Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdy Hurvajs a Spejbl zacnou bejt Kadlici? To by me fakt zajiiimalo, uz jen tak z nostalgie, kdy propaganda po.ere i tyhle postavicky pro deti, ktere uz existuji mnoho let.
  • všichni jsme GOGO
  • ne ne odmítám uvěřit, že v r. 2015 může někomu pleskat v palici takový mozkový pochod.Jasné.Popelnicový filozof opět zaútočil.A jak sliboval že od Nového roku se odhlásí a už tady nebude blít.Nejde nejde to.Musí to z něho ven.
    • Sice nevím o čem mluvíte pane "neosobo", ale soucítím s Vámi. Nic lidského nám není cizí. Ani zvratky že?
  • Aha, takže je to 11 září! Máme mučedníky, máme symbol. Pořád mi ale vrtá hlavou ta Oděsa. Daleko více zavražděných lidí, po kterých včetně dětí neštěkne ani pes. Zřejmě je třeba vytvořit symbol, který se "demokracii" líbí. Mě zajímají důsledky sankcí, aniž by bylo cokoli vyšetřeno a prokázáno! http://www.novinky.cz/ekonomika/358508-pad-koruny-nebere-konce-dolar-uz-je-za-24-kc.html
    • Na tom, že se na Ukrajině vraždí má vinu Putinův CCCP. Uloupili Ukrajině Krym a Putin na východní ukrajinu stále posílá "vojáky na dovolenou" a zelené mužíčky bez označení, asi Marťany. Nebýt ruského pařátu byl by na Ukrajině klid. A důsledky sankcí? To uvidíme možná už brzy až olygarchové poženou Putina na Sibiř mezi medvědy.
      • ...ty seš vypláchlej, co jsi to tam měl, fotku čolkla co jsi ho umořil hlady....
      • Máte pravdu, ostatně jako vždy. Sic jen Vaší, ale máte...
        • Přijde-li k Vám na návštěvu početnější skupina a odhlasuje si, že bude u Vás bydlet a Vás zbaví všech práv a nepustí Vás do domu. Prý ať si trhnete nohou. Asi by se vám to nelíbilo. To je k Doněcku. Většina z vás si tady pohrdlivě ucvrkává nad demokracií, přitom ji tady v této diskuzi hojně nadužíváte. Asi zapomínáte, že u těch vesel po demokracii už být nemusíte...V první řadě až skončí domekracie, tak skončí svoboda slova. Ta bude na první místě. Nebuideš-li se moci svobodně vyjádřit, protože za to bude postih... urážka hlavy státu... urážka vládnoucí strany... tak nastupuje strach. Ona totiž pravda může být od některých lidí brána jako urážka..Se strachem jde spolupráce a udávání sousedů, kteří se potajmu , ne na veřejnosti, vyjádřovali nesouhlasně s nastalou situací a potom, když vás budou potřebovat, tak vás přiberou do své partaje za vedoucí pracovních skupin-táborů nebo na rozhodující posty...ale to musíte být dobře prověřeni. Nepřipománá vám to něco? Tak myslím, že z tohoto pramení i často nenávist vůči lidem, tzv. pravdoláskařům, Protože oni staví ideu-Pravdu a L8sku, nad hmotné nvýdobytky a prebendy, čemuž asi úplně nerozumít.. Co z toho mají.... Tak je vidět naše zbabělost a neschopnost se dobře-svobodně rozhodovat. a nést každý odpovědnost za svůj život, popřípadě i pomoci druhému.
          • Alenko, ty grafomane, priste to zkrat, kdo to ma cist, mily Kadliku, beeeee!!! *1* Tobe co nenakukaj na CT 1 tak nevis, co. *11*
          • ...dříve, než huso necháš projít hudrovadlem nejaký zvratek, tak si ho zkontroluj...
  • Tato žlutá rodinka je opravdu známá po celém světě. Proto měl třeba obrovský
    úspěch Americký sitcom Ženatý se závazky - protože ukazuje reálné ne moc úspěšné
    lidi kteří hledí kde co urvat na úkor druhých.

    To je ze života a byl to protipol dřívějších sitcomů kde se ukazovala po všech
    stránkách dokonalá ( nereálná) rodina.
    • A proč do toho tahají politiku. To je odporné. Na dálném východě zabíjejí na dálku pomocí dětí. Mě přijde, že si těch mrtvých dělají legraci. Nemyslím tu bandu flákačů. Dovedu si představit, co by se dělo u nás, dělat karikatury cikánského barona!
      • Gemo, tys ten díl viděl? Že tak zasvěceně kritizuješ? Já si myslím, žes ho neviděl, ale o to se můžeš fundovaněji do problému opřít. Tak jen do toho...
        • ...hele husičko, jde to najít na internetu, ale nemá to dabing, ani titulky, takže je ti to telátko na houby....
  • A pak prý že jen muslimové mají mučedníky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit