Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    ♥Russian Ministry of Defense spokesperson Maj. Gen. Igor Konashenkov claimed in a statement Saturday  the Russian military had shot down a Ukrainian military transport plane carrying military equipment from  Western countries.      Konashenkov tvrdi ve vyjadreni, ze sestrelili vojenske letadlo nesouci vojenskou techniku ze Zapadu. 

      ♥CNN could not verify the claim and reached out to the Pentagon for comment.      CNN nemohlo overit pravdivost tvrzeni, proto pozadalo Pentagon pro vyjadreni. ♥ Russia has claimed to have destroyed more Ukrainian military aircraft than were known to be in Ukraine's  inventory, according to open-source information.     Rusko take tvrdi, ze sestrelilo vice vojenskych letadel nez Ukraine vubec v majetku mela. 🤣 

  • Jedno letadlo se zapadnimi zbranemi sestřeleno. To je zasadni vytezstvi soudruzi. Valka je prakticky vyhrana

  • A je to pravda? Může to "západ" potvrdit?

    Nebo je to v rámci válečné medializace tajná informace a naše vojska postupují pořád jen vítězně vpřed? 

    • Takové věci západ nepotvrzuje a hlavně neukazuje. Zničené tanky a bojová technika v médiích jsou zásadně jen ruská, aby se v lidech utvrzovala představa, že rusák je hlupák, ožrala a hlavně nic neumí. I tak se dá vymývat lidský mozek. Připadá mi to jakoby se média každý den modlila, aby válka dopadla jak chtějí jejich páničkové a přitom neobjektivním PISÁLKOVÁNÍM o válce nic nezmění a ani nemohou.

      Jinak k tomu dopravnímu letadlu. Rusové ihned řekli, že neví, komu to letadlo patřilo a že se to musí teprve zjistit. S největší pravděpodobností to nebylo ukrajinské letadlo. To by také byla ostuda říci, že patřilo např. USA.

      Další zajímavost. Včera na Al Jazzere psali, že Rusko osvobodilo rukojmí v mešitě v Mariupolu, kde byli drženi několik dní militantními ukrajinci. Akce byla prý provedena na žádost Turecka - Erdogana. Prý byli všichni rukojmí osvobozeni a všichni ukrajinští militanti zabiti. Vsadím se, že tuto informaci nikde v českém mediálním prostoru nenajdete, protože by vrhala špatné světlo na ukrajinské bojovníky.

      • Vidime ze neumíte cist anglicky. Psali tam ze to tvrdi rusko (takze o realite to nevypovyda naprosto nic) druhym dechem dodavaji ze zprávy ukazuji ze tam byli ne jako rukojmi ale achovavali se tam pred bombardováním. A Erdo chtel aby jim rusaci usetrili. Takze dekujeme za zavadejici informace ve vasem soudruzskem podání.

      • Ještě, že existuje řada jiných zdrojů po celém světě, které nejsou poskoky současného oligarchizovaného systému v EU. Kdo umí anglicky, francouzsky, tak se k informacím dostane poměrně snadno.

        A věřte, že ty zprávy nejsou tak směšně jednostranné, jako od českých traumatizovaných médií. Ale odkazy posílat nebudu, protože se mi nechce do basy. Padesátá léta jak vyšitá, cenzura, hrozby, tresty McCartney se v pekle směje. 

        • Hele nebuď takový prizdisrac a hod odkaz at se zasmějeme. Okdud jsi zkopíroval svuj novy nazor

          • Milý ploutvonožče, netuší, že bychom si potykali. Napsal jsem jasně, že nebudu šířit nepřátelské informace, které by mohly poškodit dobře namazaný stroj státní cenzury. Za ty problémy mi to nestojí. Pokud se Vám chce do basy, mě moc ne. Vy tomu říkáte přizdisráč? To Vy nemusíte, protože Vám za ty Vaše řeči přijde z USA pruhovaný metál. 

            • No nevim jestli je standard vykat nekomu kdo je evidentne jednou nohou v base, ale budiz. Je hezké se vzit se do bojovnika s rezimem z 50.tych let vasi naivni romantickou predstavu ze delate neco uzitecneho vam brat nebudu. Jako poznamku na zaver lepsi pruhovany metal nez pyzamo :-D

        • Videt kdo je tady traumatizovany

  • goyim

    A kdy bude zpráva o tom, jak Ukrajinské vrtulníky před 2 dny napadly město přímo v Rusku? Bombardovali tam, kde nebyl jediný voják. Takhle se bojuje? Já myslel, že to dělá jen Rusko. Kdo tohle naplánoval? To nebylo ze Zelenskyho hlavy.

    Jinak tuto zprávu bolševický Goolag potlačuje zfixlovaným algoritmem, přesto že to pochází přímo od Reuters.

  • TheGGG

    hrůza, teď budu pět minut táááák smutný, že by i soudružky ze severní koreje při pohřbu minulého kima bledly závistí... a pak na facebooku postnu alespoň třicet, ne čtyřicet ukrajinských vlajek.

  • josef.chmela

    Už v základech taktiky vedení boje se učí, že bojující jednotky protivníka je nutné odříznout od týlu a od dodávek zbraní a munice. To znamená likvidovat veškerou infrastrukturu železnic, silnic a letišť a likvidovat veškeré transporty zbraní a munice pomocí vlaků, silniční dopravy a dopravy letecké.

    Rusko toto zatím nepraktikovalo, asi nechtělo úplně zničit ukrajinskou ekonomiku a její infrastrukturu a zbytečně zabíjet civilní obyvatelstvo. Nyní to zřejmě generálové přehodnocují.

    • Ano, to je stará a logická taktika------V roce 1758 proběhla u Guntramovic válečná operace, která patrně zachránila nejen město Olomouc. V létě toho roku ji obléhali Prusové. Docházely jim však zásoby, a tak se z Pruska vydala přes Guntramovice kolona s jídlem, střelivem i penězi pro vojsko. Tady si na ni však počkala vojska generálů Laudona a Siskoviće a rozprášila ji. Olomouci toto velmi pomohlo, protože Prusové záhy odtáhli.

    • vanhorne

      "Už v základech taktiky vedení boje se učí,"

      Soudruhu generale, kterou valecnou academii jste absolvoval? Jak jste pri takove tactice zajistovali prisun valecneho materialu ze zazemi? Dopravni infrastructura se nici az kdyz utikam a vidim, ze uz ji asi nebudu potrebovat, ne?😂

      • Soudruhu z Kanady, pořád máte nedostatky ve světových stranách. Zopakujte si kde je východ a západ.

        • vanhorne

          "Zopakujte si kde je východ a západ"

          Me staci kdyz vim kde je sever a ten lehce poznam podle hvezd, podle stromu a veverek.🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit