Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Debata na ČT moderátorská katastrofa, už jen chybělo aby seděl Pavlovi na klíně.

    • Ty máš skutečně těžký život! Nesváděj nic na moderátora, ale koukni se co ten tvůj slovenský Führer mlel a jakou dělá ostudu, je to prachobyčejný lhář .Dodnes nepředložil lustrační osvědčení! Dokud  tak neučiní zůstane pro slušné lidi  estébákem!

      • A Pávek zůstane komunistickým zpravodajcem.

        A proto si já nemohu vybrat ani jednoho z nich.

    • Pávkovci tě umlátí 

  • ".....Ujistili, že Česko své závazky vůči spojencům dodržuje a dodrží.
    Babišova slova, která zástupci vládních stran označili za mezinárodní
    ostudu, hanbu, zradu nebo podraz, to nemohou změnit, zdůraznili."

    Věci je třeba nazývat pravými jmény. Pan A.B. řekl přesně to, co cítí absolutní většina zdejších lidí. Handou ostudou, zradou a podrazem je, když ti naši ze Strakovky jezdí panáčkovat do Kyjeva.A předvádějí tam kotrmelce blbosti a rozhazují tam naše veřejné peníze.Peníze na obnovu naší infrastruktury vybrané z daní našich lidí mizí v černé díře zvané Ukrajina. A že se u nás nenapíše věc jinde v EU veřejná.Že poláci si vyvzdorovali poslání tanků Leopard. Ale s polskými vojáky. Všech 14 domluvených posádek minulý týden rezignovalo z válčení na Ukrajině.Všichni do jednoho si podali žádost o odchod z armády do civilu. Nikomu v celé EU se nechce umírat za UKáčka.


    • Dobrý den, ale včera byl dotaz ohledně napadení Polska či pobaltských států. Tedy zemí které jsou v NATO. 

  • Pan Babiš přeci jen zůstává našim největším frajerem! Jasně a zřetelně deklaroval. Za poláky není třeba bojovat! Ano, pokud je svrchovaná země NATO napadena nepřítelem, musí se jí pomoci. Ale pokud svrchovaná země ostendativně Vysloveně provokuje rusáka? Proti vůli států EU se tam PL rozhodlo poslat svých 14 tanků Leopard. Polští vojáci - určené  osádky do jednoho dali výstup z armády! Všude se o tom píše! Komu se chce umírat za cizí permanentní bojovníky? Ale smečka našich vládních tlučhubů by tam naše kluky poslala bez mrknutí oka bojovat? Už od školy platí. Provokuješ? Dostaneš přes hubu. Polák provokuje, ale když něco tak se rychle  schovat za NATO? Slušný křivák, co?

  • Babiš je nejlepším kandidátem na prezidenta republiky. 

    • Republiky? A není to málo? Neměl by být prezident zeměkoule, či spíše celého vesmíru??:-)

  • V článku 5. není povinnost pomoc ale přispět pomoct

    • mun.go

      Není to tak úplně pravda. Článek 5 jsem citoval zde 23.01.2023 ~15:26

    • A co Varšavská smlouva? Ty jsi byl určitě uvědomělý soudruh voják!

      • Ne to je a byl soudruh generál Pavel

    • novak.vladislav
      Článek 5

      Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem, a proto odsouhlasily, že dojde-li k takovému ozbrojenému útoku, každá z nich uplatní právo na individuální nebo kolektivní obranu, uznané článkem 51 Charty Spojených národů, pomůže smluvní straně nebo stranám takto napadeným tím, že neprodleně podnikne sama a v souladu s ostatními stranami takovou akci, jakou bude považovat za nutnou, včetně použití ozbrojené síly, s cílem obnovit a udržet bezpečnost severoatlantické oblasti. Každý takový útok a všechna opatření učiněná v jeho důsledku budou neprodleně oznámena Radě bezpečnosti. Tato opatření budou ukončena, jakmile Rada bezpečnosti přijme opatření nutná pro obnovení a zachování mezinárodního míru a bezpečnosti.

      • " podnikne sama a v souladu s ostatními stranami takovou akci, jakou bude považovat za nutnou"

        ...no právě....tu nutnost si určí každá země dle svých zájmů


        • novak.vladislav

          Nikoli podle svých zájmů, ale podle svých možností!

      • každá z nich uplatní právo na individuální nebo kolektivní obranu,...nikde žádná povinnost

        • Jedná se o morální povinost v rámci možností. A co by bureš dělal kdyby rusaci napadli nás?? To by bureš taky v klidu říkal ostatním, buďte v klidu a pomozte nám jak uznáte za vhodné, idividualně a hlavně NEpovině.

          • S proč by nás rusové měli napadnout?

          • mun.go

            Výsledek "morální povinnosti" závisí na morální úrovni toho kterého  jedince.

            Někomu například nevadí vraždění Ukrajinců na Donbase jinými Ukrajinci.

            • Zdravím, to zřejmě vadí, jenže potíž je v tom, že se jednalo občanskou válku ve státě mimo alianci NATO. V debatě zazněla otázka zda by vyslal na pomoc ČR vojáky, pokud by byl napadnut stát který je součástí NATO. A to si myslím, že nejen kvůli smlouvě , ale také z morálního hlediska ano. Pokud by někdo napadl nás, taky by jsme očekávali vojenskou pomoc. 

              • mun.go

                Reakce na příspěvek:

                Smlova jasně říká, že je na uvážení každého státu, co podnikne - "akci, jakou bude považovat za nutnou ...

                Morálka je jedna věc, reálná politika zase jiná (a mnohdy hnusná) věc. 

              • goyim

                Reakce na příspěvek:

                Válka na Ukrajině je důkazem, že celé NATO se svými články je šaškárna. Ukrajina není demokratický stát, je to jedna z nejzkorumpovanějších zemí  na planetě s guinessovým rekordem v depopulaci, porušuje lidská práva, není v NATO ani EU a ani nesplňuje základní podmínky západní civilizace, aby tam vůbec mohla být - A PŘESTO tam západ pumpuje miliardy dolarů, zadlužuje se, umlčuje vlastní obyvatele, zavádí cenzuru, střílí se ekonomicky do vlastní nohy a riskuje světovou válku.

                K tomu si v konstrastu připočti všechny ty válečné agrese USA (pokračující dodnes), u kterých všechny tyto západní země jen držely hubu a neudělaly nic. Pak se musíš jen zasmát. Celý ten "argument", že musíš být v NATO, aby ti někdo pomohl, je naprostý chucpácký blábol, který byl nyní jasně vyvrácen.

                "Zdravím, to zřejmě vadí, jenže potíž je v tom, že se jednalo občanskou válku ve státě mimo alianci NATO."

                Jako v Srbsku? Zasměj se.

                • Reakce na příspěvek:

                  Jeje asi jme se nepochopili. Já reagoval na debatu o článku č.5 smlouvy.

                  A ano ukrajina je zkorumpovana asi jako my. Ale v debatě zazněla otázka ,zda by nový prezident poslal vojaky čr na poc např Polsku které je v alianci NATO. A Ukrajina není v NATO to znamená, že o Ukrajině nemusíme vůbec debatit, to totiž není předmětem debaty.

                  • goyim

                    Reakce na příspěvek:

                    Ukrajina není zkorumpovaná jako my. Je mnohem horší. Doporučuju si nastudovat světové statistiky. Nakonec, stačí pár hodin starý článek tady na Tiscali, který má samozřejmě zakázanou diskuzi. Už to tam rozkrádají ve velkém - tu pomoc, co tam západ posílá. Ale Zelensky "slíbil", že to vyřeší, tak je to ok hahaha...

                    • Reakce na příspěvek:

                      Zdravím . Já vim, že je tam korupce, ale řeším neco uplně jiného. Dobrou a pohodovou noc.

  • dzixy

    Že Babiš občas "perlí" je známo,  / kdo z politiku ne / ale "perlí" i Pavel. Kdo jej sleduje, tak ví kde a v čem. Ale neměla by perlit média, nositelé pravdivých zpráv. A přece tak činí. A kterákoliv. Nejenom skreslováním faktů jakože na Václaváku bylo pouhých několik stovek, a byly tam tisíce, ale především tím, že nejsou objektivní a spravedlivá. Teď, v předvolebních aktivitách je až do očí bijící, jak nadržuji jednomu ze dvou kandidátů. Ale média v podstatě nejsou veřejnoprávní natolik, jak je česká televize placena z našich daní. Ta totiž by měla ze všech médií informovat a mít postoje naprosto objektivní a nestranné. A přitom je to snad největší hlasatel neobjektivity ze všech našich médií. A navíc, na její úkor ve zpravodajství začíná přebírat prim soukromé médium Prima. A naprosto zaslouženě.

    • novak.vladislav

      Podle vás kdo sleduje Pavla, tak ví kde a v čem perlí. Já to nevím. Pokud nenapíšete pravdivé vysvětlení vašeho výroku, budu si i nadále myslet, že nejste duševně v pořádku.

      • 👍👏...

        Také by mě zajímalo, jaké je to Pavlovo "perlení"...

        • Před prvním kolem prohlásil, že bude demokratickým prezidentem pro všechny. Cca za deset min prohlásil, že pokud by se do vlády dostala extrémistická strana odmítne jmenování na post ministr kohokoli z extrémistické strany. A takto demokrat nejedná. Demokrat respektuje demok. volby.

          • novak.vladislav

            Vy byste vzal do vlády komunisty? Vždyť to jsou extrémisti i pro Babiše!

  • A kdo by na Poláky útočil? Rusko je to poslední. Spíš polští politici jsou natěšeni na válku proti Rusku a dokonce už chtěli poslat na Rusy tanky Leopard, dodané od Němců s polskými posádkami. Je štěstí, že polským válečným jestřábům, vlastní posádky tanků vypálily rybník. Polští tankisté měli dost rozumu, že se nenechali poslat na jistou smrt do války s Ruskem a radši dali polské armádě vale a odešli do civilu. Byli by hloupí aby umírali za americké geopolitické zájmy a nějakého kyjevského hajlujícího šaška v zeleném svetru. 

  • No tak já jako nevím, ale ty debaty se vedou právě proto, aby v nich kandidáti prezentovali svá stanoviska. To udělali oba.

    Jasné vojáci budou prosazovat linii NATO a bobtnající armádu. Jen neříkají kde na to vezmou. 

    Babiš to rozsekl v roce 2018 když vrcholila migrační krize. Tehdy ještě jako premiér poskytl interwiew největšímu listu ve Francii Le Figaro ve kterém se jasně vyjádřil k připravované jednotné evropské armádě. Redaktorku tehdy odpálkoval s tím, že to nikdy nepodpoří. 

    Takže z tohoto pohledu je jeho politická linie úplně čitelná. Stejně jako pozice ČTK, která ho tehdy zcenzurovala a tuto informaci čtenářům zatajila.

    Taková hra najdi základní rozdíl mezi originálem a českou mutací pravdy

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/andrej-babis-summit-eu-rozhovor-le-figaro.A180629_113121_zahranicni_bur

    https://www.lefigaro.fr/international/2018/06/28/01003-20180628ARTFIG00268-andrej-babis-qu-on-arrete-de-parler-de-quota-de-migrants.php

  • Je úsměvné, jak kobliháře obhajují jeho podržtašky - Dlužena a Havlíček...

    Jj - mají to v náplni práce...

    A ještě úsměvnějši je, jak se koblihář snaží všem nakukat, že jeho výroky v debatě všichni překrucují...

    A jeho - já chci mír - to asi odkoukal od missek...

    Já chci, samozřejmě, také mír, ale to chceme všichni a neříkáme to na každou položenou otázku...

    • Je zábavné jak lidi co nepřekousli u Zemana rok ve straně, teď podporují Pávka co tam byl tři roky🤣🤣

      • Kam se hrabe na kobliháře...

        Ten tam byl devět let...

      • Nejvíc zábavný a k smíchu  jsi tady ty...😃😃😃

        • Jistě ty aše jedna ♦️

    • alicia1

       "Dlužena a Havlíček..."

      S Buresem lehaji, s Buresem vstavaji, s Buresem padaji. Dluzena, jenom poblaznena babiska, ktera by pro Burese do ohne skocila. Havlicek, to je jine eso.  


      • Dnes jsem zahlédla Dluženu v TV...

        Od té doby, co si platí kosmetičku, kadeřníka, vizážistu ze svého, je nějaká jiná, neupravená, divná...

        Ani ty profi fotky nikde neukazuje...

        Jj - ze svého se utrácet nechce...

      • A přitom oboum musí být jasné, že se na ně koblihář vykašle...

        A asi to nebude dlouho trvat...

      • A teď česky 

  • goyim

    Soudruh kádr Pávek, který se z poskoka Moskvy překabátil na poskoka válečného štváče USA, opět šíří dezinformace o tom, že se ČR "musí" podílet na obraně někoho v rámci NATO. Blábol. 

    1) Článek 5 nikomu neukládá povinnost jít do války. Každá země se dobrovolně v rámci svých možností a bezpečnostích zájmů/rizik může sama rozhodnout. Pávek lže, což není překvapivé, vzhledem k tomu, že je to zelený mozek a slouha NATO.

    2) Pokud by Polsko šlo na Ukrajinu na vlastní pěst (vojáky už tam mají, ale ne oficiálně), tak žádné články ani neplatí. To potvrdil a Polsko o tom jasně informoval i sám geront Biden, že jim USA nepomůže.

    Proč mám pocit, že se nás tu zelený mozek Pávek s celou tou degenkratickou klakou USA snaží pomalu podvědomě připravovat na válku? Vzpomeňme si, jak se tito poskoci chovali, když spadla ta údajná Ruská raketa do Polska. To jsou přesně ty momenty, co nás můžou dělit od WW3 a štváči typu Pávek tomu jdou maximálně naproti.

    Hlavně proč by Rusko napadalo Polsko a riskovalo konflikt s NATO? Stačí si vždy položit základní otázku Římského práva, kdo benefituje. To je ale na některé jedince moc velká námaha na mozek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit