Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jenom přemýšlím jak je to možné,když mám nařízeny zimní gumy a neb další tunel osvíceného Kalouska.Já jezdil celý život na letních i v zimě bez problémů,ale byl vidět cestář,dnes ho pro samého magora neuvidíte a to nepíšu o tom,že nejsou peníze na lepší údržbu.Komunisti pravověrní ne ten odpad co nám tady vládne měli na všechno.Jsme o 100 let zpět.
    • Naprostý souhlas. Jen připomenu, že se sypalo ručně. Dojížděl jsem na stř. školu čtyřicet km a nikdy se nestalo, že bych nedojel. Dnes je to samá moderní technika a když už vidím na silnici cestáře a to celoročně tak dřepí v autě, nebo traktoru a chrápou. Nebo při pálení větví musí stepovat osm lidí kolem jednoho ohně na který se privezl traktor jednu káru za oa. větví.
      To je hnus velebnosti!!!! *16* *16* *16*
      • Scotty jenže sypat a odhrnovat mají cikáni, pokud vím. Už několikrát se říkalo v televizi že ti co budou dlouho chdit pro prachy budou muset odpracovat veřejně prospěšné práce, a ty někde někoho vydíš?
        Já až dnes staříka bílé pleti, čistil ostrůvek u přechodu pro chodce.
        Koukal jsem včéra na Hyde Park, byl tam ten kr .et. én a pi .č. us Sobotka, a říkal něco v tom smyslu, že veřejně prospěšné práce lidi nemotivují a že to není správné aby tyto práce po nich někdo chtěl. Řekl to právě na opak! Vyplývá to jediné, ČSSD potřebuje voliče proto je odvyká pracovat! Budeme stále zdarma rozhazovat z našich daní, černým potřebným a budeme si smluvně platit drahou udržbu! Jednou vypustil z papule že se mají vytvářet pracovní místa ale nikdo nic nevytváří a ani sezóní. Budou se dál tunelovat udržby silnic, nakupovat drahá technika a stejně se nic nezmění. Jo a chtěl aby zase ten mudrc Min. Zdr. a Min. Fin. odstoupí, jenom neřekl coudělal když byl sám Min. Fin.
        jak padala IPB a podobně ha. j. zl jeden
    • kritiku, za komunistů byla taky doba, kdy auta dostávali na poukaz jenom soudruzi. Komunisti pravověrní zavedli turecké, správně mongolsko tatarské hospodářství a "hospodařili" tak dlouho až všechno prohospodařili. A tak nás po vzoru té země, kde kdy zítra znamená teprve včera vrhli 100 let zpět. A ti co nám vládnou snad nejsou "bývalí" komunisti?
  • Kam jsme to dopracovali??? V zimě padá sníh od lidské nepaměti a psavci furt skuhrají že padá... No a co,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit