Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dovede jsi někdo vůbec představit následky?evropská civilizace a kultura končí,lidé se budou bát chodit sami po ulici,nebál jsem se za komunistů,nebál jsem se do teď,ale začínám mít strach,ne o sebe,ale o naše děti,proboha lidi bděte
    • je zajimavé že už několikrát v dějinách se ukázalo že sebe vyspělejší civilizace a stejně ji dostanou barbaři na kolena.
  • Zatím nikdy v dějinách lidstva, láska a pravda nezvítězila nad lží a nenávistí. Jeden z argumentů pro přijímání uprchlíků je, že Evropa vymírá. Není to pravda. V polovině 14.století vymřela třetina Evropy na mor. V husitských válkách české země ztratily více než třetinu obyvatel, podobné to bylo i ve válce třicetileté. Společnost se vždy propadla do demografické recese, ale paradoxně to vždy pomohlo. Merkelová tedy nemá pravdu. Je potřeba si uvědomit, že plodící schopnosti těchto imigrantů jsou až 6x větší než si připouští evropská populace. Pokud to dovolíme, za tři generace bude Evropa muslimská. Nesmíme to parlamentům dovolit. Tento exodus není normální. Kdyby za posledních padesát let utekli všichni, co bojovali s Američany a tedy proti drtivé technické přesile : Vietnamci, Korejci,Iránci,Iráčané,Afghánci,Srbové,tak by Evropa již byla přeplněná. Tehdy jsme však neměli děravé hranice. Problém bude v tom,že až porazíme IS, jeho stoupenci utečou do Evropy. A my jim podle mezinárodního práva otevřeme svou náruč. Já bych ty mladé vyzbrojil a poslal zpět, aby bojovali za svou vlast. Ale oni by to mohli otočit proti nám, že? Ty co utíkají,můžeme litovat jako poražené. Jenže není to pravda. Pokud něco nepodnikneme, pak poraženými nebudou oni, ale my!
  • První měla letět Angelína. A už dávno. Hezký názorový veletoč teď předvádí i Gabriel. Ten svého času v diskuzích se Sulíkem všem východoevropanům nasazoval oslí uši a dnes? Dnes chce být naopak velmi rasantní vůči těm obtěžujícím parazitům. Já ty Němce nechápu. Nevidí a neslyší to, co vidí a slyší každý. Nezbývá, než aby si svůj nalitý kalich hořkosti vypili do dna. Zda z toho bude jen kocovina, se ukáže. Já, obyčejný prosťáček z Východu, nezatížen politickou korektností, mám jasno už dávno.
    • To tirador:
      Možná je to tím, že Němci mají stále mindráky z hitlerismu. I ta dnešní generace se zjevně stále nemůže vyrovnat s myšlenkou, že něco tak zrůdného jako nacismus inspirovaný mentalitou obyvatel východních stepí byl uveden do praxe ve 20,století uprostřed Evropy. A proto jsou zjevně vůči "jinakosti" tak tolerantní a opatrní.
    • zlej trolle, jako vždy brilantní, bez tvých mouder bychom ten den ani nezvládli *1*
      • No to víš, pitomej trolle, když sám nic nedáš tak to někdo jiný za tebe musí udělat. *1*
  • Kdyby se v Africe neznásilňovalo, tak by se nenarodil amrdólskej prezident Obamgután.
    • brilantní, palec nahoru
  • proč my zrovna musíme mít ve vládě takovéto připosrané zrádce
  • Pojďme do ulic....dokud je ještě možnost!!!! Všichni uředníci v čr,mají zakázáno zúčastňovat se jakýchkoliv demonstrací vůči uprchlíkům pod pohrůžkou vyhazovu z práce....tak jsme to dopracovali,k téj emerické demokracii!!!
    • běž zlej trolle, bež *15*
      • běž udělat kozu ......kozomrde *7*
  • Všechno směřuje k tomu, že zase přijde nějaký magor s knírkem a s "konečným řešením". Než se tak stane, nebo spíš, aby se tak nestalo, je třeba v EU zakázat jakékoliv veřejné projevy jakékoliv kultury neslučitelné s evropskou kulturou. A komu se to nebude líbit, bez váhání deportovat do země, kde se uplatňuje jím vyznávaná kultura. A současně deportovat i všechny vyznavače multi-kulti, ať si své nápady zkusí realizovat v nějaké islámské zemi.
  • Tohle vše je testování, kam až mohou "běženci" i jiné menšiny zajít..a že s hromadnou drzostí i v tlupách, jsou v podstatě nepostižitelní, všichni okolo se začínají bát, policie je neschopná efektivně zasahovat, při větším množství takových útoků i evidentně organizovaného napadání občanů po celé Evropě..a díky i "doporučením někoho" ani často nesmí zasáhnout..Paradoxně, právě většina občanů má z toho omezení a to úplně ve všem..Evropa není schopná se zatím bránit i s celým, "svým, slavným" NATO, což je zřejmě taky "něčí" záměr..a když by došlo na věc..a "někdo" těmto "běžencům" by ke všemu dodal záměrně, nedej Bože!..např. zbraně pro pouliční boje, tak je zcela jistě použijí také..a bude na ně v ulicích krátká i armáda, natož nějaká, civilní policie..Jedna z mála cest je otevřeně tvrdá diktatura většiny, nad menšinami i za použití represí v podřízení se většině..a použití třeba i zbraní, nad neslučitelnými menšinami..za pomoci branných složek k tomu určených i v právu občanů na sebeobranu a co místo obrany, akorát montují poslušně postele "běžencům", topí jim a rozdávají jídlo..Armáda má hlavně umět použít zbraně k obraně země, co už ji občanům otevřeně kradou a to ve všem, tito "běženci" i s gesty..fakáče, podřízneme vás..atd.Německo by mělo začít první, protože ti si tu svoloč vlastně nejvíc nyní natahali, platí je z peněz na úkor jiných..a dnes už ani nejsou páni vlastního domu a dvora, protože se jako většina musí povinně !..bát menšin !..
  • Totaltrotlpolicaijt. Taková je nyní Policei v NDR.Když tam verběž v Afriky směle o silvestrovké noci útočila byli poschovávaní.Když tam africká banda vpouštěla legitimně světlice do lidí - byli zalezlí a slepí.Ale dnes siláci?Proti demonstrantům - těm místním vytáhli a použili vodní děla! Nechce se uvěřit.Tak ti kteří stojí před vodními děly ji ze svých daní živí.Ti kteří přišli parazitovat na systemu vyžírají úplně všechny.Ale s vodními děly se na ně nechodí.Ať bylo jak bylo, za NDR by se to nikdy nestalo.
  • Postupně se ukazuje, jak se pokoušeli problémy s emigranty mlžit právě ti nejvyšší funkcionáři EU a všichni eurohujeři, včetně naších na čele se Sobotkou. A to je teprve začátek. Jeden nemusí být vědma, aby mohl dost přesně odhadnout, že další problémy ještě budou, a ne menší, než násilnosti právě na ženách, které u Arabů jsou jenom věci. Merkelová, která má většinou toho na svědomí / jako vůdce Stalin / konečně pochopila, že přestřelila svou vstřícnost a všem přistěhovalcům vzkazuje, že pokud nebudou respektovat naše pravidla, toho pošla zpátky. Jsem jenom zvědav, jak a kde je najde, protože brzy se rozeběhnou po celém světě jako anonymové. Ti co zůstanou a dostanou práci, možnost bydlet, problémy jistě dělat nebudou. Ale kolik jich takových bude??? A ostatní??? No, a už je založeno na problémy. A pokud budou ohroženy lidské životy i nadále, měla by Merkelová, Hollande a další eurohujeři odejít do politického důchodu a měli být rádi, že dopadli pouze takto, protože si zaslouží i větší trest.
    • Pan Sobotka by měl okamžitě podat demisi, není-li vlastizrádce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit