Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda naštvala i pravicové voliče, kteří ji volili. Nejenže nepředvádí zatím z reforem vůbec nic, ale zabývá se jen sama sebou. Je vidět, že slova o šetření, byla jen předvolebním žvástem, aby se dostali ke korytu. Jak je možné, že pravicová vláda zvyšuje daně - DPH ? Jak je možné, že vůbec nezatočila se státní byrokracií, nepropustila stovky ba tisíce státních úředníků a naopak ještě podporuje další zbytečnou byrokracii, viz nová trafika pro Johna. Pravice přece hlásá minimální stát a u nás ho nejen neredukuje, ale ještě rozšiřuje. Kde jsou ta zrušená zbytečná velvyslanectví, zbytečné státní nemocnice a další státní úřady?
  • S prominutím,ale tihle lidé to mají napsaný v ksichtech,proč tam jsou,v čele se svým nadstranickým
    taťkou,který do všeho strká a ještě dlouho bude strkat nos.
  • To,že nám vládne takto mizerná vláda ,vypovídá o tom,že troubovitost obyčejného blba,je zatím stále převeliká.Proto dieta,pro tu hloupější část národa se musí zvětšovat,do doby,než se českému blbovi,z hladu,pročistí mozek a začne konečně přemýšlet koho volí.
  • Co to je za představitele vládnutí:
    všeználek, slizoun, křivohubka, drobil-hnus!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Modrý tunel v plné nahotě-stále se snaží krást přes 20 roků!!!!
  • Máme zpečetěné. Pokud nezmizí všeználek z hradu, slizoun z jako vládnutí, křivohubka, drobil a stejní modrý zmrdi je v této zemi konec. Už není co krást-měli by jít do krimu.
    • To chceš říct že ČSSD jsou čistí? *1* *1* Koukám za koho se tady kope...
  • Současná vládní banda bude mít asi největší zásluhu,na slibné prosperitě firmy"Bejčák,zabývající se výrobou revolučních pomůcek.Právě založení této firmy,je nejlepším podnikatelským nápadem ,posledních jednadvaceti roků.Tato firma totiž umožňuje ,aby pak velké množství občanů,mohlo vyrazit do ulic s pádným argumentem v ruce.Jak zaměstnanci této firmy,tak její vedení,by měli po další revoluci dostat titul zasloužilého revolucionáře a odbojářský důchod čtvrtého odbojeŤřetí odboj zrušit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit