Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • soudružkaPusinka, jako anonym a jejich kamarádi se počůrali blahem, pár hodin si budeme blíž *15* *15* *15* *15* *15*
    • A totalitní Rusko je od nás díky Bohu daleko. *14* *14* *14* *14* *14*
      • Jste v těžce nemocný. Dokážete ve své schizofrenii při projednávání vašeho zdravotního stavu mě označit za rusofila. No proč ne. Spojit politiku a zdraví dokázalo již před vámi spousta osob - dokáži si vás představit v řadě s panem Julínkem.
        Váš text.:
        " Vaše drzost volá do nebes. Vaši rusofiln kámoši tu odpůrce Putina urážejí od
        rána do večera Nedožadujte se slušnosti když lžete a pomlouváte.
        Hoka Simona - ať se vám to líbí nebo ne."

        Jen ještě dotaz na vás, jako Hoka se cítíte být tedy zřejmě národností Finem. Oblažte mě znalostí ugrofinštiny. A pozdravujte Napoleona! *5*
        • Používáte sprosté zákeřné metody ve snaze odrovnat oponentku na debatě.

          Vy nejste nemocný. Vy jste zločinec! Lžete a pomlouváte.
          Napoleon ty vaše rusáky pěkně hnal. Rus utekl iz Moskvy. *15* *15* *15*
  • JezusMaria ta blba holka bejt tady taky.
    • Bohužel. Semelová měla být za propagaci komunistických zločinců dávno ve vězení.
  • Je pozoruhodné jak tady působí Putinova nacistická pátá kolona. *16*
  • Nebýt materiální pomoci z USA podlehlo Rusko v roce 1941 Hitlerovcům.
    • Vy jste chlape teda poklad, bez Ruska by nebylo ani západu. Všichni koaliční partneři byli provázáni a bez jejich jakés takés spolupráce by zřejmě Německo jednotlivě neporazili. Rusko v r. 1941 nezachránila materiální pomoc západu, to jen na okraj. Ta se rozběhla sakra později....
      • Kdyby se němečtí hnědí socialisté nebyli spojili s ruskými rudými socialisty (Pakt Molotov-Ribbentrop), tak by vítězné mocnosti ve WW1 nikdy nedovolily vzestup hnědého socialismu alias nacismu v Německu a včas by Hitlera přiškrtily. Nezapomínejme, že Německo prohrálo 1.světovou válku.
      • Vy jste šílenec pokud holce říkáte chlap. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • Tomu s dovolením, věříte snad jen Vy. Jukněte se do gatí. Mimo jiné, občas se Vám to plete.
          • Vaše podpásovky jsou z dílny StB.

            Jednou jsem prohlášena za dědka Tečku. Podruhé za agentku CIA.
            Potřetí za kluka. Počtvrté za jako amnonyma.

            Pomlouvat a lhát to vám vždy šlo Rusofilové.
            Simča - pěkná mladá holka. Užer se závistí schneebe.
            • Jste ubožák. Stavte se. koupila jsem vám tu slepeckou hůl když nerozeznáte,
              holku od kluka. *2* *2* *2* *2* *2*

              Vaše drzost volá do nebes. Vaši rusofilní kámoši tady odpůrce Putina urážejí od
              rána do večera Nedožadujte se slušnosti když lžete a pomlouváte.

              Holka Simona - ať se vám to líbí nebo ne.
            • Je vidět, vážený pane, že v případě, kdy vám chybí argumenty, přecházíte k urážkám. Jste pouze nemocný, bohužel pro vás těžce. Projevuji vám svou lítost a přeji vám, aby vám transplantace dámského přirození přinesla očekávané štěstí. Vaše okolí si zřejmě oddychne.
  • Aj aj aj-sbližování Evropy s ,,Amerikou",to zní podezřele,tady je třeba se mít na pozoru...Aby to nezačlo časem a neskončilo to totalitní smlouvou TTIP!

    Anebo že by byl pes zakopaný jinde?Možná to osvětlí tahle anekdota:

    Baví se Obama s Merkelovou o časových pásmech a jaké to přináší trable. Merkelová říká: „To mi povídejte, jednou jsem volala japonskému premiérovi, chtěla mu poblahopřát ke zvolení a v Tokiu byly 3 hodiny ráno, já ho vzbudila, no děsnej trapas…“ Obama povídá: „To nic není, to já volal včera Putinovi, ať dá okamžitě vyšetřit vraždu Němcova a tam byly tři hodiny před ní!“ *1*
    • *1* *1* *1* No anekdota je to úsměvná, ale možná je to tím, že Američani umějí číst budoucnost. *1* *1* *1*
      • zvlášť když na ní jejich tajné služby usilovně pracují....
  • Hlavně že už jsme daleko od Ruské totality

    USa nás v roce 1945 osvobodila a poté odjela. Rus pouze nacistickou diktaturu
    nahradil komunistickou a zůstal 40 let.
    • Překrucování historie je lidem vašeho ražení vlastní.US Army obsadila ve 45 obsadila pouze velmi malou část Československa,a to navíc téměř bez boje-to se to ,,osvobozuje",když se nepřítel většinou vzdává bez boje...Poměr ztrát při osvobozování ČSR mluví za vše-Rudá armáda skoro 150 tisíc,US Army nějakých 300 duší-tedy necelá jedna setina toho,kolik zahynulo při osvobozování ČSR Rumunů...
      US Army zato stihla ještě před koncem války zbytečně bombardovat Prahu a další města a průmyslové závody,(nejen u nás,i jinde-Bělehrad,Sofie atd...),avšak je zajímavé,že téměř pouze v oblastech,které měl osvobodit Sojuz-budoucí západní okupační zóna byla tohoto(ne)pochopitelně ušetřena....Tvrzení,že tak chtěli oslabit německou válečnou mašinérii,tak působí spíš jako účelová záminka.
      • Ano, překrucování historie je komunistům a rusofilům vlastní. Už tady bylo probíráno, že velkou vinu na tom, že jsme spadli do chřtánu Stalinovi měl Beneš. A také to, že americká armáda nesměla překročit dohodnutou linii pod hrozbou toho, že Stalin bude chtít obsadit Evropu až k Atlantiku. Když se v Praze při povstání zabíjelo a generál Patton prohlásil, že i přes Stalinovu hrozbu pojede Praze na pomoc, tak Rusáci honem obrátili své tanky od Berlína, kde drancovali, plenili a znásilňovali a spěchali, aby byli v Praze dřív a aby CCCP neztratil kolonii. Jenomže ti "osvoboditelé" přijeli stejně s křížkem po funuse.
        Pokud jde o to bombardování, je třeba si uvědomit co, proč a v jakém rozsahu bylo bombardováno. A co Rusáci když nečinně přihlíželi jako nacisti bombardují Varšavu a teprve když byla Varšava zničená, tak táhli dál na západ. A jakou spoušť za sebou zanechali při cestě do Berlína, škoda mluvit.
        • ale jdi, ty brepto *3* *3* *3*
        • a byla tomu snadná pomoc, otevření fronty proti Hitlerovi nejdříve po napadení Polska nejpozději ihned po napadení SSSR -- pročpak to nešlo? děkujeme ti Rusko i celém SSSR za záchranu
        • Promiňte vážený, Němci přišli do Ruska na čajový dýchánek? A odešli zpátky domů jen co Rusku pomohli vystavět města a vyléčit nemoci lidí.... Zvěrstva prováděli během války všechny strany, proto se snažme podobných událostí vyvarovat. Vytrhávat kusy dějin a překrucovat ku prospěchu jedné či druhé strany je odporné, avšak běžné.... Viz váš příspěvek, ale je to váš názor, budiž.
          • Samozřejmě, ale stačí srovnat jak se chovali Němci u nás a jak Rusové v Německu. Rusové tam nepřišli pouze ovládnou zemi, ale především to byl nájezd odpovídající jejich mentalitě: vydrancovat, vyplenit a povraždit všechno živé. Ty ženy si od toho ruského dob.tka zkusily když se pr.sata ožraly a chodily je pak hromadně znásilňovat.
            • Zřejmě nechce odpovědět a držíte se pouze "své" pravdy. Kolik měst a vesnic bylo zničeno a srovnáno se zemí v Sovětském svazu? Kolik žen skončilo podobně jak popisujete v rukou Němců. Ne, nehodlám obhajovat chování ruských vojáků, ale zřejmě nedokážete pochopit nenávist, která v nich byla. Můj děda byl dva roky v Buchenwaldu a po návratu do konce svého života nenáviděl Němce. Přišel o dva bratry, byli popraveni za zradu na Velkoněmecké říši - schovali člověka.
              Tak prosím nemelte jen vám se hodící argumenty..... Mimochodem, v Drážďanech či Hamburku byli jistě rádi, že je bombardovali americká a britská letadla. Válka je zlo. Vždy zůstanou křivdy, smutek a nenávist.
            • kdybych já byla sovětský voják, šla svou vypleněnou zemí, pohřbívala své mrtvé a na každém kroku narážela na hrůzu, kterou Němci způsobili, nepřežil by žádný z nich, koho bych potkala.
              Myslím, že se drželi velmi zpátky. *16* *16* *16* *16*
        • A co teprve u nás.
    • Odleť do USA cikáne Pišto žigo !
    • Za tři týdny zase převekslujeme čas o hodinu napřed a budeme zase o hodinu blíž k východu. Kdy už konečně lidem dojde, že organismus má v sobě za ty miliony let zakódované přírodní rytmy a tak poledne je tehdy, když je slunce na jihu a ne když hodiny ukazují dvanáct. Ale jak je vidět, čím větší blbost tím víc se to dodržuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit