Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když je válka a umírají lidé, je potřeba hledat cesty k jejímu ukončení.
    Lidské životy jsou důležitější než politické pletichy, nacionalismus a osobní ambice. 

  • Je vidět, že ruský fašismus je bolševikům velmi sympatický. Kdejaká rudá čudla by se na na jejich zločinech ráda přiživila. Putin by měl co nejdřív zmizet ze světa. Je to Hitler 2.0

    • Ba ba, asi máte "pravdu" Slováci se od nás také nezákonně odtrhli a ani nevyhlásili referendum jak k tomu přijdem přijít o třetinu území co si to vůbec dovolili chtít na Slovensku mluvit slovensky, a s tím Užhorodem(Zakarpatská rus) to bylo také nějaké divné po druhé světové válce prosadil referendum o přičlenění k Ukrajině masový vrah vlastního lidu Gruzínec  Džugašvili který se dříve živil přepadáváním karavan později známý jako Stalin takže bylo nezákonné.

      Měli bychom požádat západ o bezplatnou vojenskou spolupráci při řešení našeho problému....zdá se Vám to poněkud přitažené za vlasy tak se podívejte na dnešní dění na Ukrajině a Pobaltských státech.

      Je to samozřejmě ironie, která však upozorňuje na podivnosti také nezákonné války na Ukrajině ale také na přehnanou vojenskou podporu některých politiků včetně "naší" vlády a prezidenta.

      Vraždění Ukrajinců je stejně špatné jako vraždění a vyhánění těch samých Ukrajinců z Ukrajiny(před válkou rozpoutané Rusy jich jen do Ruska uprchlo včetně celého Krymu přes 2 milióny) jen proto že se nechtějí vzdát rodného jazyka a svébytnosti.

      Když to jde u Kosova, v Irsku či Taiwanu proč to nejde třeba v Katalánsku či Ukrajině.
      Proč ve Švýcarsku a Rakousku neutralita jde ale na Ukrajině ne.

    • Nikoho dalšího, který by si zasloužil takové pojmenování jste už nenašel? 

      Kdejaká ušatá čudla by se zločinech ani nemusela přiživovat, protože je sama činí. 

      Měli bychom být spravedliví vůči každému, kdo páchá zlo. 

      • Tak hlavně to zlo páchá Putin a jeho banda. Ovšem jeho kritiky se člověk od bolševických individuí nedočká.

    • Je vidět kdo to tam řídí ,když USA zakázala UA ofenzívu 

  • "Jihoafrická republika.Dilema: jak nezatknout Putina a zároveň zachovat tvář před západními spojenci?"



    Hlásají zdejší novinoví šmudlové.Si dělají srandu.Zatknout prezidenta velmoci? Takový nápad by se zrodil maximálně u nás na vládě.Protože každý soudný čověk by okamžitě po akci mazal do krytu.A věděl by proč.Hněv rusa by byl spalující.A právem.Zatýkat se bude.Co nevidět v Praze.Tak elegantně, jak to zvládl kdysi Pan Šlachta.Ale klidně i neelegantně.Bylo by to za potlesku davu našinců.


  • Čína se snaží o získání politických bodů dobré vůle, ale čipy do raket Rusku dodává. Čemu se lze zasmát v textu článku ? Že by byla komikloutka protějškem čínskému prezidentovi. S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější mrtvole předávat životní zkušenosti.

  • USA udělají vše aby jejich válka pokračovala a její mopslíci je v tom budou podporovat.

    • mun.go

      V USA je dostatek rozumně uvažujících lidí, bohužel nejsou většinově v silových složkách vládní moci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit