Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V ruské občanské společnosti respektovaný petrohradský Výbor Matek vojáků ( angažoval se především za obou čečenských válek, jeho znovuobjevení se na politické scéně není Kremlu příjemné ) uvedl, že jen v Petrohradě se z bojových zranění léčí zhruba 100 ruských vojáků – jejich stavropolská pobočka pořídila seznam 400 ruských vojáků zabitých v bojích na Ukrajině ( Putin je obratem označil za " cizího agenta financovaného zahraničním kapitálem " ) .

    List Vědomosti se proto 27.8.014 tázal :“ Jsme ve válce s Ukrajinou ? Jestliže ano, proč ? A jestliže ne, kdo je pochován v čerstvých hrobech na vojenských hřbitovech ? Mlčení oficiálních institucí vzbuzuje podezření „ ...

    Přežilí výsadkáři uvedli, že pravděpodobně padlo až 140 výsadkářů, protože byly nasazeny nejen pravidelné jednotky, ale i jednotky elitní ..
    • bezregistrace
      kolik musíš vyčistit popelnic aby sis mohl šlehnout.
    • nekraď nick, ubožáku *11* *12* *11* *12*
  • Jak by řekl Obelix - "Ti američani jsou ale blázni!" *1*
  • Jen ať si dají, amrdóóólové, tu svoji fucku. *1*
  • Jen tak dál, ještě bych zlevnil a zásoboval je po kýblech...
  • Šéfka Svazu Výborů Matek vojáků Valentina Mělniková uvedla, že na Ukrajině bojuje zhruba 15.000 ruských vojáků, zatímco Kreml tvrdí, že ani jeden ruský voják, a NATO tvrdí, že 1.000 vojáků ( viz Zeman + Klaus „ Západní propaganda vůči Rusku je směšná „) .

    Mělniková v MOW prohlásila, že tento počet vypracovala informační sítˇ Výboru v ruských plucích (+ informace od matek a manželek vojáků ) : „ Víme přesně, kolik je mužů na každé ruské vojenské základně, a kolik jich chybí při apelu „ ...

    Mělniková uvedla, že Výbor Matek vojáků archivuje informace od rodin vojáků padlých na Ukrajině, kdy padlé vojáky ministerstvo obrany v naprostém utajení převáží zpět do RF v kamiónech specializovaných na převoz mrtvých vojáků, a nařizuje utajené pohřby.

    Většinou mladí vojáci ani nevědí, kam jdou na „ cvičení“ , teprve za hranicemi je jim nařízeno, aby změnili uniformy za uniformy bez insignií, a musejí přelakovat na bílou barvu imatrikulační značky svých tanků ( viz Zeman + Klaus „ Západní propaganda vůči Rusku je směšná „).
  • gratuluju Simčo, zase vedle, to chce skuečný talent *15* *15* jen ten karabach ti ujel... by dřív, ale omlouvám tě *15* *15* *15*
  • Gruzie,Ševardnadze již 1993 žádal NATO o pomoc vůči RF

    Gruzie byla po Litvě ( 3/90) druhým státem, který vyhlásil nezávislost (4/91 přestože byla Gruzie svým bolševickým vedením izolována od glasnosti), a která se spolu s pobaltskými státy odmítla jakkoliv podílet na jakékoliv nové verzi SSSR/SU. Estonsko, Lotyšsko, Moldávie, a Arménie prohlásily, že chtějí také nezávislost, a že nikdy nepodepíší nové (volnější ) svazové smlouvy, které chystal Gorbačov, aby zachránil SU ( proto Kreml rozdmýchal konflikty v Náhorním Karabachu a v Podněstří, aby musely řešit územní celistvost, a nikoliv nezávislost ) .
  • mně se líbí, jak bleskurychle Simča - a vždy přiléhavě - komentuje cokoliv některým exponátem ze své sbírky blbých ale protiruských povídaček. Gratuluju, Simčo.
  • Krokodil? https://www.youtube.com/watch?v=xXxGCht54Uw myslím že tu jde trumfnout jen těžko.....
  • 18.5.014 u příležitostí 70.výročí genocidy /deportací Krymských Tatarů z Krymu do Střední Asie ( 1944) Kreml tisícům z nich zabránil, aby se na ukrajinských hranicích setkali s Mustafem Džemilevem, kterému Putin nedovolil, aby se vrátil na Krym.

    Krymští Tataři v odvetu začali na silnících stavět barikády, nastalo zatýkání, konfiskace majetku a odsouzení.

    „ Naši rodiče přežili válku i deportace, i my ruskou okupaci přežijeme „ , konstatovala Diana Hasanová, šéfka sevastopolské Společnosti pro obranu tatarské kultury.

    Když si synovec Mustafy Džemileva vyvěsil na střeše své restaurace tatarskou vlajku, ruské úřady mu restauraci zavřely ...
    • Taky jedeš na tripu? *1*
    • Hezký příspěvek k nové americké droze. Blahopřeji Simone. Amerika se zničí sama.
      • Putin už Ruskou ekonomiku proměnil v potápějící se Titanic. *1* *1*
        • Nějaký důkaz máš, Simčo? A možná, že je lepší potápějící se ekonomika, než nadvláda afrických "uprchlíků" v EU. Co by sis vybral ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit