Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSTUDNÉ ROZHODNUTÍ SOUDU!

    Opravdu ostudou českého právního systému je osvobození - ze strany pražského soudu - onoho muslimského "muftiho" Vladimíra Sáňky, co inicioval vydání spisku

    Bilal PHILIPS-e s názvem "ZÁKLADY TAUHÍDU - ISLÁMSKÝ KONCEPT BOHA",

    jejíž autor nesmí ani vkročit do některých zemí západní Evropy a obou Amerik, knihy v některých státech výslovně zakázané.

    Přesto, že podle výroční zprávy o extremismu vydávané Ministerstvem vnitra ČR - tento škvár propaguje salafijský směr islámu, hlásá nejen netoleranci
    - dokonce i nenávist k jiným náboženstvím.
  • Tak a teď ještě ŠARIA do ústavy a můžeme se stěhovat a ty soudce tu nechat. Oni by stejně konvertovali jako vždy.
  • zákaz prodeje a šíření. Soudce je zřejmě havloidní sluníčkář
  • Muslimové nemají na území Evropy (nota bene Česka) co dělat. Natož jejich škváry, co píší - Muhammadem počínaje a Sáňkou (ne)konče!
  • Tento případ jistě soudil soudce - pravdolaskař. Jinak to nemůže být. Nevidím rozdíl mezi touto knihou a některými pokusy vydat německou "Mein kampf". Obě ideologie se moc výrazně od sebe neliší. Obě jsou zrůdné. Pokud soudci nestačí fakt, že kniha popisuje "směr islámu, který hlásá netoleranci a nenávist k jiným náboženstvím", potom klidně se už může šířit kde co, od komunistické, fašistické a kdejaké ideologie. České právo, nebo spíše názory některých soudců, jsou natolik "světové", že se jeden nestačí divit, jakéže to máme u nás právo a spravedlnost. Zřejmě ještě nejsme natolik vyspělá země, abychom pochopili dopad takové ideologie, nebo, a to si myslím já, máme soudce "...národů ač jsme různých..." a tomu zodpovídající jejich politické přesvědčení. Zřejmě soudce, který v této knize nevidí žádné nebezpečí, musí být rodina samotné Merkelové, která také v muslimství nevidí hrozbu, nebo ztratil veškerou soudnost, nebo tu knihu nečetl, nebo je výrazným zastáncem této zrůdné a vražedné ideologie, kterou šíří islám. Jinak si to nelze vysvětlit.
  • To je možná pravda. Ale proč potom byl takový humbuk kolem knihy Hitlera a nebo kolem některých komunistických spisů? Je třeba opět ono známe padni komu opadni. Buďto zakazovat vše sporné podle zákona (a ne nějaké komise), a nebo vše dovolit. Jinak je to cesta do pekel.
  • už od základu je zločin tady u nás o nějakém islámu vyzpěvovat. Islám a islamáci jsou odpadem lidstva. Chválihodné je, že tehdy udělala policie zátah na mohamedány.Tady nejsou a nebudou vítáni. Zajíčka ve své jamce schouleného mohou dělat doma.Tady máme pořád na paměti, že prašiví islámští psi si dovolili v Paříži a Berlině sáhnout na život Evropanů. Pes jehož život nemá sebemenší cenu, prolil krev normálního Evropana. Který se absolutně ničím neprovinil. Tak to by nešlo. Nikdy!
  • Logika veci kniha neni nebezpečí ani zbraň. Ale jak to vezme do ruky špatný člověk je to v háji.
    • Nejenom kdo ji vezme do ruky, ale kdo se s obsahem ztotožní. Chytrý pozná, v čem je nebezpečí, ale naiva uvěří kde čemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit