Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volím pravici, z levice beru jedině Zemana
  • Muhahahahaha, Bohuslav Sobotka jako nejerioznější politik ČR? Máte na mysli toho, co hspodařil s největšími schodky státních financí? Tak to je fór století...
    • Svatá prostoto! Když už nic jiného, přečtěte si předcházející příspěvky a něco si zjistěte než začnete psát opakované bláboly.
  • Rozumné názory diskutujících,až na toho jana klase,který viní důchodce z nastolení kapitalismu.Důchodci cinkali klíči v 89 a volí pravici? Větší hloupost jsem dlouho neslyšel.Skutečně začátek zlodějen,výprodeje a zadlužování státu má na triku Klaus se svými kumpány,Dlouhým,Dybou ,Kočárníkem. Za ministra průmyslu Dlouhého byl největší tunel topné oleje,který "řešil" Dlouhý 3 roky(ředitel Slovnaftu v televizi řekl,že by to vyřešil za týden) a dnes je poradce a člen NERVu.Pak pokračovali další,i lidovci na obraně i socani,ale začátek byl Klaus s ODS a úmyslně upravenými zákony před privatizaci.Havel nás zrušením zbrojní výroby okradl a okrádá ročně o desítky až stovky miliard vč Slováků.Dnes si navíc pokrytecky hraje na vlastence,otce vlasti,a dává knížecí rady koalici i opozici v prakticky neřešitelné situaci,nic nám nepatří,práce není a ještě se propouští. *9*
  • Vážený pane Petře,než napíšete takové nesmysly ,tak si zjistěte alespoň přibližnou pravdu,zatím stoprocentně tento státní dluh zavinil Klaus,Kočárník,Kalousek a to totálním rozkradením privatizací,a státního rozpočtu - jenom machinacemi s lehkými topnými oleji 100milard korun- banky a konsolidační agentura dalších 650 miliard .
  • Budoucí mladá generaci ,až se dostane k moci,tak nejrozumnější rozhodnutí,v zájmu svých dětí,bude když to přitroublé stádo důchodců,kteří současný kapitalistický svinčík pomohlo nainstalovat ,nechá pomřít hladem.
  • Ona ta volba předsedy ČSSD byla velice těžká.Strašně se to podobalo volbě obecního ponocného v povídce Jaroslava Haška.Tehdy starosta upozorňoval radní:"Volba to bude těžká.On je totiž jeden větší syčák než druhý".V podobné situaci byli ,při volbě,straníci ČSSD.
  • Vážený pane Petře, asi nějak neberete do úvahy podvody při kuponové privatizaci, tam byl prapůvod všeho zadlužení. Prostě nešlo o privatizaci, ale o rozkradení úmyslně kryté nedokonalými zákony.
  • Sobotka stále se usmívající, neboť má hodně tlustou hroší kůži, je to ten kdo zavinil současný dluh ČR a pro mne nedostižný lhář.
    • Pane Petře, je to trochu jinak. Chybnou transformací v 90. letech přišla společnost o 680 miliard. Zadluženost státu je 1,344 miliard. V letech 2007 - 2010 dluh vzrostl o 580 miliard. Největší nárůst dluhu způsobila vláda Mirka Topolánka (min. fin. Kalousek) tím, že zavedla rovnou daň a strop sociálního pjištění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit