Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za bombardovani jugoslavie at se smaži v pekle vrah jeden......a s nim ta sv.ne olbraitova...
  • Je to smutne jak skonci clovek.Pana expresidenta je mi lito,jeho zena by ho mela vyslyset,DOKUD NAS SMRT NEROZDELI.Drzim mu palce at je tech mesicu vice aby uvidel sve vnouce.A tehdejsi Jugosku meli obehnat plotem a nechat je napospas sami sobe,dneska po letech jim je vycitano ze se do toho namotali a ze maji na rukou krev nevinnych lidi.
  • Chcipni zmrde....
  • šmoulo ty zůstaneš šmoulou i po smrti ... *8*
  • Život je i smrt.Nechci filosofovat ale musíme tam všichni.Ale Clinton byl na druhý straně barikády a sloužil kapitálu.Já jsem bytostně přesvědčen,že "ČLOVĚK" má do budoucna jiný smysl a ten bych vyjádřil slovy písně"Z národů ať jsme různých!" Pokrok se nedá zastavit!!!
  • Na tyhle bolševické kecy ti skočí jenom komunista, takže se nic neděje...
  • http://tracking.novem.pl/z/29822/CD12534
  • Kolik asi kosovská drogová mafie a komu??? zaplatila za pobití a vítězství nad Srby? Vzpomínám na slova J.Dientsbiera o statisících uprchlíků z Kosova. Nebyli to jenom Albánci, ale hlavně Srbové, kteří prchali před smrtí od amerických (Clintonových) agresorů. Ale Amerika musí mít pravdu, i když třeba Miloševičovi ani za 5 let nic nedokázali, tak musel být nakonec "umřit", aby se americká agrese Clintona a zlé Madly neztrapnila. Fandit jim mohli jenom humanitární bombometčíci - Havel a spol. (konečně je známo, kolik Madla vydělala ne prodeji kosovského operátora. Dojemné,že?
  • pravda , válku rozpoutali Srbové...takže brečet nemůžou *4*
  • A kdo má na rukou krev tisíců muslímů např. v Srebrenici a v Sarajevu ?
  • je mi ho líto, i když má na rukou krev zejména Srbů, může to potkat každého z nás, dobré stejně jako zlé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit