Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte jak to začalo v Čečensku?

    Nájemní vrazi v noci chodili od baráku k baráku, od bytu k bytu a podřezávali krky, včetně děti i ve smíšených rodinách, stejně tak to bylo i v Stepanakertu v Náhorním Karabachu, Vůbec tady nikdo z vás netušíte o co šlo a která bije. Podívejte na město Groznyj teď.. Válka v Čečensku byla cvičným polem pro teroristy z Al - kajdy i USA to dokonce uznaly.

    Takto to všude rozdmýchávají Spojené státy teroristické - USA.
  • Však zločiny fašistické armády Ukrajiny vyplavou na povrch. Ne hned, ale za nějaký týden, měsíc určitě.
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    předvčerem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,.
    • Nevím zda záměrně, ale přeskočil jste 40-tileté vládnutí komančů pod ruskou taktovkou. Ano, ještě i v r. 1955 jsme se měli lépé než lidé v Rakousku, ale pak konečně od nich odešla ruská vyžírácká armáda a hospodářství šlo nahoru min.3x rychleji než u nás. Také jsme bydleli v domku s rodiči, hodně toho sami vypěstovali a máma coby švadlena hodně toho přešívala a šila. Když jsem se oženil dostal jsem malý byt za nájem 90Kč/měs. ALE mámu vyhodili komančové ze zaměstnání, protože nesplňovala ideologický podmínky. Když jsme se chtěli zúčastnit svatby našich známých v SRN to nám tak dlouho v r. 1967 zdržovali až jsme ji propásli. Když jsme chtěli jet do Jugošky tak nám to několikrát odmítly pro nedostatek deviz.prostředků. Je dobré ve všem vidět plusy i mínusy.
    • Pane/paní "nnn",promluvil jste mi z duše a jako letitý potvrzuji Vaše slova.Starší generace minulost a svůj stav v ní pamatuje.Mladá generace je však neustále deformována výukou o časech před r.1989 a ve sdělovacích prostředcích protěžovaným ortodoxním antikomunismem.Je třeba svým potomkům vštěpovat pravdu o období 1948-1989,o jeho svinstvech i životních jistotách.Aby se soudní smrt Milady Horákové nejevila hůře než nesoudní poprava řady občanů ĆR.Z nich vyzdvihuji t.zv. "bílé koně",kteří skončili kulkou nebo na dně přehrad v sudech.Smrt p.Horákové přinesla zloba režimu.Smrt "bílých koní" zloba finančně nenasytných lidí.Komunistický režim zdechl.Ale dech finančně nenasytných lidí nikoliv.Miladu Horákovou dnes už nikdo nepopraví,"bílé koně" ano.A my se o nich nemusíme vůbec dozvědět.To je ten podstatný rozdíl mezi pozdním socialismem a stále ranným kapitalismem u nás po r.1989.Je ke zvracení,ale to je tak všechno,co se pro nápravu kromě voleb dá udělat.
      • U nás není ranný kapitalismus, ale totální rozvrat společnosti, kdy exekutiva toleruje, vraždy, ekonomické likvidace, Neuvědomuje si, že zákonitě dojde i ně. Nebude kdo by na ně dělal. Většina zaměstnaných je v upraveném otroctví či v nevolnickém vztahu k majitelům výroby a majitelům bydlení. Tam jste to, Vy ovčané Česka docinkali klíči při převratu. Co je nyní? Korupce zlodějina, ekonomický teror, chaos a rozpad společenských vztahů. Vyzívá se k odklonu od sociální společnosti k fašistickým vztahům. To je rozvrat civilizace. Oni si myslí, že jinak než terorem neudrží co nakradli.
  • Spojené státy teroristické - kdo nepůjde s námi , toho humanitárně vybombardujeme, zničíme, zabereme mu jeho území, postavíme si tam svoje vojenské základny USA_NATA. protože chceme a potřebujeme vládnout celému světu. Takto vypadá v praxi naše fašistocko-teroristická demokracie made in USA:
    • Vy mi nestojíte ani za reakci.
      • Nestojí za reakci? Neboť kdo podporuje vraždy je sám vrah. To se připravuješ až se koněčně USA podaří vypustit doma vycvičené psy, aby mohli vraždit i u nás. Až přijde řada na tvoji rodinu, co řekneš? Budeš velebit státní terorismus EUUASA.
  • Výrobci zbraní, poradci, bankéři v USA si mnou ruce , blahem uslintávají, že se konečně opět našel stát v Evropě, kde se válčí. A dokonce soused Ruska. Mohou trénovat zbraně a hry na poměření sil.
    Až se uprchlíci z Ukrajiny pohrnou na západ, kolik si jich asi USA vezme z lásky k hrdinům a bojovníkům za demokracii?
    Kolik si jich vezme pro jejich zkušenost s bojem za blaho národa Evropská Unie?
    Většina politiků a státníků dělá mrtvé brouky, nakonec si s tím problémem nebude vědět rady a Eu se bude potácet ještě ve větších problémech než doposud.

    Řešit problémy nikdo z nich neumí ani je neřeší , ale dělat binec a rozpoutávat války po celém světě, na to jsou machři. To jim jde.
    • Ten bordel na Ukrajině rozpoutalo fašistické Rusko, abychom si to upřesnili.
      • Jak jsi na to přišel, že je Rusko fašistické, kde bereš tu jistotu, že Rusko rozpoutalo bordel na Ukrajině? Tvrdit může každý co chce, ale bez důkazů, je to jenom jeden z názorů, který nemusí být ani správný. Když si říkáš "učitel dějepisu", tak by jsi mohl srovnat, ve kterých státech podporuje americká armáda změnu režimu a ve kterých ruská.
      • Pramluvil externí polský učitel fašistických bojůvek placený CIA.
  • Komentář k tzv. "protiteroristické akci" zní asi jako když se popisuje deratizace domu od obtížného hmyzu. S ohledem na to , že v Kyjevě je samozvaná nikým nevolená vláda , která se dostala k moci násilím, tak to co provádí vůči ukrajinským občanům, nelze nazvat jinak než fašizmem.
    • I tak Putlera časem vykopou z Ukrajiny. Hitler byl taky neporazitelný a Evropa mu dlouho lezla někam. Dostal Sudety jak Putler Krym. Otázka je, stálo to rusákům za to ? Zůstanou dál ve středověku.
      • Jeď se do toho Ruska podívat, ve středověku jsi ještě asi ty.
  • A hlavně čistěte humanitárně, ať je V.H. na vás hrdý. Nepojede čistič Karl pomoci? Mohl by vzít i bojovníka za svoji svobodu Sašu Vondru, za kterého mluví činy! (500 milionů Promopro)
  • http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1183-necenzurovane-otresne-zabery-dalsiho-masakru-ukrajinske-vlady-v-luhansku-18

    Fašisticko-banderovsko-usraelský dobytek zabíjí nevinné občany na ulicích měst na východě Ukrajiny - pod vedením CIA:
    • Východ Ukrajiny je stále Ukrajina.Každá zem by si pomocí vojenských a policejních sil chránila svojí celistvost.CIA je v tom stejně jako ruská NKVD.Vy ukrajinští ubožáci,nechť tedy žije vaše občanská válka pod dohledem CIA a NKVD.Vy krvácíte a ostatní se nad Vámi chichotají.Nenechte si to dlouho líbit.
    • Masakry stejné jako tehdy v Jugoslávii a tam žádní Rusové nebyli, jsou u toho vždy je USA- Spojené státy teroristické , stejně jako na Blízkém východě.

      Ukázka, jak USA zabíjí lidi na celém světě pomocí nastrčených fašistů, teroristů, žoldáků , které vycvičí , řídí je , financuje ve jménu svých strategických zájmů na území cizích států a tak rozvrací jejich strukturu a řízení, začne je ovládat. .
      • Přesně tak ! USA ovládá a manipuluje Putlera a jeho rusáckou fašistickou soldatesku.
        • Člověče, tobě snad jeblo.
  • Když to tvrdí ukrajinské vedení, tak sever je tak čistý, že čistší být ani nemůže. *2*
    Možná se jim podaří ty povstalce vytlačit. Nepřestane ale odboj, partyzánský styl boje, což bude zákonitě překážkou pro nějaké investice zvenčí. Ukrajinu v této unitární podobě už není možné stabilizovat. Můžete situaci uklidnit tím, že lidi jednoduše uplatíte. Zvýšíte státní podpory všeho možného, samozřejmě na dluh. Jenomže na Ukrajině to nejde. Není za co. Zoufalá snaha západu udržet zemi pohromadě způsobí nakonec to, že ekonomický marazmus ji dostane do situace, že se rozdrolí úplně. Z jednoho velkého bordelu, vznikne víc malých bordelů. Vyhraje ten, kdo uteče k Rusku, koho bude Rusko ochotno absorbovat. A Putin není blbec, dobře ví že přijetím nestabilního území naruší i stabilitu Ruska.
    Poraženým bude EU. Zůstane jí na krku nezvládnutelné břemeno. Bude to jeden z činitelů jejího rozkladu. Nejvíc to podle mně odsere Polsko, příliv uprchlíků tam bude asi největší. A Polákům to přeji. Sami tento bordel aktivně pomohli rozpoutat, navíc jsou to mistři světa v strkání hlav do americké zadnice. *7*
    • No - aby už to bylo. Čím hůř a čím dřív tím lépe ...
  • Vcera jeste propaganda psala, ze padlo asi 1500 "povstalcu" a jen 3 ukrajinsti vojaci. Kolik padlo zapadnich zoldaku teda nepsali... Sakra ty zpravy se meni, meli by si to zkoordinovat aby kazdej nepsal neco jinyho. Mimochodem tahle zprava je nepravdiva, ale to si asi kazdej uz domysli *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit