Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty si český blbec *15*
  • tu?
  • Různá média sledují lidé, kteří chtějí být v obraze. Ovcím stačí krmivo CNN a ČT. *5*
  • U nerozhodnutých voličů vyhrál Trump
    Frank Luntz, republikánský odborník na práci s malými skupinami voličů, znovu sledoval debatu s třicítkou Američanů, kteří před debatou nebyli definitivně rozhodnuti, koho volit. Po skončení přenosu jednadvacet z nich odpovědělo, že Trumpovo vystoupení mělo pozitivnější vliv na jejich rozhodování. Jen devět prohlásilo to samé o Clintonové.
    Možná ještě dramatičtější obrázek o výsledku debaty říká tato statistika: Před začátkem debaty se k volbě Clintonové přiklánělo osm členů skupiny, k volbě Trumpa devět. Po skončení debaty chtěli demokratku volit čtyři lidé, Trumpa osmnáct.
  • Snad má erekční úhel alespoń o něco málo lepší, než před lety předvedl Topol blahé paměti...
  • Kriplík Simon dostal pod hlavu polštář, aby se mu lépe leželo a hned se pustil do komunikace sám se sebou pod různými nicky, blbec teplej..hi..hi..hi
  • Ta bába buď smrdí, nebo je to chcíplá mršina, když ji už žerou mouchy!!!

https://thenytimnews.wordpress.com/2016/10/10/flys-bug-hillary-clinton-during-dabate/

PCHE !!!
  • Já jsem použil výraz s. Clintonová, tak neurážejte Mrs.
  • Koho si Američani zvolí, toho budou mít. Clinton není žádná výhra, ale je stokrát lepší než ten Putlerův kolaborant Trump.
  • Nevím, kde by stála Mrs Clinton, ale Mr Trump by se v normálním světě léčil v psychiatrické léčebně. A pokud jde o Putina, ten by v normálním světě seděl v kriminále.
  • Komedie made in USA. To že vůbec někdo stojí za takovou, jako je s. Clintonová, vypovídá mnohé o tom kdo za ní stojí a kdo by snad byl i schopen ji volit. A to si o Trumpovi nedělejme žádné iluze, ale v normálním světě by Clintonová stála před několika tribunály typu Norimberku. Kdy zase vytáhne dojemnou scénu otkoukání hlavy o sanitu? Jejich slavné CNN se mohlo strhat, když si garnitura Clintonové zbourala baráčky. A úplně vypovídající bylo, když v době, kdy nám předváděli zbourání jejich baráčků (jako pomůcku pro vyvolání antiteroristických nálad), tato "dáma" se starostou New Yorku se procházela po té spoušti -pusu rozjásanou od ucha k uchu. Pieta, smutek- nic takového. A snaživé CNN se mohlo přetrhnout s manipulací s davem. Stejně jako obdobné všelijaké ČT24 a ČT u nás dnes.
  • juraBTWhrdinaPutin ?
  • zajímalo kterej pitomec by si uložil peníze v ruské bance ? *15*
  • https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/ruska-banka-v-cesku-ma-zablokovana-vsechna-konta-3120
  • Všichni só samec, jen já su teplé blbec!
  • aeronet

sputnik

russia today

parlamentní listy

Myslíš, že krom vylízaných bolševiků s IQ max 50 tyhle ruské pohádky někdo čte ? *15* *15*
  • sovětský samec
  • já su taky samec *13*
  • jsem zde veliteli, jaké jsou rozkazy ?
  • haf!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit