Přejít na výpis diskuzí
Šikana, 'bonzování' a pláč. Práce v Amazonu je prý peklo
18.8.2015 | roj
56 příspěvků
-
Ano pratele ta nejnizi delnicka spodina bez vzdelani si v AMAZON vydela zhruba 13500Kc CISTYHO coz je az moc!!! Protoze tito lide nemusi mit zadny vzdelani pouze ochcotu pracovat!!! Mely by ste libat ruce za takovou moznost vydelku!!! *12*
-
-
Jen zavidis ze nekdo ma vic jak ty pac tebe by nevzali ani do toho amazonu!!!
-
Kváku dyk ty si u ekonomky vybíral jen odpaďáky ... a prudit můžeš akorát tak stejně tupý bytosti jako si sám a Simona te je na tvý mentální úrovni ... jak říkám hlídej si konťák ať ti ho nepřesťehujou za plot a koukni se po nějaký ty papírový krabici co by se ve sběrně dala vyměnit za čůčo.
-
Teť když máme co jste chtěli
https://www.youtube.com/watch?v=_vaUJOHThoQ&feature=relmfu
-
-
BC jaroslav.......kámo ty se nauč psat,ty komplexaku,ty maš management tak leda doma ve sklepě s žižalama..........,tak at ti jede Kompost s.r.o. ;)
-
Nikdo komodelnase nenuti tam pracovat -treba at zerou korinky v lese jen at nezebraji na socialu prachy!!!
-
-
Zdar tupane jakej tady byl klid když tě tady nebylo vidět natož cítit ...vrať se do tojky a dál opatruj ten diplom z bramborový brigády který opravdu, ale opravdu neopravňuje se ani domnívat že demence je vysokoškolskej titul .. tak že dál manageruj bobany a rovnej použitý hajzlpapíry ... to ti sveědčí a drží tě od účasti na zdejším pokecu ...... jo a přiber hňupa Simona
-
Nebo ať vyžírají kontejnery jako ty, copak si měl dnes dobrého, šlupky od brambor???
-
Nemůžeme být všichni kindermanageři, to dá rozum...
-
-
S takovou personální politikou z toho budou mít tak akorát průchoďák - občas tam na pár měsíců přistane nějaký zoufalec, kterému skončila podpora, a jinak tam vydrží tak akorát psychopati - ti jsou prý odolní proti stresu...
Když nám komunisti před lety vyprávěli o vykořisťování, tak jsem si myslel, že to jsou jenom kecy a propaganda.
Užívat si to každý den na vlastní kůži, už taková legrace není... -
Pane BcJaroslav,přečtěte si co jste napsal,Vy ani nevíte,
že se píšou háčky,tedy nic raději nekomentujte. -
Jo, kdo nemá prachy, ten musí trpět, jak říkával markýz de Sade...
-
Jako clovek vzdelany VS kde vystudoval jsem prave ekonomiku a menadzment jsem pracoval ve vysokych funkcich na ridici urovni i dnes jako podnikatel!!! Podrizenim je nutne jasne ukazat kdo je tady PAN -zadne bratrickovani nebot tato chatra se toho snazi hned VYUZIT!!!
-
Ale to není pravda, amrdólská firma je přece skvělá ne? *3*
Vše co je made in USA je přece skvělé, jen to ruské stojí za prd a i ten smrdí víc... *15* -
-
tady ten pán, co píše pod různými nicky, nicméně je snadno rozeznatelný, jelikož soustavně používá vlastního výrazu AMRDÓLIE - to už snad není ani patologická nenávist ke všemu americkému, způsobená dlouholetou bolševickou indoktrinací: člověče, Vám snad musel nějakej americkej seržant v Plzni v pětačtyřicátým ojet matku, jinej amík po listopadu přebrat ženu a ještě další poslední dobou přefiknout dceru a ještě ji naučit na heroin, jinak si to nedovedu vysvětlit??? :-D :-D :-D
-
-
Řekl bych, že je hlavně proti všemu blbýmu, čož amrdólie je!
-
-
-
na delniky musi byt PRISNOST to je z historie znamo nebot pouze tkto aspon trochu pracujou!!! Jinak se budou FLAKAT a okradat firmu!!! *12*
-
-
Zato osobnosti Bc VS nemusí dělat nic, a za to nic obvykle zodpovídá. No, neberte takovou funkci. Navíc si nemusí lámat hlavu, kde napsat měkké, či tvrdé -i--
-
-
Za celý svůj aktivní pracovní život jsem nemusel uvádět svůj akademický titul, podle mého mínění nezáleží je-li Bc, nebo RSDr.. Jen blb se musí vytahovat, a chválit se tím, že Já jsem B***c VS
-
-
řekl "pan" vedoucí :)))
-
tak tak, karabáčem přes záda, po amrdólsku *15*
-