Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Nespokojení europoslanci snad spadli z višně přímo na hlavu. Pravdu - lež lze definitivně přece prokázat pouze u soudu, ne nějakým usnesením nějaké eurokomise. Přitom se vůbec nepozastavili u faktů, proč ty žaloby jsou podávány na novináře a média. Pokud by jejich žalované informace byly pravdivé, tak jenom hlupák by šel předem do prohraného sporu. Ono dnešní média a novináři nejsou až tak čistí "nositeli pravdy". Holt, i novináři zjistili, že "byznys je byznys" a že někdy i hozená lež "do placu" plní jejích kapsy, bohužel ne vždy účel.

    • V poslední době výmysly českých novinářů neznaji meze.Dokonce justiční mafii zobrazuji jako něco neviného.Zeman je jeden z nejvyšších představitelů tzv. jističní mafie, pod jehož vedením se nejvyššímu státnímu zastupitelství začalo mezi politiky přezdívat "nejvyšší zametačství". Proto taky Zemana celou dobu tak urputně před odvoláním bránily zkompromitované stranické mafie jako TOP09, ODS, KDUČSL. Zeman byl jejich pojistka, že minulé lumpárny těchto stran a jejich kmotrů budou zameteny, pokud by se vyšetřování dostalo do bodu, kdy už měly materiály jít k soudu.

  • TheGGG

    já jsem znepokojen tím, jak MSM (v celé západní společnosti) lže a manipuluje a pořád se staví do role obětí... každý pisálek se tváří, jako by hlásal jedinou pravdu a všichni po něm kvůli tomu šli, ale v reálu si nad těmi bludy čtenář jen zaťuká na čelo...

  • KIMCID

    A aby  nebyl někdo stíhaný za článek. Ani se pod to nepodepíše a dá jen Autor: tiscali.cz

  • Neopírám se moc často o průzkumy veřejného mínění, ale když se podíváme do průzkumu, který se zaměřoval na prestiž jednotlivých profesí, není asi náhodou, že práce novináře se nachází v suterénu měřitelných hodnot. 

  • Novináři, opisovatelé názorů svých páníčků...ha...ha....

  • Kdyby zavřely všechny písálky za účelovou propagandu a překrucování pravdy tak tu nezůstane žádný novinář, teda až na pár výjimek starých čestných pardů.

  • LupuIin

    A já jsem zase znepokojen počtem novinářů, protože už tu skoro žádní nejsou. Zůstali jen pisálci a prodejné d*vky jedoucí propagandu.

  • Novinařina je řemeslo, jako každé jiné. 

    Ale je v ní velké risiko pomluvy, co se postiženému/postižené těžko vyvrací 

    a ulpí na něm ("když oni to psali v novinách..."). Novinář by neměl podlehnout 

    pokušení psát o něčem jen proto, že to vypadá "senzačně" a pokuď je placen 

    "od řádku",  tak ani výdělek nebývá zanedbatelný... 

  • Myslím, že by to mělo být jako v každém jiném zaměstnání. Jejich veličenstva novináři by měli nést přímou odpovědnost za to, co zveřejní nebo napíší. Morální i trestní. 

    Pokud to, co zveřejní není pravda, máme na to paragrafy a není třeba vymýšlet další. 

    Pokud to ale pravda je, zaslouží si takový novinář veškerou podporu, protože nikdo nechce, aby nám vládli gauneři.

    A ti gauneři to první, co si pořídí na ochranu svých nečistých praktik jsou média. (viz. Kellner, Bakala, Babiš, Soros...)

    A redaktoři potom skáčou jako pimprlata. Nic nového. 

    Nenechme se ovládat mediokracií. Pokusme se užívat prostý selský rozum. 

    • Naprosto s vámi souhlasím. Jen s tím dokazováním pravdy to nebude tak jednoduché.... 

      • To jistě nebude. Ale stojí za to se o ní starat. 

  • Pokud jsou eurotermiti znepokojeni - je to dobrá zpráva. Novinářský balast se rozrůstá jak mor. Včera šmudla prodával hamburgery v hladovém okně, dnes je špičkový investikativec. Třeba slovenský pan novinář Kuciak byl borec. To nějaký Kroupa Janek od seznamu.cz je novinový odpad. Odpad který fabuluje polopravdy a živě jen dotváří započatou komedii. Až jednou dojde i na něj - ani pes po něm neštěkne.Zlovolnými spekulacemi brzdí chod sněmovny a kope okolo sebe. Prolhaný demagog si furt něco dokazuje. Jím vyškvařené pitominy jsou nevěrohodné. Touha být respektován v něm vyvolává tvorbu úsměvných příběhů. Běžný člověk si před takovým novinovým sajrajtem uplivne.S radostí.

    • kampf63

      Obávám se aby to nakonec nechránilo fabulátory typu Kroupa,jsme v EU  a tito lidé jsou jejich zbraní i když lživou a podlou...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit