Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde stranické sekty rýžují stovky miliard a bilionů, pár trapných milionů je směšně. Jen ať ji je vyplatí...pár milionů víc nebo míň nás už nespasí.......LEDA BYCHOM ZMĚNILI REŽIM A LUPIČE POHNALI PŘED SOUD......
  • Boj státu proti zločinu musí být čestný.Vzdálený Balkánu.Proto je požadavek neúspěšně obžalované legitimní a já jí fandím.
  • Marešová byla osvobozena jenom proto, že nakonec nebylo dostatek platných důkazů pro její vinu. Měla by být ráda, že z toho vyšla tak lehce. Chtít po státu ještě nějaké odškodnění, je vrchol drzosti.
    • Pane,nejsou důkazy,není vina.To je malinký příklad demokracie.
      • Když důkazy jsou,klidně se najdou analfabeti co neumějí číst a smetou je ze stolu.Dole o tom mám příspěvek s odkazy na reportáže.
      • Asi jako kdysi Kajínek dnes Kramný,nebyli důkazy a vina kupodivu je?
        • Omluva za chybu - nebylY důkazy.
      • Nebyla osvobozena proto, že nezabíjela - ale proto, že soud nesměl vzít v potaz laboratorně prokázanou vysokou hladinu draslíku v krvi, odebrané zesnulé pacientce bezprostředně po smrti, ani vysokou hladinu draslíku v infusní hadičce pod zřetelným vpichem do této (vlastní, lékařem ordinovaný, infusní roztok v zásobníku tuto hladinu draslíku neměl!)!

        Soud nesměl přihlédnout k těmto důkazům, neboť jeden ze znalců - svědků obhajoby - dokázal, že lékař není oprávněn odebírat krev z těla zesnulého, což údajně přísluší pouze pracovníkům na patologii/soudním lékařství během pitvy.

        Znění rozsudku také nehovoří o vině či nevině - ale o nedostatku POUŽITELNÝCH důkazů k prokázání viny V. Marešové!
        • Takto zní závěrečná část verdiktu soudu v kauze "sestry z Rumburka":

          „Posouzení otázky, co bylo příčinou smrti, je v tomto případě ryze odborná otázka, ke které soud nemůže připojovat své logické a subjektivní závěry.“ podotkl k tomu při zdůvodnění rozsudku soudce Roman Felzmann.

          Připomněl předtím, že v případu od počátku chyběl jakýkoliv POUŽITELNÝ přímý důkaz:

          „Pokud nelze jednoznačně určit jediný průběh skutkového děje, je nutné rozhodnout o zproštění viny!“ dodal.
  • nyní Nečasová, by též chtěla penízky. Přihlásila se o ně v žalobě na Piráty. Moc moc se jí nelíbí, že ji posadili do vězeňského volebního autobusu! Otázka zní" kdo lépe by tam seděl než tento výkvět rozumu ctnosti a krystalicky čisté duše?" Přeci pokud si udělám z úřadu s.r.o. tak musím počítat že budu do konce života za certifikovanou blbku. A to se jí touto čerstvou žalobou moc moc podařilo. Takže darebáci, vyhlášení darebáci bojují o svoji čest.
    • Pane,hlavní obžaloba Nagyové tkví v tom,že zneužila vojenského zpravodajství.Ona k tomu ale neměla kompetence.Proto tato obžaloba padá na vedení vojenského zpravodajství.Požadavek Nagyové měl být pro ně neakceptovatelný.Přišel čas,aby se z něho odpovídali a nekličkovali.Nechte tu blbku dál blbkou,obšťatňující našeho expremiera.Dle mého názoru stejně jde o záviněhodný vztah.A ten Nečasovi závidím.
      • ty jsi od té blbky z rodiny? Co? Přeci obyčejný picmuch ze sekretariátu se nemůže povyšovat nad okolí. Když se z titulu své funkce navíc peleší s předsedou vlády jsou oba zavrženihodní chlíváci. Jejich místo je maximálně v živočišné výrobě. Mezi prasatama. Mezi svými.Vztah s arogantní hlupaňou je k závidění? Možná pro nějakou socku z pod mostu.
        • Já tu paní znám třeba osobně tak že vím že plácáš jen howna!
  • Když je jak lilie,proč ne?Ale co třeba Kramný,sedí a důkazy proti němu nebyly žádné,jasné a přímé.A lidi zničení justičními zločinci jsou také bez šancí. .
    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .

    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo . .
    • Milá Pravlasti,cizině je vcelku jedno,co si na jejím území rekreanti způsobí.Na to pan Kramný spoléhal a nečekal,že vyšetřování vezme obrat český.Tentokrát precizní.Jsem přesvědčen,že občan Kramný je vrah.
      • Já přesvědčen nejsem,z otravy se stal smrtelný úraz elektrikou,pitvané orgány zničené a možná záměrně právě aby se otrava nedala prokázat....znám dost lidí co se vrátili a mluvili o nabídkách prodat ženy,dcery,nejlépe hodně mladé a ještě líp blondýny a když obchod neprošel,mohla přijít pomsta.Třeba otravou a zpackanou pitvou.
        • Povolejme Erkila nebo Columba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit