seriálu Most.Naštěstí mají dnešní televizory ovladač a desítky programů.

  • Zcela s vámi souhlasím. A jedním z těch, kteří tuhle republiku rozkradli je současný premiér bureš. Jedna z těch vašich zrůd.😍

  • cikán Franta......... Zdeněk Godla ze seriálu Most! má 21 exekucí: dluh přes 900 000 kč,........miliony lidí ve spárech soukromých exekutroských mafiánů ..........to z této země nadělali havlofašistické zrůdy pučem 1989 ......teda kromě rozkradení , zadlužení země a rozbití československa .

  • Soudruh xxdef má opět službu.

  • Ma to byt komedialni serial a ne publicisticky porad - ale to jsi zrejme nepobral...

    Nelibi - prepni, vypni...jak jednoduche...

    Vysvetli vyraz havlofasista...

  • Podivná diskuse. Každá televize se dá vypnout nebo dokonce se dá přepnout program, který se divákovi nelíbí. Novinka?

    Že TV obchod chrlí spousty hloupostí? No nějak se všichni ti scénáristi, dramaturgové a komedianti živit musí ne? A někdy neškodí se trochu uvolnit. Třeba jsou lidi, kterým se to líbí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit